shalonyi

Xbox 360 slim xbox live

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,nusipirkau nauja,nenaudota xbox360 slim 4gb, 2011-09 metu,kartu yra xbox live,bet jis yra neflasintas,noriu paklausti,ar nieko nebus kad prijungsiu ji prie intiko? nes girdejau prijungiant prie intiko padaro update ir kad yra tikymibe kad bus neimanoma ji nuflaint,ar tai tiesa ir geriau man jo nejungti prie interneto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tavo modelio greiciausiai ir taip neimanoma nufleshinti kolkas. Zinoma jei galvoji ateityje daryti RGH tai geriau i online nesijunk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kai pirkau tai sake kad imanoma :)

P.S. Man 4gb neuzteks,noriu vietoj hdd naudot USB,ar reikia ja ten kaipnors modifikuot ar tiesiog ikist ir tiek? Jei reikia gal kas linka numestu? :)

Redagavo shalonyi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprastai, kishi USB iki 16GB i konsole ir per settings Memory suformatuos fleshiuka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel tik iki 16gb?

Ir dar klausimas,pvz pas mane tas benq Lite-On dvd romas,o kaip suzinot ar yra flasinamas jis are ne? Ta prasme pvz yra: lite-on ******* (kur * kazkokie skaiciai ir t.t.) kaip suzinuot kokie pas mane ten jie?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel tik iki 16gb?

Ir dar klausimas,pvz pas mane tas benq Lite-On dvd romas,o kaip suzinot ar yra flasinamas jis are ne? Ta prasme pvz yra: lite-on ******* (kur * kazkokie skaiciai ir t.t.) kaip suzinuot kokie pas mane ten jie?

siaip jei pas tave slimas tai pas tave 90% bus liteon dvd romas ar jis flashinimas dar cia didelis klausimas kol neisardei tol nesuzinosi. toliau kokia versija dvd romo taip pat neaiski kol konsoles neisardysi taip kad ardyk konsole ir matysi kokie skaiciukai ir koks dvd romas jei skaiciukai bus 1175 tada galesi surinkti konsole atgal ir laukt kol pasirodys tavo dvd romui CFW. kada jin pasirodys niekas nezino nebent tik pats C4Eva

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Youtube'ej pilna video kaip slim'us ardyti, paziurek, nera sunku :thumbsup4:

O 16GB daugiausia galima naudot, nes xbox'as tik tiek daugiausia palaiko kai atmintis prijungta per usb, aisku isimtys yra kai jtag/rgh padarytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant dvdromo virsaus yra lipdukas, ten ir uzrashytas modelis. Pagal data turetu buti 1175

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.