Deagle

Crisis Core Final Fantasy VII

Rekomenduojami pranešimai

jo tai gerai zmonem,as tai atsisakiau siustis ant 30kb/s,palauksiu pora dieneliu gal kas kur imes :D

o past zaidimas man bent jau pasirode na toks visai action,o ne visu musu megiamas ff kovu stilius

Taip , nors zaidimas ir yra action-rpg , labiau jis primena action , kovos sistema man jau nuo pradziu pasirode silpnoka , paziuresim kas toliau , uztat iskart issiskiria nauji ir remix'uoti Nobuo Uematsu muzikiniai takeliai , zaidimo meniu taipat dziugina , informatyvus ir paprastas su klasikiniu FF meniu garsu. Na ka jau kalbeti apie CG grozi ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne siaip aš kai žiūrėjau trailerius tai ten buvo galvojau kaip filmukai.Nu nežinau tu dviejų disgae ir jeane bet ff tactics tai atleisk ne tie laikai kai tokius geimus loščiau.Žmogeliukai maži - tragiškas.Tą aš ir ant ppc galiu pasileist per emu.

Man patinka tokie Square Enix fanai. p* kad yra viena tobuliausiu job'u sistema, p* gejmpeljus kuriam reikia SMEGENU o ne more power = level pwnd, p* siuzhetas p* viskas... zmogeliukai mazi :D Tai FFVII originalaus irgi "zmogeliukai mazi"

PS.

Seriously, kas jau gavo galetumet ir i trackeri seedint iskarto

Redagavo suY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Šiokį tokį atradimą padariau. Prisimenat tokį dorklei1, kuris aiškino, kad PSP š**** ir t.t.. Kuris buvo parašęs savo genialų palyginimą.. Kuris ten su savo PPC maivėsi.. Ir teigė, kad nulaužinėja PS3, su savo "super slapta" komanda. Well... dorklei1 = dorklei. Vienas ir tas pats žmogelis... Taigi noriu paklausti, dorklei(1), kaip ten tau su PS3 einasi? Jau nulaužei?

Ir nesakyk, kad tu ne tas pats dorklei1.. IP sutampa :D

Žinau, kad visiškai offtopic, bet neesmė. Svarbi naujiena :D

Palyginti IP pagalvojau, kai dorklei savo PPC vėl prikišo.. :D

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nnemo

O argi čia ne tas pats nnemo, kuris apart psp nieko nematė prieš pusę metų, kaip modas turėtum daugiau forumą skaityt. Apie tau įdomius dalykus parašyta ps3 forume viską parašiau.

suY

Ne tai paprasčiausiai sakau, jog nėra man laiko tokius žaidimus žaist.Kurie vos trimatėj erdvėj sukasi...

nnemo

O argi čia ne tas pats nnemo, kuris apart psp nieko nematė prieš pusę metų, kaip modas turėtum daugiau forumą skaityt. Apie tau įdomius dalykus parašyta ps3 forume viską parašiau.

suY

Ne tai paprasčiausiai sakau, jog nėra man laiko tokius žaidimus žaist.Kurie vos trimatėj erdvėj sukasi...

Redagavo Domiuz
naudok offtopic!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvishkas Trakeris super greitas palyginus si uzsienietishkais!

Dekui!!

Kaip faina man dabar. As ziauriai susirgau, prikaustytas prie lovos...o dabar turesiu ka veikti! Kaip gera tureti PSP. PSP = SUPERRRR!!

edit:

Nu super trakeris! NIeko as cia nepadlaiziauju, sakau kaip yra! Tikrai lietuviai, dekui!

post-3822-1206009021_thumb.jpg

Redagavo konni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

nnemo

suY

Apart PSP aš mačiau, tačiau abejoju ar tu matei. Kišai tai kas tau patiko, niekas nieko prieš tai nesakė. Ta nesąmonė kilo todėl, kad labai tikslią info mat savo palyginime parašei :D (sarcasm).

Modas ane... Skaityt skaityčiau, tačiau nesėdžiu dabar aš čia ištisą parą... :D Turiu ką veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

playtime 2 valandos kolkas.

Komentarai iki siol:

Super kad kaikuriuos dalys saundtreko yra remiksai is originalaus ff vii, pvz kai padarai misija ir gauni itemus fone groja tapati muzikele kaip ir originale :D sukelia nerealia nostalgija. Taip pat dziugina kiekis ikishtu cg filmuku kurie atrodo visishkai nerealiai, kaip ir intrushke ( kurioj beje irgi groja remiksas is ff vii ). Menu ir kito in game crap'o dizainas irgi labai grazus. Pats gameplay yra kiek monotonishkas, is pradziu labai sunku suprasti to besisukancio daikto role kampe, teko pora kartu tutoriala perskaityt kad isikirsti iki galo, na bet kaip pasake millenium FF visada monotonishkas kombatas, tai cia dar jis linksmas palyginus. Ir dar visai patiko per pirma valanda du kartus ant sephiroth'o uzsirau

LIAU LIAU LIAAAAAAAU SEEEEEEPHIROTH

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka galiu pasakyti, super, daugiau neturiu ka pasakyti, prazaidziau jau 5:23 valandos ir pakolkas esu apsales. Combatas nesudetingas, lengva priprasti (na tik tas besisukantis sudelis kiek neikandamas pradzioj buna:D ). Tikiuosi sutikti zaidime netik tokius herojus kaip Sephiroth'a, bet manau ir Cloudas irgi turetu pasirodyti kada :D. Siaip soundtrackas taipogi superinis, ypac malonu ishgirsti FF VII melodijas. Linkiu gero zaidimo ir jums bei kuo daugiau 777 (kas zaide tas supras :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man pasirode ar vienas is takeliu labai jau uznesa Persona 3 garso takeli :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesuprantu, ko čia svaigsta dėl to FF, iš pradžių nieko neįmanoma suprast, combat mode'ai kažkokie, god of war viskuom jį lenkia :/ Dar grafika... Nėra kažkokia bloga, bet galėtų būt geresnė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesuprantu, ko čia svaigsta dėl to FF, iš pradžių nieko neįmanoma suprast, combat mode'ai kažkokie, god of war viskuom jį lenkia :/ Dar grafika... Nėra kažkokia bloga, bet galėtų būt geresnė.

Jei nesi zaides praeitu FF seriju , tu to ir nesuprasi :D , beto FF ir God of War nera ko lyginti , tai du skirtingo zanro zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmi įspūdžiai tokie :

1)Filmukai nuostabūs.

2)Grafika tik gera.

3)Muzika man ir tik gera.

4)Istorija labai pakolkas patinka(įtraukia)

5)Combat sistema nelabai man tokia.Brave story :the new traveler labiau patiko.

Vertinčiau pagal pirmus įspūdžius 8,5 iš dešimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va parsipuciau ir as jau taip laukta FF,nu reiks kada prisest palost kaip reikiant,dekui kas imete ji cia,ir kad seedino,thanks :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas geras, tik man su tom kitom misijoms, b***** daug jų belenkaip.. :lol:

Ir nėra jos įdomios, bet vistiek kažkaip norisi, kad būtų įvykdytos...

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos