tamulionis

XMPlayer

Rekomenduojami pranešimai

Na matau visko nori ant lekstutes, tai galiu pasiulyt tik dokumentacija pasiskaityti :dance:

Ner uz ka.

Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Google visada naudojuos pries klausdamas, bet kartais buna tokiu situaciju, kai realiai pats net nezinau ko ieskot. Daug paprasciau ir greiciau yra paklaust to kas supranta. Juk forumai tam ir reikalingi + ir kietiems gal kada panasiu problemu iskils ir gales pasiskaityt cia. Idomu kas butu, jei visur ir visada visi atsakytu forumuose "google it". Netektu prasmes ypac pagalbos skiltis. Gal pagal tave iejus i playmanija ir paspaudus ant forumo, iskart tiesiog nukreipt i google.lt :dance:)

Is tokiu lakonisku atsakymu, panasu, kad tau labiau rupi didint pranesimu skaiciu.

Sekmes ir tau.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Google iskart naudoja tik tie kam mastyti sunkiai sekasi.

Ka nori paleisti? Dashlaunch? Tada eini i kureju puslapi, arba atsisiunti ir skaitai readme ar instaliavimo/paleidimo failus. Manau tai daug paprasciau nei man, nezinant nei kokia dashlauncho versija, nei kaip jis rashytas, kur ir su kokiais nustatymais, daryti tau asmeniskai gida, is kur siustis, kaip susidiegti, kaip pasileisti ir kaip paleisti xmplayeri? Tuo labiau kad pats paskutini karta tai dariau pries gera menesi, visko atmintinai nepamenu.

Ne į temą

Ir man pradeda nebepatikti pagalbos "prievartavimas". Forumas pavirto vieta, kur 90% net paieska nepasinaudoje kuria tokias pat temas ir tuos pacius klausimus. Apie google net nekalbu, nes tokie arba nemoka ja naudotis, arba daugiau 3 eiluciu neskaito, tipo nesuprantu, anglu nemoku, nesamones ir pan.

Nieko nenoriu izeisti, tai tik mano asmenine nuomone. Kai zinau ir galiu padedu - kai nenoriu, nezinau ar matau kad zmogus tuo naudojasi - nepadedu.

Peace :dance:

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

oho..tai bent stipriai pareiksta, google tik bukiems. Matau pasitikejimo savim ponaiciui netruksta.

Kaip tu isivaizduoji tapati kureju puslapi rast be google. Gido taves niekas neprase, o paklausiau tik kaip paleisdavai anksciau ji. Tik nesitikejau, kad su nervais problemos tamstai. Tai ka tu veiki tokiam forume kuriam 90% lankytoju skaitai per kvailais, kad pasinaudotu paieska. Beto nemanau, kad mano klausimas patenka i tuos 90%. Ir isvis kiek pastebejau, tu forume butent i elementarius klausimus netingi atsakinet, o kitiems matyt pritruksta ziniu. Tik tada kam vaidint kazkoki zinova ir pagalbininka, o kitus kvailiais vadint. Zmogau, niekas i tave asmeniskai nesikreipe, laisvai bet kas galejo atsakyt man, jei jau tu tingi pagalvot ir bent pamegint atsakyt. O gal ir butu atsake, jei ponas zinovas nebutu pirmas atejas ir apsimetes pagalbininku. As net neabejoju, kad per si laika, kol gaisau su tavim buciau jau pats susirades visa info, bet kas galejo tiketis, jog uzsirausiu ant pasaulio bambos ir liksiu isvadintas sunkiai mastanciu.

Kita kart uzmates kada mano koki klausima forume, tikiuosi praleisi pro akis, nes atsakyma tavo jau zinau del savarankiskos paieskos. Is esmes pries tave nieko blogo neturiu, bet kita kart jei jau emes zmogui padet, tai padek iki galo, o ne galiausiai sunkiai mastanciu isvadines palik ant ledo ir be reikiamos info. Arba geriausiai nepraleisk progos patyleti, bei pripazink, kad tiesiog nezinai :)

Ir tau taikos :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jop, butinai praleisiu ir neatsakinesiu. Nematau prasmes padeti pasiputeliams, kurie paskui net nepadekoja.

2/3 priespaskutinio mano posto nebuvo skirti tau, bet jeigu sau pritaikei, tebunie.

I gincus nesileisiu. Truksta ziniu? Manau jei truktu, prie sito klausimo lindes nebuciau. Na bet tu turbut geriau zinai, geriau zinai kaip ir dashlauncha pasileisti :D Turbut taip pat kaip esi isitikines, kad ned del RROD artejimo luzineja konsole.

Tikiuosi, atsiras dar bent vienas be musu sioje temoje kuriam kompetencijos uzteks daugiau nei man.

Sekmes, as out.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

GMR nesikelk taip smarkiai, nes vaiksciodamas po temas matau, kad karts nuo karto ir tu biski papludimi su dalgiu grybus pjauni, neisitikines informacijos tikslumu :D Nenoriu cia pyktis, nes jai matysiu konflikto pradzia tiesiog neatrasysiu i zinute ir viskas tuo uzsibaigs, bet google naudotis reikia ir biski smegenu turet. As asmeniskai google/youtube pagalba surandu labai daugeliui problemu atsakymus, nebesinaudoju jokiu kompiuteristu paslaugom, pirkdamas preke issiaiskinu viska iki smulkmenu, tai tarkim kai pirkau TV topo centre, konsultantai uzsizagsejo suprate, kad pacanas tik i pilnametyste ikopes uz senius daugiau supranta :) Youtube pagalba ismokau lituot, plyteles klot, betonuot, carbon pleveles klijuot ir tt.. Taigi pagal tave reziume, kad as bukas? Ok, man tinka.. Bet tik veliau pasimato kas yra kas :) Isvis kaikuriais pasisakymais, nepyk bet 10 metu tau reiktu nubraukt.. Ir man toks vaizdas susidaro, kad nesekmingai bandai kopijuot vienoj temoj mano parsyta posta (2012-07-01; 01:09), nes labai jau daug panasumu chronologinej sekoj tavo postuose, bet deja tau gaunasi nekoks pamokymas forumieciui, bet labiau priekabiavimas.

Shotgun 2012-07-01, 01:09

"Ar daug reikia sugebejimu i google irasyt tarkim "Yaris swap tutorial", jai anglu sunkiau, youtube vaizdines medziagos visada buna. Pries darydamas visada turi suprasti ka darai, o ne kazkas pasake ir aklai pasitiketi, kad jis gerai patare, todel ieskoti/patvirtinti informacija reikia ir paciam pasidometi, kad nereiktu kitu kaltint jai kas nenusiseks. Pasakiau, kad duodu meskere i rankas, o jau zvejot paciam reikia, todel kas neaisku zmogus gali rasyt i google po zodi ir ziuret kas cia per daiktas: valgomas ar nevalgomas tarkim tas dashlaunch ir kam jis reikalingas. Kai pasiskaitines ir supras bent truputuka apie ka kalba eina, tada galima padet, o dauguma ateina net neziuri kitu temu, sukuria savo ir galvoja: tegul atsakineja ir padeda viska ant lekstutes, poto net nepadekoje dingsta is forumo iki kol vel su kokia beda susiduria. Manau kiekvienas nori, kad ju darbas butu ivertintas, o ne spyga i veida atkista. Manau forumieciai, kurie daugiau dalyvauja diskusijose ir padeda spresti kitiems bedas, supranta ir pritaria siai nuomonei."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Arba as netaip mintis isdesciau, arba netaip jas supratot. Anyway, manau Jurassicas jau susirado ko jam reikejo ir problemos baigesi.

Ar niekad nelinkes pyktis, visada ieskoma isheitis ar kompromisas is mano puses :D Postuose mintys panasios, tik matyt as prasciau sugebu jas ishreiksti rastu nei tu. Youtubas gerai, jei moki juo naudotis. Jeigu nekishi zirkliu i rozete, netepi dantu pastos vietoj termopastos. Youtube yra instrukcijos kaip ishsioperuoti apendicita, bet bent kiek mastantis zmogus sau to nedarys. Kaip ir nekishtu konsoles i rankshluoshcius, nekishtu i coolerius pagaliuku ar neplautu motinines is krano isipiltame vandenyje. Deja tokiu veikeju daugiau nei reikia. Youtube pilna NSO, sniego zmoniu, pabaisu, raganu, gold genetaroriu, points makeriu ir pan. Youtube niekada nebuvo pirminis info saltinis, kaip ir wikipedija. Kai kiekvienas gali rasyti bet ka ar kelti bet ka, taip jau gaunasi.

Kad viska sugebi susirasti ir pasidaryti pats tik sveikintina. Nieko pries tai neturiu, netgi atvirkshciai. Kalba ejo nesinaudojancius paieska nei forumuose, nei kitur. Problema kad zmones ima reikalauti atsakymu! Cia, dabar, greitai, teisingai ir nemokamai. Tai lietuviskas mentalitetas, kuri reiktu keisti. Atlyginimas zmogaus permazas, bet jis iesko kuo pigiau. Jo darbas neivertinamas ir permazai apmokamas, bet pats neivertina kitu darbo ir nenori moketi isvis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.