narkata

14# Mini Konkursas

Rekomenduojami pranešimai

Tikiuos bus daugiau dalyvių nei praeitą kartą... Nors nedaug kas turi VITĄ, o dar mažiau dalyvaus konkurse, kai kas nespės, kai kas nesugebės atlikti užduoties. Skaudu pripažinti, bet dalyvaus vėl nedaug žmonių :angry: Taip kad žmonės atsibuskite, didelė tikimybė laimėti :) Kaip visada - dėkui už rengiamus konkursus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vat būtent kad mažai kas turi PS Vita , už tai gali dalyvauti visi kas turi VITA

nereikia dabar turėti VIP statuso, dalyvauja visi,ir šeip manau kad šitam forume gal kokia ~35 nariai turi ta VITA

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

10 tai kaip minimum turi, bet ne visi dažnai apsilanko ir manau kad nedaug kas galės užduotį įvykdyt. Aš irgi dėlto nesudalyvausiu, galėčiau nebent prie kanalizacinio upelio nueit ir nufotkint. Tik nežinau iš ko nick'ą sudėliot reikėtų, iš fekalijų nebent ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus nepastebėjote kad aš neparašiau kad matytus PS VITA konsole nuotraukoj, nes aš to nereikalauju, tai ta nuotrauka gali padaryti bet kas, kas yra šiuo momentu prie vandens, 21 amžius nufotografuoja ir siunčia tau ta nuotrauka, tik aišku jiems reikės už jumis atlikti ta užduoti ir kažką originalaus

Ot velnias palengvinau užduoti jums :) reikėjo tylėti man :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nice one :DD Jau galiu eit prie Neries :DD

Mekeksai... Einam į PM, reikia pašnekėt man su tavim truputį, ahem :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata, manau persunkia uzduoti sugalvojai, tik vienas susidomejes zmogus kuris turi PS Vita, bet ir jis nedalyvaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Vita, bet ner kaip nusigaut iki kokio ezero, gaila :/ Kolkas ir niekas dar neikele nuotraukos, bet gal atsiras koks vienas laimingasis, kuris ir laimes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velnias , padarykite didesni tarpa tarp - ir +

Uždėjau kituose postose + tau Girgitaz

Konkurentu bus :D

ar jau kodą galima siusti Girgitaz :D

Narkata, manau persunkia uzduoti sugalvojai, tik vienas susidomejes zmogus kuris turi PS Vita, bet ir jis nedalyvaus :)

Atrodo tokia paprasta užduotis buvo, nors man iki jūros nueiti 5 min , nors jo bučiau parašęs kad dalyvauja PS3 ar koks X360 tai garantija butu daugiau

Arba dar reikia duoti laiko nes dabar liko iki konkurso galo 1 val. 50 min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velnias , padarykite didesni tarpa tarp - ir +

Uždėjau kituose postose + tau Girgitaz

Konkurentu bus :D

ar jau kodą galima siusti Girgitaz :)

Atrodo tokia paprasta užduotis buvo, nors man iki jūros nueiti 5 min , nors jo bučiau parašęs kad dalyvauja PS3 ar koks X360 tai garantija butu daugiau

Arba dar reikia duoti laiko nes dabar liko iki konkurso galo 1 val. 50 min

na nezinau,man iki juros kokie 4-5 km tera,bet kazkaip neprisiverciu sveikatos nera,bet kodel ta dauguma kaip visada dalyvauja,pastaruosius konkursus praleidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.