gtarnaz

Del Xbox hdd!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi planuoju darytis xboxui jtag ir galvoju koki imt hdd ar xbox originalu ar isorini usb ? beje ar is isorinio nelagina geimai ? ar didelis skirtumas tarp originalaus ir usb hdd ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip siulyciau detis vidini,nes is jo greiciau biski krauna...isistatai 250 gb ir laimingas sau sedi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip siulyciau detis vidini,nes is jo greiciau biski krauna...isistatai 250 gb ir laimingas sau sedi :thumbsup4:

kad nekūrt kitos temos, iškilo klausimas dėl RGH.

Mano xboxe dabar stovi 250 gb hdd, ir tarkim padaryčiau rgh savo slimui, kaip man tada reiktų keltis geimus iš pc į ta hdd xboxo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per laida persikeli be problemu ten

O kokio tada laido man reikia kad persikelt iš pc į x'o hdd? Ir gal galėtai numest linką kur nurodytas gidas kaip permest? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra 3 budai

1. Su Transfer adapteriu.

2. Ethernet laidu per ftp (labiausiai naudojamas budas ir pats patogiausias).

3. Su Sata laidu jungiant (reikia kiekviena karta ardyti hardo dezute (nepatogiausias)).

Linkai :

1. http://www.xbox360iso.com/how-transfer-file-t275830.html Naudojant Ethernet Laida.

2. Su Sata jokio tutorialo nereik kadangi isardzius dezute ir pajungus harda prie pc per sata hardas tiesiog bus kaip paprastas hardas ir tau tereiks permest That's It !

3. http://www.youtube.com/watch?v=Nc5S4pnGNGc Cia kaip mesti naudojant Tranfer cable.

Redagavo exctis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra 3 budai

1. Su Transfer adapteriu.

2. Ethernet laidu per ftp (labiausiai naudojamas budas ir pats patogiausias).

3. Su Sata laidu jungiant (reikia kiekviena karta ardyti hardo dezute (nepatogiausias)).

Linkai :

1. http://www.xbox360iso.com/how-transfer-file-t275830.html Naudojant Ethernet Laida.

2. Su Sata jokio tutorialo nereik kadangi isardzius dezute ir pajungus harda prie pc per sata hardas tiesiog bus kaip paprastas hardas ir tau tereiks permest That's It !

3. http://www.youtube.com/watch?v=Nc5S4pnGNGc Cia kaip mesti naudojant Tranfer cable.

ačiū už išsamų atsakymą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip jums, bet man asmeniskai per FTP labai nepatinka keltis zaidimus. Ilgai kelia ir daznai trukineja rysys. Nzn gal tik pas mane tokios problemos. As per USB HDD keliu zaidimus i vidini xbox'o hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nezinau,pas mane tai niekas netrukineja o 6-8GB ikelia mazdaug per 7-10minuciu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nezinau,pas mane tai niekas netrukineja o 6-8GB ikelia mazdaug per 7-10minuciu...

same here, paprasciau nebuna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiska tiesa, FTP geriausia isheitis keliant i vidini. Dar lygiai taip pat paprasta kelti per USB i ishorini HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai irgi per FTP isimetu, nereika atjunginet USB HDD ir i ji per FTP sumetu :D O lagint nelagina, bet geriau detis vidini, nes XBLA/DLC galesi grust tik i vidini HDD, todel patogiau :D As turejau USB HDD 1TB, tai nemasciau apie pirkima 2.5" HDD, bet buciau rinkesis butent ji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai irgi per FTP isimetu, nereika atjunginet USB HDD ir i ji per FTP sumetu :) O lagint nelagina, bet geriau detis vidini, nes XBLA/DLC galesi grust tik i vidini HDD, todel patogiau :) As turejau USB HDD 1TB, tai nemasciau apie pirkima 2.5" HDD, bet buciau rinkesis butent ji.

XBLA puikiai keliauja i ishorini HDD. Taip pat xboxas gali sukurti savo particija su content ir 0000000000000 folderiais ishoriniame harde, i kur puikiai susimeta visi DLC.

As asmeniskai naudoju ir vidini ir ishorini hdd. Per FTP mesti tikrai lengviau ir paprasciau, taciau per USB lengviau tvarkyti failus, trinti, pervadinti, perkelti nei per file managerius ar ftp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBLA puikiai keliauja i ishorini HDD. Taip pat xboxas gali sukurti savo particija su content ir 0000000000000 folderiais ishoriniame harde, i kur puikiai susimeta visi DLC.

As asmeniskai naudoju ir vidini ir ishorini hdd. Per FTP mesti tikrai lengviau ir paprasciau, taciau per USB lengviau tvarkyti failus, trinti, pervadinti, perkelti nei per file managerius ar ftp.

Bet tas usb nebus suformatuotas i 8 ar 16gb? Nes pasijungi 1TB HDD ir is jo pasidaryt 8-16gb yra nesamone..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.