sawas123

Reset Glitch Hack 2

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi mazu galetumet y keleta mano klausimu atsakyt? mane domina atrisimas Reset Glitch Hack 2 bet apie jy tiek dauk wisko kad pasimeciau ir nusprendziau parasyt. :D

Nepykit labai stipriai jei jaiu yra tokiu temu.

1.kaip sita ysidedi mikre i deze nereikes daugiau atnaujyt naujesniu wersijiu ar kaska panasaus ,o jei reikes tai pacem imanoma bus atsinaujyt?

2.kaip atsirisi Reset Glitch Hack 2 ar sunku ysimes zaidimus y xbox harda?mazu kokiu galetumet gidu numest nes zales esu.

Po kolkas tiek dekuj is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visi mazu galetumet y keleta mano klausimu atsakyt? mane domina atrisimas Reset Glitch Hack 2 bet apie jy tiek dauk wisko kad pasimeciau ir nusprendziau parasyt. :badass:

Nepykit labai stipriai jei jaiu yra tokiu temu.

1.kaip sita ysidedi mikre i deze nereikes daugiau atnaujyt naujesniu wersijiu ar kaska panasaus ,o jei reikes tai pacem imanoma bus atsinaujyt?

2.kaip atsirisi Reset Glitch Hack 2 ar sunku ysimes zaidimus y xbox harda?mazu kokiu galetumet gidu numest nes zales esu.

Po kolkas tiek dekuj is anksto

1. Manau, kad neimanoma

2. Nesunku, yra pilna gidu visur

3. Butu gerai, kad gramatika savo pakoreguotum, nes akis bado :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

updeitint reikia su kiekvienu naujo dashbordo pasirodymu. Tai nera labai sunku, jei turi dvi rankas ir bishki koshes makauleje, gali lengvai atsinaujinti pats. Bet jei sugadinsi, konsolei reikes is naujo daryti RGH t.y perrashyti visa nanda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimai savyje turi updeitus dashbordo ir paleidziant prasho updeitint. Jei neupdeitini, tada nepasileidzia zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pvz ysirasysiu koky max paine 3 ir paprasys ubdeito as jy padarysiu tai nieko neatsitiks neatsiris ve kad kitu zaidimu neis zaist ir pan? ir kaip pasirodys koks naujes zaidimas ir paprasys ubdeito padarius nk nesusigadys ir dalesi zaist wisus zaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Updeitu is zaidimu ar su $systemupdate daryti NEGALIMA! Padarysi, konsole nebeisijungs ir vel teks isnaujo neshti meistram.

Dashbordo updeitus reikia daryti per USB su tam tikrom programom pasigaminus reikiamus failus. Labai sunku nera, taciau jei kazkas netaip - teks neshti meistram ir vel daryti rgh perrashant visa nand.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aik aik mazu gali numest kokiu gidu kaip ubdeityt noreciau pas pamatyt savom akim ar te butu sunku paiubdeityt? ir ar ka geriau ar lt+3.0 ar rgh jei wistiena reike ubdeityt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

plius inus supratau tik da keli dalykai neaisku :omg: is kur suzinot koks mano dezes consoles tipas kaip gide te pasirinkes? ir jei i rgh bus atrista deze tai antram punkte reikes rinktis rgh?ir nepagavau kampo del 6 punkto toj foto,ir kaip yaiti y xexmenu nes zales ant situ dalyku bet gida supratau tik tie keli punktai neaiskus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RGH 1 yra skirtas senesnems dashboard versijoms, o RGH 2 naujesnems.

skirtumo NERA JOKIO.

rezultatas tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RGH 1 yra skirtas senesnems dashboard versijoms, o RGH 2 naujesnems.

skirtumo NERA JOKIO.

rezultatas tas pats.

impaleri nemeluok :DD

rgh 1 tas vadinamas yra originalus phatu rgh'as - kai glitchina ir lygina hashu checkus, lengvai tariant ipucia hacka konsolei veikiant normaliai.

rgh 2 - vadinamas tik phatam skirtas hackas, tiesa sakant rgh2 yra slimu rgh'as tik nuportintas i phat'a, kai perimamas visas konsoles valdymas.

taigi slimu rgh yra tiesiog rgh.

phatam gali daryt kuri nori priklauso nuo dasho (tiksli impalerio vieta pasakyta), bet patarciau rgh2

su dash 15*** rgh nebeimanomas nes XOR hack uzblokuotas RC4 encryption'u, jis ir seniau buvo rgh 1 cb_b kai lauzdavo budavo gaunamas tas raktas, dabar jis pasikeite ir nk negali ispest. (pagal pacius rgh autorius)

rgh3 - atskleistas ir tiek nieko daugiau nelabai zinoma tik kad dirba su slim trinity ir corona kurios budavo tik su hdd bundle'intos.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki pasidariau ant xbox 360 rgh pac :sit: bet galit pasakyt kaip taisyklingai ir y kur ykelt zaidima parsisiunciau zaidima padariau y god formata kaip pridera ymeciau y games kataloga bet jis ma neatsirado xbox kokios bedos gali but? mazu neyte ykeliau?ir mano xbox nera FSD tai ar nuo to priklaso kas nors? XBLA sitie wisi zaidimai pasileidze.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.