narkata

13# Mini Konkursas

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Dabar taip galima su ps2 pulteliu man/ :) nes as ps3 gausiu tik rugpjuti :DDD ir vip yra uzsakytas tik imapleris stumia neuzdeda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

GYNGA mano eilute pavogei ;DD

Bet eilutė gera, net Impaleris išsigando :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nufotkint ir imest galiu jei narkata leidzia man su ps2 pulteliu dalyvaut,nes as tik ps3 rugjuti pasiimsiu is moo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nufotkint ir imest galiu jei narkata leidzia man su ps2 pulteliu dalyvaut,nes as tik ps3 rugjuti pasiimsiu is moo :)

Tau reikia nufotografuoti pro savo langą savo kiemą, aišku turi matytis jūsų forumo Nikas (ant lango užrašytas ar ant poperiaus ir prilipdytas ant lango, čia jūsų fantazija kaip tai atliksite) ir PS3 valdymo pultelis arba PS VITA turi tuo pačiu matytis.

Taisyklės yra taisyklės..

Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reikia nufotografuoti pro savo langą savo kiemą, aišku turi matytis jūsų forumo Nikas (ant lango užrašytas ar ant poperiaus ir prilipdytas ant lango, čia jūsų fantazija kaip tai atliksite) ir PS3 valdymo pultelis arba PS VITA turi tuo pačiu matytis.

Taisyklės yra taisyklės..

tai ka bet as jau ps3 nusipirkes tik dar negavau jo vat va taip ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo, pagrinde modai tik ir dalyvauja tokiuose konkursuose kurybiniuose, o paprastu VIP PS3 savininku tikrai yra playmanijoj, bet keista, kad nei vienas nepasirodo...Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo, pagrinde modai tik ir dalyvauja tokiuose konkursuose kurybiniuose, o paprastu VIP PS3 savininku tikrai yra playmanijoj, bet keista, kad nei vienas nepasirodo...Nuotrauka

Ne į temą

Bus didesnė tikimybė man laimėti :) Tik tuoj užsisakysiu VIP ir padarysiu foto.
Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cenzūra neturiu po ranka jokios konsoles... Visos lt pasiliko

Redagavo narkata
Prašyčiau nesikeikti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oligarchas, jei ruosies pirkti nereiskia, kad jau turi. taisykles yra taisykles. kaip sakoma. beto imp kazkur dinges su vip'ais irgi ne kazka dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oligarchas, jei ruosies pirkti nereiskia, kad jau turi. taisykles yra taisykles. kaip sakoma. beto imp kazkur dinges su vip'ais irgi ne kazka dabar.

Oficialiai as jau nusipirkes moo duos rekvizitus ir pinigus imetu as jam,ps3 rugpjuti mu del to kad uk busiu ir geriau iseis man :)

Nu tiek to bus dar tu konkursu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.