glovackas

Zaidimu statistikos.

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi nusprendziau kad tikrai laikas nusipirkti konsole tai tiesiog norejau issiaiskinti kas yra populiariau. Street fighter 4 ant xbox ar Tekken 6 ant ps3. Gal yra kokios nors abieju zaidimu statistikos kuriu pagalba butu galima issiaiskinti kiek zaideju zaidzia siuos zaidimus online kasdien arba butent siuo metu ? Na jeigu nera tai bent galbut zinote kuris is zaidimu yra populiaresnis ir kuris yra labiau paplites ir zaidziamas online ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

sorry aš čia truputi į off topic nulysiu,bet klausimas.Tu pirksi konsolę remdamasis dviejų žaidimų statistikomis :melvin: ?
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

sorry aš čia truputi į off topic nulysiu,bet klausimas.Tu pirksi konsolę remdamasis dviejų žaidimų statistikomis :( ?

Konsole pirksiu tik del vieno is siu zaidimu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsole pirksiu tik del vieno is siu zaidimu :)

Kam pirkt konsolę dėl vieno žaidimo?Neturi,kur pinigų dėt? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei norėsi online žaisti XBOX'e turėsi mokėti, PS3 - ne. Nelabai suprantu, kodėl renkiesi konsolę pagal šiuos žaidimus, juk abu yra išleisti abiem konsolėm. Paimi bet kokią konsolę, nusiperki abu žaidimus ir kapok sau :D Dėl tos statistikos nežinau, nenoriu speliot, bet nemanau, kad pajustum didelį skirtumą ant kokios platformos žaisi. Bet sakau, nežinau tiksliai. Pagal tavo situaciją siūlyčiau PS3, nes jis turi Blu-ray, dėl to padidėja jo, kaip media grotuvo, vertė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei norėsi online žaisti XBOX'e turėsi mokėti, PS3 - ne. Nelabai suprantu, kodėl renkiesi konsolę pagal šiuos žaidimus, juk abu yra išleisti abiem konsolėm. Paimi bet kokią konsolę, nusiperki abu žaidimus ir kapok sau :D Dėl tos statistikos nežinau, nenoriu speliot, bet nemanau, kad pajustum didelį skirtumą ant kokios platformos žaisi. Bet sakau, nežinau tiksliai. Pagal tavo situaciją siūlyčiau PS3, nes jis turi Blu-ray, dėl to padidėja jo, kaip media grotuvo, vertė.

Na del mokejimo tai zinau, bet nelabai tas mokestis didelis, tad jokios skirtumo ar ten i menesi reiketu moket, ar ne. O renkuosi konsole pagal siuos zaidimus, nes asmeniskai losiau ant savo pc streetfighter x tekken su pazystamu ir tikrai buvo smagu padalyvauti visokiuose turnyruose savaitgaliniuose ir pns. Kadangi populiarumas zaidimu tokiu ant pc platformos visada buna stebetinai mazas tai nebera net pries ka palosti. Pazystamas su kuriuo losiau ant pc ketina pats pirkti konsole, taigi ir as ketinu prisijungti, nes kaip ir sakiau tai bus tiek medios grotuvas tiek zaidimu platforma. Na o zaideju skaicius tiesiog domina mane ant abieju konsoliu nes galbut pats skirtumas yra zymus ir tai tikrai nulemtu mano pasirinkima.

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jau sakė abi konsolės daugmaž vienodos ,o jei žaisi tik vieną žaidimą (pagrinde) ir nežadi atrišinėt ir tau kaip supratau reikia online daug verčiau imti PS3 ,nes jame yra blu-ray (filmų peržiūrom ir pan) beto internetas nemokamas priešingai nebu Xbox`e.

Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip jums bet man labai patiko tekken 6,ziauriai nervotu zmoniu ten losia,visi labai aktyvus zaidejai jei gauna malku iskart parasys ,kad tipo nemoki lost ,nes vienu combo ar veiksmu nugali didesni reitinga turinti zaideja :D linksma,nors dabar nebeturiu, bet dar ji gausiu is kur nors ;)

Manau kad zaideju netruks visgi pasaulyje daug kas bando prasimust ant jo ir siaip geras tas online pasikapot.

Redagavo evaldogog89

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip jums bet man labai patiko tekken 6,ziauriai nervotu zmoniu ten losia,visi labai aktyvus zaidejai jei gauna malku iskart parasys ,kad tipo nemoki lost ,nes vienu combo ar veiksmu nugali didesni reitinga turinti zaideja :D linksma,nors dabar nebeturiu, bet dar ji gausiu is kur nors ;)

Manau kad zaideju netruks visgi pasaulyje daug kas bando prasimust ant jo ir siaip geras tas online pasikapot.

O kaip del sujungimo laiko ? Nes kiek domejausi tai na tikrai per pora sekundziu xbox'e streetfighter4 zaidime suranda priesininka. O vat pvz kiek girdejau tai tokiam kaip Mortal combat, sake gan ilgai iesko priesininko. O pats asmeniskai kai zaidei tai ar lengva budavo rast priesininka Tekken 6 ? Kiek suprantu pats zaidimas tikrai populiarus ps3 konsolej. Tiek wcg, tiek dreamhack ir panasiuose turnyruose losiamas game(taip pat kaip ir streetfighter4)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įspėju visus ,dar vienas Off Topicas iškarto gaunate įspėjimą nuo manęs

Jei neturite ką rašyti iš vis geriau nerašykite

Šiaip aš siūlyčiau tau Playstatio 3

1. dėl blu-ray grotuvo, tikrai geras dalykas žiūrėti aukštos kokybės filmus, ir galėsi žiūrėti dar 3D filmus aišku jei tavo TV paiko 3D

2. galėsi laikyti nuotraukas, muzika, muzikinius klypus

3. PSN online žaisi nemokamai nereik mokėti užtai

O dėl tos statistikos čia jau reiktu klausti SONY arba Microsoft arba pačiu kūrėju kurie kūrė ta žaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įspėju visus ,dar vienas Off Topicas iškarto gaunate įspėjimą nuo manęs

Jei neturite ką rašyti iš vis geriau nerašykite

Šiaip aš siūlyčiau tau Playstation 3

1. dėl blu-ray grotuvo, tikrai geras dalykas žiūrėti aukštos kokybės filmus, ir galėsi žiūrėti dar 3D filmus aišku jei tavo TV paiko 3D

2. galėsi laikyti nuotraukas, muzika, muzikinius klypus

3. PSN online žaisi nemokamai nereik mokėti užtai

O dėl tos statistikos čia jau reiktu klausti SONY arba Microsoft arba pačiu kūrėju kurie kūrė ta žaidima

Na kaip supratau ps3 yra daug geresnis medios grotuvas, nera online mokescio bei abu zaidimai yra ant playstation kurie mane domina. Aciu normaliem zmonem uz atsakymus. Galite rakinti tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip supratau ps3 yra daug geresnis medios grotuvas, nera online mokescio bei abu zaidimai yra ant playstation kurie mane domina. Aciu normaliem zmonem uz atsakymus. Galite rakinti tema.

pamiršau pasakyti kad būtent ant muštiniu yra patogesnis PS3 valdymo pultelis negu ant Xbox360, bent jau man

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.