FUZA

Kaip isikelti zaidimus i hdd?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki playmanai,norėčiau gauti nemažai info :D Reikalas toks,turiu PS3 su 3,55fw,įrašytas Multimanas,į vidinį hdd įrašytos visos Uncharted dalys ir MGS,viskas veikia puikiai tik problema ta,kad ne pats juos buvau įsirašęs,taigi nežinau ir kaip tai buvo padaryta, o noriu išmokti pats,nes žmogus kuris juos man įrašė dar negreit grįš į LT...Turiu išorinį 2,5 hdd 320GB talpos ir norėčiau jame patalpinti kelis žaidimus,todėl reikia absoliučiai visos detalios informacijos kokią tik galite suteikti. Dabar turiu parsisiuntęs GOD OF WAR 3 iso failą,ką daryti toliau,paaiškinkit kuo detaliau,nes šitam reikale esu visai žalias :D Kokių reikia programų,kaip ten ką skaldyti ir t.t....

P.S. Skolingas tikrai neliksiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas. :whistling: Nuo ko cia pradeti..

Nuo isorinio HDD pradekime. Pirmiausia ka tau apie ji reikia zinoti, jis turi buti formatuotas i FAT32.

Patikrink ir pasakyk ar tai padaryta. Jei ne, pasakysiu kaip.

Toliau, isoriniame HDD susikurk folderi pavadinimu: GAMEZ. I si folderi kelsi atsisiustus zaidimus.

Pvz., BCUS98114_gran_turismo_5 <--- Visi zaidimai bus si panasia pradzia arba pavadinimu, folderyje.

Kai ikelsi zaidima, galesi pasirinkti zaisti zaidima is isorinio ar vidinio.

Jeigu is Isorinio, prie tavo esamu zaidimu atsidurs ir naujai ikelto zaidimo pavadinimas/paveiksliukas.

Ji pasirinksi su multiman, paleisi ir zaisi.

Jeigu noresi zaidima ikelti i vidini, per multiman turesi pasirinkti: Upload. Tada zaidimas bus vidiniame HDD ikeltas.

Reikia nepamirsti, kad kaikurie zaidimai ar is isorinio ar is vidinio nepasileidzia.

Toliau.. Kai atsisiunti zaidima, jis buna RAR faile. Zaidima reikia isekstraktinti ir gausi folderi, pvz.: BCES00509 uncharted2.

Arba atsisiusi nesupakuota zaidima tokiame pat folderyje, pvz.: BCUS98148 Little big planet.

Man asmeniskai dar taip nebuvo, kad buciau atsisiuntes zaidima ISO formatu. Gal PC versijai atsisiuntei zaidima?

Skaldyti.. Pridesiu programa su kuria galesi skaldyti zaidima. Tuoj prisiminsiu kaip tai daryti.. ok.

Parsisiusi programa ir ja atsidarysi paspaudes: OpenSplit.

Kai programa atsidarys, pasirink: Split big files.

Tada atsidarys browse langas kuriame turesi susirasti GOW 3 zaidima ir jame esanti virs 4GB sverianti faila.

Jis dazniausia slepiasi, pvz.: BLES00095 dirt > PS3_GAME > USDIR. Du kartus paspausk: USDIR ir viskas prasides.

Dabar nepamenu tiksliai, bet kai baiksis, eisi jau pats i ta vieta kur buvo virs 4GB failas ir pasitikrink ar programa dideli faila istryne.

Jeigu ne, tada rankiniu butu istrink dideli faila.

Stai ir viskas. Dabar zaidima gali kelti i GAMEZ folderi, esanti isoriniame.

Dabar jau rinktis, zaisti is vidinio ar isorinio (nes nepamenu ar GOW 3 is vidinio ar isorinio pasileidzia).

Beje, kiek pamenu GOW 3 sveria 40GB. Jeigu zaidimas pasileidzia TIK IS VIDINIO, ziurek, kad tavo PS3 HDD turetu tiek laisvos vietos ir dar pora GB, kad galetu zaidimas Save kur daryti.

Kazkaip greitai cia surasiau, klausk kas neaisku. :D

Programa: OpenSplit v1.2.rar

Redagavo Magnitas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo del iso tai cia biski nupjoviau :D Vakare po darbu pabandysiu viska ir pasakysiu kaip sekesi :whistling: Manau,kad klausimeliu dar iskils...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Grajus 40Gb uzema???

Ne į temą

Uncharted 3 ir 45gb uzima :D Manau pats laikas tolimesnius frontus apziuret negu PS2 ir PSP :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na as is draugo pasiskolines PS3 buvau, bet pas ji neatristas tai originalus tik losdavau, bet net nenutuokiau kad grajus tiek gali uzimt :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Uncharted 3 ir 45gb uzima :) Manau pats laikas tolimesnius frontus apziuret negu PS2 ir PSP :)

Ne į temą

Pas mane Uncharted 3 kazkodel 50GB uzema. Gal as kazko nepasalines is zaidimo. Na, bet gelbeja mane tai, kad zaidimas pasileidzia is Isorinio. Kitu atveju grusti toki milzina i vidini, kai pas mane vidine talpa 55GB.. Butu ne is geriausiu variantu.

Fuza, tai aisku, kad klausimu bus. :) Nieko. Bandysime kazkaip padeti ir prijunkti tave prie nelegalu sektos. :D

Redagavo Magnitas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar situacija tokia,kad...Pasirodo iš mano D disko kažkur stebuklingai dingo visas GOW3 aplankas,tai dabar uždėjau siuntimą iš BCG tai visas reikalas biški užtruks,kadangi LT trackeriai tušti :) Na,bet čia ne esmė,parsisiunčiau Mortal Kombat su patču 3,55fw prijungiau prie savojo PS3 per išorinį hdd pirmiausia.Aišku Magnitai pasinaudojau visa tavo suteikta informacija,viska dariau kaip sakei ir daugmaž viskas pavyko (tik nereikėjo skaldyti nieko,nes MK užima apie 10GB)...Tai va prijungiau hdd,įsijungiau konsolę,užsikroviau Multiman,jis iškart parodė kad per USB rado MK,išmetė informacinę lentelę,kad jis reikalauja 3,56fw,aš aišku fw nenaujinau,nuėjau į hdd,susiradau patča,nusipatčinau,pabandžiau pasileisti MK tai krovėsi krovėsi kažkas tai ir nieko neįvyko,tiksliau po kokios minutės konsolė supypsėjo ir persikrovė.Tada vėl užsikroviau Multimana,įsirašiau MK į hdd ir vėl pabandžiau pasileisti MK,gavau kažkokią lentelę su klausimku (berods) ar noriu pakeisti fw iš 3,56 į 3,55,pasirinkau yes ir po to vėl pabandžiau pasileisti žaidimą,keletą sekundžių mačiau juodą ekraną,po to vėl sekė konsolės pyptelėjimas ir persikrovimas...ką darau ne taip,o tiksliau kas yra ne taip? :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug informacijos apie pasileidima rasi cia

Redagavo Luigi
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent jau parasyk koki CFW naudoji?

PS3 info:firmware 3.55

Multiman:02.09.00

Kaip minejau i hdd yra irasytos visos Uncharted dalys ir veikia puikiai,pasileidus per multimana..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar situacija tokia,kad...Pasirodo iš mano D disko kažkur stebuklingai dingo visas GOW3 aplankas,tai dabar uždėjau siuntimą iš BCG tai visas reikalas biški užtruks,kadangi LT trackeriai tušti :) Na,bet čia ne esmė,parsisiunčiau Mortal Kombat su patču 3,55fw prijungiau prie savojo PS3 per išorinį hdd pirmiausia.Aišku Magnitai pasinaudojau visa tavo suteikta informacija,viska dariau kaip sakei ir daugmaž viskas pavyko (tik nereikėjo skaldyti nieko,nes MK užima apie 10GB)...Tai va prijungiau hdd,įsijungiau konsolę,užsikroviau Multiman,jis iškart parodė kad per USB rado MK,išmetė informacinę lentelę,kad jis reikalauja 3,56fw,aš aišku fw nenaujinau,nuėjau į hdd,susiradau patča,nusipatčinau,pabandžiau pasileisti MK tai krovėsi krovėsi kažkas tai ir nieko neįvyko,tiksliau po kokios minutės konsolė supypsėjo ir persikrovė.Tada vėl užsikroviau Multimana,įsirašiau MK į hdd ir vėl pabandžiau pasileisti MK,gavau kažkokią lentelę su klausimku (berods) ar noriu pakeisti fw iš 3,56 į 3,55,pasirinkau yes ir po to vėl pabandžiau pasileisti žaidimą,keletą sekundžių mačiau juodą ekraną,po to vėl sekė konsolės pyptelėjimas ir persikrovimas...ką darau ne taip,o tiksliau kas yra ne taip? :dance:

Va problemos sprendimas del MK: Requires modified files (MultiMan will ask to change the required firmware version in PARAM.SFO from 3.56 to 3.55) and a pkg file to update game version to 1.01 in order to be able to perform the special moves.

Redagavo Shotgun
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamirsau is tikro ko gero 1 svarbu dalyka pasakyti,mano PS3 dvd-romas neveikiantis,tai gali buti problema sitoje vietoje... :dance:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.