corbonxx

Xbox 360pultukas.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu xbox 360 elite ir man šuo sukramte pultuka ir jis nebeveikia,tai man db nusipirkti xbox 360 pultuka ir viskas veiks?ar spicelu elite pultuka pirkti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi turiu xbox 360 elite ir man šuo sukramte pultuka ir jis nebeveikia,tai man db nusipirkti xbox 360 pultuka ir viskas veiks?ar spicelu elite pultuka pirkti ?

Šuo sukramtė? :) O jei į temą, tai gali nusipirkti betkokį xbox 360 pultelį, kad ir baltą , visi jie prisiriša.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklausiu galima sakyti i tema: jeigu mano pultelio RS myktukas susidevejo ir kazkaip pakrypo i apacia tai jau ir pulteliui ragai? Turbut nuo metymu ir netyciniu nukritimu suejo. Tai galvoju gal imanoma kaip nors pasitaisyti (pas meistra nesant ar nusipirkus is ebayjaus tuos galiukus) vilties mazai bet gal zinosit ka nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklausiu galima sakyti i tema: jeigu mano pultelio RS myktukas susidevejo ir kazkaip pakrypo i apacia tai jau ir pulteliui ragai? Turbut nuo metymu ir netyciniu nukritimu suejo. Tai galvoju gal imanoma kaip nors pasitaisyti (pas meistra nesant ar nusipirkus is ebayjaus tuos galiukus) vilties mazai bet gal zinosit ka nors.

Bandyk ardyt ir žiūrėk kame replės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip jie labai graziai lituojasi. Tik reikia zinot jog naudosi lydmetalio pompa jis nuims lydmetali ir zodziu nebeliks ten nieko. Nezinau cia lyg kokia apsauga. Is ebay uzsisakyk trigger matoriuka ir nunesk kurnors lituot. Tik sakau (tiksliai nezinau gal tik man vienam taip buvo) lydmetali kai nutrauki tai ten nieko ir nebelieka ir be takeliu nuoginimo nieko nesigauna) nusiima ir lituok tada kaip nori. Cia dar palauk gal kasnors rimtesnis uz mane parasys tiesa cia sakau ar ne. Jei tiesa ispek ta kuris darys kad atsargiai darytu ir viskas perlitavus puikiai veiks :sit:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.