IštrintasVartotojas004

Windows perašymas.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi. Iškilo tokia bėda, kad negaliu įsirašyti windows xp, nes kai prasideda instaliacija man išmeta bluescreen. Tada pagooglinau ir sužinojau, kad man reikia BIOS'E pažaisti ten su hardu su tais IDE ir SATA dalykais. Bet tame problema, kad mano BIOS'E negalima nieko daryti su hardu, net nėra tokios funkcijos. Tai vat aš ir noriu jūsų paklausti kaip ten ką reikia daryti norint juos pakeisti.

Ačiū iš anksto.

HP Compaq presario CQ57.

Redagavo cambix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neišmeta man jokio kodo.

Blue screen of death (BSOD) visada turi error koda. Tas kodas cia tarkim: STOP: 0x000000EA (..........)

Nuotrauka

Todel ziurek koki koda gauni ir tada galima ziuret del ko BSOD meto, bet problema manau bus del HDD bad'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blue screen of death (BSOD) visada turi error koda. Tas kodas cia tarkim: STOP: 0x000000EA (..........)

Nuotrauka

Todel ziurek koki koda gauni ir tada galima ziuret del ko BSOD meto, bet problema manau bus del HDD bad'u.

Problema dėl hdd ir yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, nežinau gal ir klystu gerai nepamenu bet su IDE ir SATA dalykais galima sužaist pačiame harde. Nors pas manę reikėjo kažkokius by.. ten nureguliuot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu gauk ta error koda ir issiaiskinsim kas ten yra ar mum siulai eit kavos pasidaryt ir is tirsciu burt? Nei zinom ar IDE ar SATA tavo HDD, nes ant IDE disku yra jumperiai, o sata disku biose reguliuot primary diskus reik, neaisku ar mato isvis hdd biose, niekas neaisku.. isvis ar i nauja HDD instaliuoji ar buvo ansciau problemu su BSOD. Nebus issamios info tada niekas tau nepades, nebent tik meistras kuris matys realia situacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu gauk ta error koda ir issiaiskinsim kas ten yra ar mum siulai eit kavos pasidaryt ir is tirsciu burt? Nei zinom ar IDE ar SATA tavo HDD, nes ant IDE disku yra jumperiai, o sata disku biose reguliuot primary diskus reik, neaisku ar mato isvis hdd biose, niekas neaisku.. isvis ar i nauja HDD instaliuoji ar buvo ansciau problemu su BSOD. Nebus issamios info tada niekas tau nepades, nebent tik meistras kuris matys realia situacija.

Vą tas kodas: STOP 0x0000007B

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vą tas kodas: STOP 0x0000007B

Daryk taip:

1. On start up (Dell logo), press F2 to enter BIOS (pas tave gali but kad i biosus ieisi su DEL knopke)

2. Expand the "Drives" section

3. Go to "SATA Operation"

4. Change this from "RAID Auto/AHCI" to "RAID Auto/ATA"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba gali but biosa updating reik. Buvo man taip su vienu Aceriu. Nebuvo updatinau atsirado :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daryk taip:

1. On start up (Dell logo), press F2 to enter BIOS (pas tave gali but kad i biosus ieisi su DEL knopke)

2. Expand the "Drives" section

3. Go to "SATA Operation"

4. Change this from "RAID Auto/AHCI" to "RAID Auto/ATA"

Nėra pas mane BIOSE tokiu dalykų. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.