Moo

Fast and Furious 6

Rekomenduojami pranešimai

nu nzn man pirmos 3 dalys geriausios 5 nu jau nelabai kokia 4 dar puse bieso,nu tikiuosi 6 nenuvils,butu smagu jei visi aktoriai tie patys butu ir siuzetas kaip pirmos dalies butu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesitikiu realumo. Aš nieko prieš, kad mašino vos ne skraido, per visą miestą traukia milžinišką seifą... Man patinka. Norėtųsi tik, kad grįžtų labiau prie ištakų, į nelegalių gatvės lenktynių pusę, tačiau pagal siužetą nemanau, kad tai įvyks. Svarbiausia - geras soundtrack ir mindblowing action.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia manau buvo pirma dalis, nuo kurios viskas prasidejo. Po to seke ne ka prastesnes dalys. Tikiuos, kad sestoje dalyje sugris daugiau prie gatves lenktyniu, o ne visokiu apiplesimu ar pan. Tikiuos kad sugris prie istaku, bet turbut taip nebus, nes dazniausiai nusivaziuoja vis labiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man išties patiko visos dalys. Filmą žiūrėdavau ne kaip rimtą kažkokį, o grynai su draugais žiūrėt, atsipalaidavus, tai svarbu tik, kad greičio būtų, veiksmo, merginų ir panašiai. Iš tokio tipo filmo nieko man daugiau ir nereikia. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug gražių merginų,daug tiuninguotu automobilių,didelio greičio,kelių sudaužytų mentų automobilių ir be abėjo geros muzikos.Viskas ko man reikėtų,kad filmas nenuviltų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar didesnių nesamonių nei buvo prieš tai rodytuose dalyje, beje mačiau turbūt tik dvi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4'a dalis man dar visai nk buvo, nes megstu drifta, o kitos pagal mane slamstas...

Ne į temą

Trečioje dalyje driftas buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai info dar yra, tai tik speliot galim, manau man patiks, nes kiekviena dalis buvo kazkuom gera, tik man nepatiko 3, nes su tuo driftu kazkaip visai kitoki filma padare.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug kam cia patiko 4 dalis, o as asmeniskai nesupratau del ko? Nuobodus siuzetas, kazkokie tai lakstymai pro tunelius, fantastikos misinys man asmeniskai.

Bet kaip daugeliui nepatiko 5, man atbulai patiko. Daug veiksmo, gal biski per daug fantastikos taip pat. Na, galima sakyti, kad cia pagal skoni.

Aisku neskaitant pirmu daliu, man patiko Tokio Driftas. Gal aktorius butu kiek stipresnis parinkas, butu filmas numero uno.

As siaip tikiuosi, kad bus labiau realus. Jokiu skraidymu, daugiau intrigos, veiksmo ir aisku Lenktyniu, nes del to mes mylim sita filma. :D

Beje: Johnson, Walker, Diesel, vien jau del situ vyruku norisi laukti filmo. Kazkur buvo kalbeta, kad prisijunks ir Statham. Butu idomus. Beje, ir intriga su likusia gyva, Rodriguez.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

del posterio ir del to kad gausim mixa is visu daliu aktoriu ...hmm dvejopa tokia nuomone gan

bei akcentas tik i muscle carus kaip matosi..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.