MGnon

CoD:WaW lag

Rekomenduojami pranešimai

Taigi savo loptope(Dell N5040)įsirašiau CoD:Waw.Diskas originalus su cd-key.Pasileidus žaidimą lagina teik SP,tiek MP(MP gal net šiek tiek mažiau :D ).Mano klausimas,ką daryt!!!! :D .Manau,kad kalti nustatymai tik nežinau,kur,ką nustatyt,nes menu rus kalba su kuria aš nedraugauju :thumbsup4: .

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent jau mano nuomone tai tavo laptopas nėra toks jau galingas.Plius grafika integruota tai nenuostabu kad lagina,pamėgink nustatymus į low ar medium pakeisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet as tai pvz palosiu cod:waw ant medium grafikos ant savo laptopo be lagu 1gb ram 128mb ati radeonas 1.8ghz o pas jy integruota hd grahic tai tikrai turi but 128mb arba 256mb kazkur kitur problema gali slypet,bandyk visus draiverius atsinaujint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu bet as tai pvz palosiu cod:waw ant medium grafikos ant savo laptopo be lagu 1gb ram 128mb ati radeonas 1.8ghz o pas jy integruota hd grahic tai tikrai turi but 128mb arba 256mb kazkur kitur problema gali slypet,bandyk visus draiverius atsinaujint.

Kada pagaliau žmonės supras kad kortos galingumas ne MB kiekiu matuojamas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kada pagaliau žmonės supras kad kortos galingumas ne MB kiekiu matuojamas :D

Tai ta as suprantu kad ne mb kiekiais matuojama,bet logiskai mastant turi vistiek normaliai veikt. Jei aps mane ant tokio ejo,pabandziau pas drauga snd irgi su integruota tai viskas normaliai eina irgi 4gb ran 2.1gz ir integruota hd korta veika normaliai.

Siaip dar jei 7win nueik y video card nustatymus parodys kek mb yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandžiau iš nežinojimo ką daryt pakeitinėt nustatymus pačiam žaidime.Bandant išsaugot kai kuriuos nustatymus viskas tiesiog užstringa ir niekas nebevyksta.O pavykus pakeisti kelis nustatymus vistiek lagina.

P.S Knisausi grafikos nustatymuose.Keičiau žaidimo lango dydi ekrane,dar kažką keičiau kur buvo 6Hz pakeičiau i 4Hz ir vistiek same shit.

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tas pats kaip ir su black ops... bandyk pasiieskot high fps config'o :) man tai padeda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.