rops

ka darau netaip?

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau DVD+R DL 8x ir bandziau yrasyti xbox 360 zaidima su imgburn.. skaiciau tas instrukcijas kaip reikia viska zinau... bet kai spaudziu yrasyti tj meta va toki error... :Dhttp://img135.imageshack.us/img135/9558/12060175rn3.jpg gal mano dvd irenginys netinka??

Hmm net nezinau siulyciau pabandyt clone cd programa gal kas nors isispres :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau DVD+R DL 8x ir bandziau yrasyti xbox 360 zaidima su imgburn.. skaiciau tas instrukcijas kaip reikia viska zinau... bet kai spaudziu yrasyti tj meta va toki error... :Dhttp://img135.imageshack.us/img135/9558/12060175rn3.jpg gal mano dvd irenginys netinka??

Man irgi taip buvo...Bet as paspaudziau ignore ir viska gerai irase.O koki cia zaidima rasai?man buvo su NBA live 08 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

speju,kad jei ismete pacioi pradzioi irasinejimo,tai kazkas su programa blogai.kaip jau sake-bandyk CloneCD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausia cd room netinka nes as kai bandziau ispradziu rasinetis tai man toki pati suda mete ir neisirase tai pirkau nuaja cd rooma kur dvd dl iraso ir viskas veikia tu pasiziurek ar tavo cd room dvd dl iraso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausia cd room netinka nes as kai bandziau ispradziu rasinetis tai man toki pati suda mete ir neisirase tai pirkau nuaja cd rooma kur dvd dl iraso ir viskas veikia tu pasiziurek ar tavo cd room dvd dl iraso

Galir ir programa netikti ir DVD-ROM :-) Pasibandyk dar kitokį kompaktą, tarkim mano senasis DVD-ROM įrašinėjo tik Verbatim'us jokios kitos firmos, ant kitų firmų ties 50% visada lūždavo, naujasis net nežinau, nei vieno žaidimo nekepiau :-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi nero,pasitikrink ar tavo dvd romas gali DL diskus irasinet:

Start-> All Programs-> Nero-> Nero tool kit -> Nero infoTool . Ir ziurek ar yra varnele ant DVD-R DL ir ant DVD+R DL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as parduodu NEC dvd roma jis irgi skaito ir raso dl, parasyk jei susidomejai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.