Mistermatas

Rodo, kad nera vietos.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu problema su USB. Maniskis USB turi 8gb vietos, per Properties kai ziurejau tai tikroji vieta 7,5GB. Parsisiunciau filma 6,7GB bandau kelti ir raso, kad per mazai vietos. Performatavau USB dabar jis visiskai tuscias yra 7,5GB laisvos vietos, taciau keliant filma vistiek raso, kad per mazai vietos. Del ko cia taip yra? Ar galima isspresti sia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

spėju FAT32 formato? problema tame, kad fat32 sistema atpažįsta tik iki 3,8gb failo, keli filmą ~6gb, todėl rašo kad nėra vietos.

suformatuok į ntfs ir viskas

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi tokia pati problema, tik kad neleidžia formatuoti iš FAT32. Gal yra kokia galingesnė programa negu windows'ų formatuotojas?

Nes pas mane rašo "Windows was unable to complete the format".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi tokia pati problema, tik kad neleidžia formatuoti iš FAT32. Gal yra kokia galingesnė programa negu windows'ų formatuotojas?

Nes pas mane rašo "Windows was unable to complete the format".

Partition Magic 8.0 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar i ta pacia tema, pakeiciau as i NTFS formata, irasiau kina, taciau xbox'as kaip suprantu NTFS nepriima? Nes liepe vel performatuot i FAT32.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar i ta pacia tema, pakeiciau as i NTFS formata, irasiau kina, taciau xbox'as kaip suprantu NTFS nepriima? Nes liepe vel performatuot i FAT32.

Taip, xbox ima tik fat32.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paimk su kokia video konvertavimo programa ir perskelk faila i dvi dalis, neuzims daugiau 4gb ir i fat32 tilps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.