Leo906

Xbox'as kaista

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Ištiko įdomi problema su xbox'u. Man atrodo, kad jis labai kaista... Garsiai ūžia, kai įdedi diską tai iš viso. Nėra čipintas. Buvo gavęs rrod, bet įdėjau į rankšluostį, palikau 1h apie ir veikė dar kokias 3savaites. Dabar įdedi cd, pradedi žaist, užstringa. Tada perkrauni ir ant pačio meniu užlagina. Pastovi ilgiau ir vėl viskas gerai kuriam laikui. Kas jam yra...? Ačiū iš anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei vyniojai i rankshluosti tai gali iskarto mesti i konteineri jau. Pataisyti greiciausiai nebeimanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyniodamas ir perkaitindamas greiciausiai sugadinai nebepataisomai, nepades ir ausintuvai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau jau patare nebegaist laiko su tuo xboxu. Na bet daryk kaip ismanai. 0110 yra ramu problema senesnese motininese ju yra 8vnt. Gali buti ir GPU beda. Reikejo nest taisyt pries tai, kol neperkaitinai su ranksluosciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as nesuprantu kokiu debilu reik but kad jau ir taip perkaitusi xboxa i ranksluoscius kist 0 logikos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visokiu pilna. youtubu zmones aklai tiki. Esu mates kur biciukas vietoj termopastos dantu pastos uzsitepe ant cpu gpu, tipo taip mate youtube.

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visokiu pilna. youtubu zmones aklai tiki. Esu mates kur biciukas vietoj termopastos dantu pastos uzsitepe ant cpu gpu, tipo taip mate youtube.

As esu mates kaip Xboxo internal harda i siena dauzo ... Vien del to kad jame yra bad blocku ! :D Redagavo exctis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu mates kaip Xboxo internal harda i siena dauzo ... Vien del to kad jame yra bad blocku ! :D

Ir staiga psitaiso :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.