vesiolas

XBOX360 RGH

Rekomenduojami pranešimai

Mintis paprasta, viska daryti normaliai kaip sakem ir viskas veiks. Pasieiskok panasiu temu forume, jau ne karta kalbeta apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mintis paprasta, viska daryti normaliai kaip sakem ir viskas veiks. Pasieiskok panasiu temu forume, jau ne karta kalbeta apie tai.

Tai viską ir darau pagal forumą. Diskas buvo padarytas į folderį su iso2god, perkeliu į boxa su filezilla (tai nėra tiek aktualu) į hdd1/games folderi, path'as nustatymuose nurodytas taip pat toks pat kur įrašiau.

Jei žinočiau kame bėda tai juk ir neklausčiau, tiesiog pastrigau šitoj vietoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pabandžiau įrašyt tik 2 diską nes ten yra SP o pirmo MP kaip ir nereikia man. Tačiau pranešimas tas pats "Game error. The game couldnt start. Try downloading the game again". Kokios mintys būtų?

1. Diske yra SP, o antram HD rezoliucijos... 1 Diska darai su ISO2GOD ir tikiuosi zinai i koki folderi kelt. 2 Disko jai nesugebi isextractint, tai nete susirask 2 DVD content ir isikeli i partition3/0000000000.... folderi. Viskas finito, o jai 2 diska kamuoji ir HD teksturas bandai leist be pacio zaidimo tai tau nieko ir nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to pačio čia paklausiu. Kaip paleist game jei žaidimą išeikstraktinus su isoextractor jame nėra jokio .xex failo? Per fsd ant games jo taip pat nerodo. Žaidimo folderyje yra tokie folderiai kaip movies ir panašiai bet jokio .xex failo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o i GOD nepavercia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks klausimelis, jei pas mane yra boxo hdd 20GB ar pilnai isirasys tiek MP3 arba ME3 (abu 2 diskai) jau pavertus i GOD formata, nes rodo kad yra tik 14GB tuscios vietos o likusi yra sisteminiems failams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks klausimelis, jei pas mane yra boxo hdd 20GB ar pilnai isirasys tiek MP3 arba ME3 (abu 2 diskai) jau pavertus i GOD formata, nes rodo kad yra tik 14GB tuscios vietos o likusi yra sisteminiems failams

Ne, neuzteks vietos, nes reikia ~15gb abiem diskam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali patikslint kokius geimus nori rasyti? Nes nelabai supratau, pilni pavadinimai tikrai pagelbetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kalbejau apie MaxPayne3 ir MassEffect3. tada kazkokia mistika su tuo hdd, as juos abu esu bandes irasyt. kai isiraso rodo kad uzima kaip ir tu sakai apie 15-16GB tada kaip tai gali but jei tik yra 14GB tuscios vietos. ar gal nepilnai isiraso man tie antri diskai ir yra beda kad po to nepasileidzia jie? ir seip nelabai pagaunu ar tas RGH softas tiek uzima vietos ~6GB ar ten kazko nereikalingo prigrusta i sistema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

20gb hdd is tiesu turi tik ~14 gb vietos, tai normalu. MaxPayne 3 abu diskai uzima 14,9 GB, tad tikrai netilps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kalbejau apie MaxPayne3 ir MassEffect3. tada kazkokia mistika su tuo hdd, as juos abu esu bandes irasyt. kai isiraso rodo kad uzima kaip ir tu sakai apie 15-16GB tada kaip tai gali but jei tik yra 14GB tuscios vietos. ar gal nepilnai isiraso man tie antri diskai ir yra beda kad po to nepasileidzia jie? ir seip nelabai pagaunu ar tas RGH softas tiek uzima vietos ~6GB ar ten kazko nereikalingo prigrusta i sistema

Gi ir pc HDD sistema suvalgo kazkiek vietos, cia jau nieko keisto, o x'as dar pats kazkiek nusisavina bet neperdaugiausiai :) GOD gali atrodyt lyg ir abu diskai isikele, bet ar nebus kad truks kokios dalies nes GOD buna suskaldyti i daugokai daliu ir paskutines tarkim nesusikelia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kai keliu su filezilla kaip ir atrodo viskas persimeta, neismeta nieko kad netilpo. bet logiskai mastant kazkas turetu netilpt. belieka viena iseitis - pirktis isorini harda - ir nesukt galvos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kai keliu su filezilla kaip ir atrodo viskas persimeta, neismeta nieko kad netilpo. bet logiskai mastant kazkas turetu netilpt. belieka viena iseitis - pirktis isorini harda - ir nesukt galvos

As ir zaidimams isorini pasiemes, vidini 60gb gavau pigiai, tai pradziai arcad'ui uzteko :P poto atliko is seno laptopo 120gb, tai nusipirkau x'o deute ir pasidariau x'ui HDD dar viena kur guitar hero/ rock band DLC virs 100gb guli :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su ishoriniais vienareiksmiskai patogiausia. Tik vat del DLC keblumu gali but jei isvis ner vidinio hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.