narkata

PlayManija.lt VASAROS konkursas #23

Rekomenduojami pranešimai

Gavau fotoparatą, tai keliu ir "savo" velnią. Piešiau ant pilko toninio popieriaus, su B minkštumo pieštuku, 0.6 storumo repitografu ir paprasčiausiais pieštukais. Piešiau gal per keturis prisėdimus, vieną kartą patinka kas gaunasi, kitą kartą nelabai, bet galutinis rezultatas man patinka.

Nuotrauka

Vėliau pridėsiu dar pora close up'ų :god:

Wow! Labai grazus piesinys!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gavau fotoparatą, tai keliu ir "savo" velnią. Piešiau ant pilko toninio popieriaus, su B minkštumo pieštuku, 0.6 storumo repitografu ir paprasčiausiais spalvotais pieštukais. Piešiau gal per keturis prisėdimus, vieną kartą patinka kas gaunasi, kitą kartą nelabai, bet galutinis rezultatas man patinka.

Nuotrauka

Vėliau pridėsiu dar pora close up'ų :god:

Vau, va čia yra išties gražu. Dantei tik mokytis.. .D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na žinokite, manau kad Jūs įvertinsite mano darbą, pieštas su meile. tikrai žinau kad laimėsiu, nes nuo 6 mėnesių jau pradėjau piešti, kai man buvo 5 metai aš jau įstojau į dailės akademija, o būnant 11 metų apsigyniau magistraturą ir jau daugiau kaip 13 metų dirbu dailės ir meno dėstytoju.

Nuotrauka

Beje xbox 360 gamepado nedėjau, nes piešiau savo meno studijoje, kur žaidimai tiesiog atitraukia nuo meno, labai tikiuosiu, kad suprasite mane.

P.S. čia labai unikalus įvykis, kai menininko darbas papuola į internetą anksčiau, negu jis bus pristatomas Londono galerijoje spalio mėnesi

atsibodo jau tie tavo issipisinejimai :god:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsibodo jau tie tavo issipisinejimai :)

Jo man irgi nebeidomu.... ;):god:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau fotoparatą, tai keliu ir "savo" velnią. Piešiau ant pilko toninio popieriaus, su B minkštumo pieštuku, 0.6 storumo repitografu ir paprasčiausiais spalvotais pieštukais. Piešiau gal per keturis prisėdimus, vieną kartą patinka kas gaunasi, kitą kartą nelabai, bet galutinis rezultatas man patinka.

Nuotrauka

Vėliau pridėsiu dar pora close up'ų :D

Tikiuosi isirėminsi jį, nes man NUOSTABUS darbas ! Negaliu atsižiūrėti :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazus "copy-paste",siaip tai reikejo nupiesti kaip isivaizduoji,o sitaip nupiest pagal nuotrauka easy,nereikia jokios vaizduotes tiesiog "poidiom"... cia tik mano nuomone :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vau, va čia yra išties gražu. Dantei tik mokytis.. .D

Sakai man tik mokytis? :notbad: O tu bent matei kaip as piesiu? Sitas piesinukas tikrai geriausias, kaipgi sakiau - spalvoti darbai labiausiai vertinami :melvin: Bet ir jame klaidu matau. Pvz ranka kaire ne vietoj, pirstas mazasis taip pat ne vietoj, bet kaip suprantu visa ideja sito piesinio tai buvo nutaikyta i galva ir ranka, tada kunas kaip siluetas gaunasi nedetalus. Bet va kaip su spalvom suzaide tai man patiko :) Su seseliais graziai suzaista. Daugiau nelabai ka galiu pasakyti, nes pats net nezinau kaip tas velnias atrodo. Kazkas sako copy-paste, nu nezinau as, bet kad ir copy-paste vistiek visas seseliavimas ir bruksniavimas tai jo. Jeigu as buciau pieses, as irgi buciau susirades per google kaip tas velnias atrodo, nes neturiu zalio supratimo kaip jis ten atrodo.

Autoriui: Sakei close up'u pridesi? Pridek kairiojo rago close up'a jeigu galesi, dekui.

P.S. Tikiuosi niekas vel cia manes neuzsipuls del mano kritikos, bet as jau taip priprates is Anime zonos , nes ten kritika yra priimama ir laukiam is visu suprantanciu. O cia daugeliui rupi tik paflamint... Peace!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazus "copy-paste",siaip tai reikejo nupiesti kaip isivaizduoji,o sitaip nupiest pagal nuotrauka easy,nereikia jokios vaizduotes tiesiog "poidiom"... cia tik mano nuomone :melvin:

Taip, žinoma, čia žiūrėtas ir pieštas pagal googlėj rastą wallpaper'į. Susiradau tokį kokį aš jį maždaug įsivaizduoju. Net nesiginu, bet ir nieko gėdingo čia nematau. Tai jeigu aš universitete piešiu kokį natiurmortą ar šiaip sustatymą, tai irgi išeina "copy/paste". Sakau tik tiek, kad ir tam reikia sugebėjimų. Turiu pora kursiokų kurie iš galvos daug ką piešia, nes turi lakias fantazijas, bet ir tai dažnai panaudodami elementus iš jau matytų vaizdų. Na, žodžiu, toks įdomus priekaištas, bet be my guest to show your "copy/paste" abilities, just sayin'.

Sakai man tik mokytis? :) O tu bent matei kaip as piesiu? Sitas piesinukas tikrai geriausias, kaipgi sakiau - spalvoti darbai labiausiai vertinami :notbad: Bet ir jame klaidu matau. Pvz ranka kaire ne vietoj, pirstas mazasis taip pat ne vietoj, bet kaip suprantu visa ideja sito piesinio tai buvo nutaikyta i galva ir ranka, tada kunas kaip siluetas gaunasi nedetalus. Bet va kaip su spalvom suzaide tai man patiko :) Su seseliais graziai suzaista. Daugiau nelabai ka galiu pasakyti, nes pats net nezinau kaip tas velnias atrodo. Kazkas sako copy-paste, nu nezinau as, bet kad ir copy-paste vistiek visas seseliavimas ir bruksniavimas tai jo. Jeigu as buciau pieses, as irgi buciau susirades per google kaip tas velnias atrodo, nes neturiu zalio supratimo kaip jis ten atrodo.

Autoriui: Sakei close up'u pridesi? Pridek kairiojo rago close up'a jeigu galesi, dekui.

P.S. Tikiuosi niekas vel cia manes neuzsipuls del mano kritikos, bet as jau taip priprates is Anime zonos , nes ten kritika yra priimama ir laukiam is visu suprantanciu. O cia daugeliui rupi tik paflamint... Peace!

Tiek kairėj ranka, tiek tas pirštas yra vietose. Tiesiog liepsnų per daug neišsprendžiau gerai, o kairę ranką per daug akcentavau su tais paryškinimais, todėl ir žiūrisi durnai ir man pačiam. O ranka su joystick'u yra mano paties ranka (žinoma nagus padariau "velniškesnius). Galėjau aš dar čia prie jo tris valandas sėdėt, bet man jau taip yra, kad tiesiog persėdžiu prie darbo ir atrodo užtenka. Close up'us pridėsiu prie pradinio post'o.

Redagavo Vaidinho

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi copy-paste, bet niekas nekibo. Vaidinho darbas tai bent jau man labai grazus. Pulteli kaip graziai nupiesiai, o kas graziausia tai kaip jau minejo spalvos. Tokios kaip tik velniui :stare:

Ne į temą

pagaliau darbus pradejo rodyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi copy-paste, bet niekas nekibo. Vaidinho darbas tai bent jau man labai grazus. Pulteli kaip graziai nupiesiai, o kas graziausia tai kaip jau minejo spalvos. Tokios kaip tik velniui :)

Ne į temą

pagaliau darbus pradejo rodyti.

Ačiū :) Svarbiausia, kad pultelį paskubom piešiau, maždaug pieštuku užsimečiau ir tušu iškart, ir jei gerai pažiūrėjus, tai matyt, kad jis šiek tiek asimetriškas. Ai tarkim velnias savo stiprom rankom padeformavo :stare:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai man tik mokytis? :) O tu bent matei kaip as piesiu? Sitas piesinukas tikrai geriausias, kaipgi sakiau - spalvoti darbai labiausiai vertinami :stare: Bet ir jame klaidu matau. Pvz ranka kaire ne vietoj, pirstas mazasis taip pat ne vietoj, bet kaip suprantu visa ideja sito piesinio tai buvo nutaikyta i galva ir ranka, tada kunas kaip siluetas gaunasi nedetalus. Bet va kaip su spalvom suzaide tai man patiko :) Su seseliais graziai suzaista. Daugiau nelabai ka galiu pasakyti, nes pats net nezinau kaip tas velnias atrodo. Kazkas sako copy-paste, nu nezinau as, bet kad ir copy-paste vistiek visas seseliavimas ir bruksniavimas tai jo. Jeigu as buciau pieses, as irgi buciau susirades per google kaip tas velnias atrodo, nes neturiu zalio supratimo kaip jis ten atrodo.

Kaip aš tavo darbus galėjau pamatyt, jei bijai parodyt? : DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiate tuos ginčus

Kai baigsis konkursas tada komentuosiu jūsų darbus

Primenu tik kad konkursas baigiasi 2012 / (Rugsėjo) / 03

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.