OmukasX

Isigijau Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Shejp noreciau suzinoti pas ka butu galima nusiflashint Xbox 360 Kaune ? Ir kaip pvz suzinot koks pas mane xbox 360 ? Nes pirko draugas panaudota ir atidawe man nes i uzsieni isware .. Nes pazejau tuos flashinimo guidus tai neatrodo lb lengvi ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Shejp noreciau suzinoti pas ka butu galima nusiflashint Xbox 360 Kaune ? Ir kaip pvz suzinot koks pas mane xbox 360 ? Nes pirko draugas panaudota ir atidawe man nes i uzsieni isware .. Nes pazejau tuos flashinimo guidus tai neatrodo lb lengvi ...

Pas mane. :D Padarysiu nuolaida dar kokia gal :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trincghiuz,taigi tu tik benq flashines.jei pas ji ms28 ar koks hitachi jau visiskai kitoks flashinimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka zinau. PSP milijona patenkintu klientu apturejau, niekas nesiskunde. Boxus nesenai pradejau, tai nuolaida nemaza padarysiu :D...Va nnemo zino kas as per zmogus ir galetu patvirtint manau kad patikimas :P...Koks draivas pas tave? :D

trincghiuz,taigi tu tik benq flashines.jei pas ji ms28 ar koks hitachi jau visiskai kitoks flashinimas :P

Flashinimas man nera svetimas. Ir MS28 irvisu kitu draivu principas tas pats, tik i service mode juos isvest visus skirtingu budu reik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai abejoju ar atiduociau savo x360 y tavo rankas :D

O as ir neklausiu duotum tu man ar neduotum. Baigiam offtopic. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tame ir esme kad nezinau koks driva's ... Zejau kaip isardyti xbox tai manau gal pats flashinsiu bet reiktu dar laido to kazkokio .. Nes leisti 100lt+ gaila ..

Redagavo OmukasX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tame ir esme kad nezinau koks driva's ... Zejau kaip isardyti xbox tai manau gal pats flashinsiu bet reiktu dar laido to kazkokio .. Nes leisti 100lt+ gaila ..

Parasyk man i skype. Pasnekesim. Jei pats bandysi - padesiu. :D

EDIT: pamirsau skype pasakyt :D... tintis_rintis

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va nnemo zino kas as per zmogus ir galetu patvirtint manau kad patikimas :D

aha, trinchiuz patikimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b* as nesuprantu ko jus bijot jo? paranojikai kazkokie ... jezau x deze sugadins ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.