tadasas99

moto su b kat teisemis

Rekomenduojami pranešimai

klausimas su b kat leidziama tik iki 50c motopyrkes vairuoti ar iki 125c?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

klausimas su b kat leidziama tik iki 50c motopyrkes vairuoti ar iki 125c?

tik iki 50cc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi parašyta ant auto teisių, iki kada galioja B ir AM kategorija, reiškias išsilaikęs gali važinėt su motociklu iki 49cc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

medley linka jau buvau skaites, bet kitur taippat raso kad am gali vairuoti ir su b, juk am teises tai tik popieriukas liudijantis jog pazysti ket, b savininkai jas irgi pazysta, seip kazka girdejes kad su b ir traktoriu be turbinos gali vaituoti nors ten to nerasoma, todel ir klausiu!

tikejausi kad atsiras zmoniu tokiu varijantu vazinejanciu, galvoju kazka vasarai isigyti, tik kazkaip motorolerio nesinori, pusbrotve gal ir nieko butu, tik kad britvos isvaizda, motorolerio garsas ir 27m suauges vyras nu gal juokingai atrodytu....

gal ka pasiulyt galit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl traktoriaus tai taip, tik man atrodo neturi viršyti 40kw? tiksliai nezinau, šiap siulau išsilaikyti normalia A kategorija ir vazinesi su kuo sirdis geidžia, nes apetitas kyla bevalgant. patikek kaip tau ta birbyne atsibos kaip vos valins ji tave, pasiemi koki honda cb500, kawasaki er5, arba suzuki gs500 ir vazinesi sau ramus, seip pats turiu honda hornet 600, jau antra sezona, tai man jo kolkas ir dar manau ilgam užteks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha as siandien uz pora val kaip tycia laikausi A kategorijos egzamina, ziuresim kas cia gausis, jau kinkos dreba :D Klausiau instruktoriaus, koki moca islaikius verta pirkti, tai sake, kad tu, kur iki 125 cc, tai net neapsimoka, nes po menesio atsibos. O MedLey visus isvardintus as jau pries pora sav pradejau ziurinet ir rinksiuosi. Kita vertus vazinet planuoju UK, todel galvoje yra ir kuro sanaudos, siuo atveju Yamaha YBR 125 ryja tik 2,6 litro/100 km, kai didesnes kubaturos ir dvigubai lupa, tad cia ir ekonomika man yra svarbu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zinok daugkas priklauso kaip važiuosi, aš su savo niekur nelakstydamas su 10ltr, nuvažiuoju apie 250km, tai išeina apie 5ltr/100km, bet jei pasistengi tai ir su 10ltr/100km nuvaziuoju :D o ta 125cc birbyne vos valins, ir galbut surys dar daugiau nei 500'inis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl traktoriaus tai taip, tik man atrodo neturi viršyti 40kw? tiksliai nezinau, šiap siulau išsilaikyti normalia A kategorija ir vazinesi su kuo sirdis geidžia, nes apetitas kyla bevalgant. patikek kaip tau ta birbyne atsibos kaip vos valins ji tave, pasiemi koki honda cb500, kawasaki er5, arba suzuki gs500 ir vazinesi sau ramus, seip pats turiu honda hornet 600, jau antra sezona, tai man jo kolkas ir dar manau ilgam užteks

nejuokauk, apie britvas net kalbos negali buti, nenoriu cia jusu britvu savininku kritikuoti, bet mano asmenine nuomone tokia kad lietuvoje su jomis nera kur vazineti, (man arciausiai butu kacergine), o musu gatvemis, nu nejuokaujam, pasidomim ju varikliu spec ir subtilybem, nebereikalo skelbimuose pilna su pakeista grupe arba jau reik keist! :D

jei svajojant tai pasisakyciau uz cioperi, arba krosini, bet siai dienai as sau to negaliu leist... :)

as seip ant dviracio kokius 8metus nesedejes, tai i dvirates transporto priemones atsargiai ziuriu, bet nugirdau kad man kazka leidziama vairuoti tai pradejau mastyti kad gal ir nieko butu, tik for fun, su kuo mazesnem investicijom, veliau paziuresim, jei uzkabliuos tai gal ir reikes mastyti apie kategorija, ir is kokio dniepro projekteli daryti! del apetito tai turiu minti kaip vaikai budami darydavom, mini delta + minsko variklis, tik del variklio garso nzn kaip kavoti!

seip siai dienai tai as galvoju tik apie laisvalaikio zaisliuka, 49cc + mechaniniai begiai, tik ne ryga arba delta!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nejuokauk, apie britvas net kalbos negali buti, nenoriu cia jusu britvu savininku kritikuoti, bet mano asmenine nuomone tokia kad lietuvoje su jomis nera kur vazineti, (man arciausiai butu kacergine), o musu gatvemis, nu nejuokaujam, pasidomim ju varikliu spec ir subtilybem, nebereikalo skelbimuose pilna su pakeista grupe arba jau reik keist! :megusta:

jei svajojant tai pasisakyciau uz cioperi, arba krosini, bet siai dienai as sau to negaliu leist... :badass:

as seip ant dviracio kokius 8metus nesedejes, tai i dvirates transporto priemones atsargiai ziuriu, bet nugirdau kad man kazka leidziama vairuoti tai pradejau mastyti kad gal ir nieko butu, tik for fun, su kuo mazesnem investicijom, veliau paziuresim, jei uzkabliuos tai gal ir reikes mastyti apie kategorija, ir is kokio dniepro projekteli daryti! del apetito tai turiu minti kaip vaikai budami darydavom, mini delta + minsko variklis, tik del variklio garso nzn kaip kavoti!

seip siai dienai tai as galvoju tik apie laisvalaikio zaisliuka, 49cc + mechaniniai begiai, tik ne ryga arba delta!

Man atrodo, kad Medley niekur neminejo nieko apie britvas. Cia kalba eina apie street baikus. Bet kuriuo atveju, keliai yra tragiski, baisu is tikro, o pats tai as uk vazinesiu, tai man ne taip ir aktualu. Turint bent A1 galima pamastyt apie Yamaha XT, enduro, nes man asmeniskai krosiniai visada labiausiai patiko, tai sis modelis uz prieinama kaina visai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip kalba ejo apie streetbike :megusta: o pasirinkimas is 49cc? tai dar buvo toks aparatas stela arba miniukas, arba belieka tie quinqi motoroleriai ir dar velniai zino kokie tenais :badass:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tarkim maciau skelbimuos 125cc bet ant doku 49cc, tai klausimas kyla negi mentai neskiria variklio pagal garsa, 49 kaip zoliapjove dirba, o 125 jau biski padoriau, tarkim toki isigijus ir su b kat vazinejant kazin teteks ilgai aiskintis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne. pilna skelbimu moto 600cc, ant doku 25kw, gali vazineti be stazo, visi vazineja, niekas niekam nieko nesako, tiesiog neverta daryti ekspertizes kad nustatyti kiek realiai tu kilowatu ant motociklo, tai tuolabiau 125 nuo 49 neatskirs, tik kad dokumentai tvarkingi butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.