jasiulionis

Mano klausimų vietelė

Rekomenduojami pranešimai

2007.12.22

Taigi, skaitinėju aš po jūsų forumus ir štai man kyla keletas klausimų apie PSP :D :

1.Niekaip nesuprantu kuo skiriasi nuflashinimas (PSP) ir atbrikinimas? Ar čia vienas ir taspats? Atsakyta

Ne į temą

"Atbrikinimas - kai PSP neveikia, nes kreivom rankom keitei firmware, atstatymas kad vėl veiktų. Nuflashinimas - custom firmware instaliacija."

2.Kam reikia "downgrad'inti"? Kiek suprantu tik nuo 1.50 versijos galima atnaujinti į bet kokia! Atsakyta

Ne į temą

"Tai tam ir reikia, kad turėtum tą 1.50 versiją, nes tik iš jos gali updeitint į custom firmware."

3.M33? M33-4? M33-X? Kuo jos skiriasi, žinau kad tai žmoniu sukurtos ar nulaužtos versijos, tik neaišku kuo jos skiriasi. Atsakyta

Ne į temą

"Kuo didesnis skaičius po brūkšnio, tuo geriau, nes paprastai ištaiso kokius nors bug'us ir išleidžia updeitą, pvz. iš 3.71-M33-2 į 3.71-M33-3 ir pan."

4.Mačiau forumuose tokį TOPIC kuriame buvo lituojama PSP baterija, dabar aš tos temos nerandu. Kam reikalinags tas litavimas? Atsakyta

Ne į temą

"Tai reikalinga kai neturi kito psp kad pasidaryt pandora battery programiskai tai tada padarai techniskai. su pandora battery gali nusilausti psp su betkokia versija."

2007.12.23

5."Karnelis" šitas žodis mane žiauriai "mėto", kas jis per daiktas? Skaičiau kad yra visokie "1.50 Karnelio addon'ai" ir kam jie reikalingi?

6.Norint atsinaujinti savo PSP versiją reikia turėti: Oficialią FW versija (tarkim 3.71) ir CFW (3.71 - M33)? Atsakyta

Ne į temą

"Ne, kad pakeist i CFW (Custom firmware) nereik tokios pat oficialios."

7.Pavyzdžiui aš turiu 2.60 PSP versiją, koks yra kelias iki naujausios? T.y. ką "downgrad'int", ką "upgrad'int"? Aš suprantu taip: Pirma reikia turėti "Pandora", nes tik su ja galima downgrad'int. Antra reikia downgrad'inti iki 1.50 versijos. Trečia reikia upgrad'int iki 3.52. Ketvirta upgrad'int iki 3.71. Gerai mąstau ar nelabai?

2008.01.25

8.Kokio dydžio yra atsuktuvas kuris tiktu visiems PSP varžtams? Internete mačiau, kad Phillips #000 screwdriver. Ar tai tiesa?

P.S. Jeigu D.U.K'uose ar Giduose šitie klausimai buvo atsakyti tikrai atsiprašau, nes aš ju nepastebėjau.

Aš ši topiką kiekviena kartą redaguosiu kai man iškils klausimu susijusių su PSP, tad prašau supraskite mano poziciją ir netrinkite :D

Redagavo jasiulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1 nuflashinimas tai versijos pakeitimas o brick kai flashindamas kanors netaip padarai tada uzsibblokuoja konsole vadinasi brick

2 downgreidinti reikia oficialias fw kad pasileistu zaidimai is mc. naujo psp slim nereikia downgradinti iki 1.50

3 istaisyti bugai ir dar kazkas ;D

4 tai reikalinga kai neturi kito psp kad pasidaryt pandora battery programiskai tai tada padarai techniskai. su pandora battery gali nusilausti psp su betkokia versija ;D

atsakiau i viska?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Atbrikinimas - kai PSP neveikia, nes kreivom rankom keitei firmware, atstatymas kad vėl veiktų. Nuflashinimas - custom firmware instaliacija

2. Tai tam ir reikia, kad turėtum tą 1.50 versiją, nes tik iš jos gali updeitint į custom firmware

3. Kuo didesnis skaičius po brūkšnio, tuo geriau, nes paprastai ištaiso kokius nors bug'us ir išleidžia updeitą, pvz. iš 3.71-M33-2 į 3.71-M33-3 ir pan.

4. Tiksliai neprisimenu, bet berods kad galėtum panaudot pandora battery PSP atbrikinimui, jei tik vieną PSP teturi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5. Pats tiksliai nezinau, bet mano nuomone Kernelis yra FW branduolys, ka jis daro ir kaip veikia nlbj galiu ka pasakyt...

6.Ne, kad pakeist i CFW (Custom firmware) nereik tokios pat oficialios. Pvz as is 2.80 i 1.50 downgradinau ir nereikejo jokiu pandoru...

7.Jei turi 2.60 versija tai tau nudowngradint ja bus labai lengva, tau reik padaryt taip:

2.60 > 2.80 >1.50 > 3.71 M33-2 (ar kokia tu nori...), pandoru siam atvejui nereik, tik susirask tinkama downgraderi, kad atitiktu tavo motinine, isimesk i memory sticka ir pirmyn... (o gal atgal ? :) )

http://www.psp-hacks.com/forums/about17935.html << Naudingas tutorialas, jeigu tik nera problemu del anglu k.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2007.12.23

5."Karnelis" šitas žodis mane žiauriai "mėto", kas jis per daiktas? Skaičiau kad yra visokie "1.50 Karnelio addon'ai" ir kam jie reikalingi?

6.Norint atsinaujinti savo PSP versiją reikia turėti: Oficialią FW versija (tarkim 3.71) ir CFW (3.71 - M33) ?

7.Pavyzdžiui aš turiu 2.60 PSP versiją, koks yra kelias iki naujausios? T.y. ką "downgrad'int", ką "upgrad'int"? Aš suprantu taip: Pirma reikia turėti "Pandora", nes tik su ja galima downgrad'int. Antra reikia downgrad'inti iki 1.50 versijos. Trečia reikia upgrad'int iki 3.52. Ketvirta upgrad'int iki 3.71. Gerai mąstau ar nelabai?

P.S. Jeigu D.U.K'uose ar Giduose šitie klausimai buvo atsakyti tikrai atsiprašau, nes aš ju nepastebėjau.

Aš ši topiką kiekviena kartą redaguosiu kai man iškils klausimu susijusių su PSP, tad prašau supraskite mano poziciją ir netrinkite :)

5. http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_(computer_science)

6. Nesupratau tiksliai klausimo. Kad nusiflashinti cfw, reikia oficialaus fw eboot.pbp ir cfw flasherio.

7. http://www.playmanija.net/psp-portable/p20...8_glossaryid/13

v1.51 - v2.80 versijas galima "downgrade'inti" su v2.80 "downgrader'iu", neprireiks jokio UMD.

Pandora galesi pasidaryt veliau. Po to kai nusidowngradini, flashiniesi kuria nori cfw. I 3.71 M33 galima flashintis tik iš 3.52 M33. Tiesiai i 3.71 galima flashint tik su pandora.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8.Kokio dydžio yra atsuktuvas kuris tiktu visiems PSP varžtams? Internete mačiau, kad Phillips #000 screwdriver. Ar tai tiesa?

0.75 tinka berods visiem, kiek ardžiau. Tik tų numeracijų kiekviena atsuktuvų firma man atrodo turi kitas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kernelis mano nuomone yra toksai kaip atnaujinimas ar 1.50 versija, bet tik jos nėra jinai yra sistemoje ir tu gali naudoti programas, homebrew zaidimus kurie veikia tik ant 1.50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

0.75 tinka berods visiem, kiek ardžiau. Tik tų numeracijų kiekviena atsuktuvų firma man atrodo turi kitas.

imi smulkiausia turima kryzmyni atsuktuveli ir atsuki visus varztus. jei jauti kad praslysta nenaudok, supjausi varztu galvutes.

simple.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12316

greiciausiai apie sita kalbi.. tad turbtu uzsisakyk is DX o pagal numeracijas ar pan. nepasakysiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.