rokasj

PS3 Headset

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noreciau paklausti jusu, koks yra geras ir pigus headset'as ant ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sita ir as maciau, o jis geras, gerai girdisi tavo balsas kitiems? Dar norejau paklausti ar uzsidejus headset'a, reiktu dar per koloneles zaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gerai girdisi per sita headset'a girdisi kaip kas sneka zaidimo garsas eis per koloneles o jai isjungsi headseta tai eis zmoniu garsas per koloneles tikiuosi supratai:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, mano patarimas, jeigu nori pigaus ir paprasto headseto, tuomet pirk tik originalų, t.y Sony HeadSet'ą, nes šie visokie made in pabrade yra prastos kokybės ir nieko gero nežada, juk pats turėtum žinoti, kad kaina atitinka kokybę. Pats turėjau kelis headset'us, kodėl kelis? O todėl, kad gailėjau pinigų, galvojau kam man kišt pinigus ant kažkokio mikrofono. Ko pasekoje abu headsetai sugedo, pirmas buvo pirktas šis 1 headset po pirmos savaitės mistiškai nulūžo laikiklis ant ausies, garso kokybė tragiška, o baterijos laikymas prilygo nuliui. Pardaviau už centus ir nusipirkau kitą 2 headset tuomet berods brangiau kainavo, apie 14 svarainių, na ką šis buvo žymiai geresnis, tačiau po dviejų savaičių geiminimo baterija taip pat pradėjo nelaikyti, o ausyse pradėjo čirškėti. Taigi po ištikto nusyvilimo nuspirkau originalų headsetą Sony, kurį naudojau 2 metus ir dar vis tebenaudoju, baterija laiko kuo puikiausiai, nieks nelūžinėja, garsas nečirškia, žodžiu likau patenkintas. Todėl siūlau pirkti originalų ir nesukti galvos, dabar išėjas naujesnis modelis, mano esamas yra senesnis, Sony headset Nepagailėk brangiau sumokėti, tačiau džiaugtis kokybe.

P.s Dar turėtum rasti ir senesnio modelio, kuris turėtų būti žymiai pigesnis.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas, kas yra pigu :) - pasirinkimas priklauso nuo to, ko reikalauji is ausiniu.

Bluetooth ausine yra variantas, bet ji uzdengia viena ausi - tuomet zaidi girdedamas zaidima viena ausimi ir dar is tolimu koloneliu (TV ar atskiru). Nekoks variantas :)

As kai rinkausi pries pusmeti, tai nusipirkau Sony Wireless Stereo Headset (pvz., CIA, cia filmukas). Jis Amazon US kainuoja 85 USD - galbut kitur yra dar pigiau ir ypac apsimoka, jei turi, kas gali atvezti is JAV.

Tai yra geriausias variantas is kokybisku sprendimu. As labai patenkintas! Ofcialus Sony sprendimas, jokiu laidu (lb patogu), puikus erdvinis garsas - girdi, jei kas tau uz nugaros atbega, reguliuojasi chat'o ir zaidimo garso balansas - girdi viska vienu metu abiem ausimis ir t.t.

Plius dar ziuriu filmus su jomis karts nuo karto, kai nenoriu triuksmo kelti, irgi fantastiskai skamba, geri bosai.

Aisku, yra auksciausios klases ausines kaip pvz Astro ar Turtle Beach ar pan, bet ju kokybe yra tik nedaug didesne uztat kaina 3-5 kartus didesne - jos apsimoka jei nebent i profesionalius zaidejus taikaisi ;) ir ju tikrai pigiomis nepavadinsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tavo pirktos ausinės tikrai geros kokybės ir kainos santykiu, pats galvoju apie jų įsigijimą, aišku žmogus klausia pigių ir kokybiškų ausinių, na pigių ir kokybiškų ausinių nerasi už 40-50LT, tai mano variantas tau pirkti Sony ausines minėtas mano arba pataupyk pinigus ir nusipirk minėtas kolegos sony ausines :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi as turiu geras ausines ir su jom beveik tezaidziu, tai issiardziau nereikalinga ps eye, palikau tik mikroschema, ir poto idejau i iskarpyta mouse pad'a, po to priklijavau tinkleli, tai gavosi gan normaliai, plonas, lengvas, ir garsas mikrafono geras, o prisisegu ji i marskinius zemiau kaklo. Tai sutaupiau 130-320 LT :unhappy:. Aisku nera jis labai grazus, bet niekas neziuri, kaip zaidziu, tai koks skirtumas.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkes jau pusmetis sitas http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3AC52-Orb%20GP1%20Gaming%20Headset%20PS3.html pagal kaina tikrai geros ausines,garsas svarus jokiu trigdziu,mikrofonas gerai veikia mane girdi aiskiai.Mikrofono ir audio atskiri garsumo regulevimai...Ausu nespaudzia,minkstos,per pusmeti kai turiu jas, BF3 pralosta su jomis vien tik 200+ valandu,jokio visiskai nusidevejimo zenklo,kai nera daigtas metomass bilia kur....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išbandžiau tokį dalyką. Turiu nusipirkęs tokį daiktą:

Nuotrauka

Prijungiau jį prie PS3, įkišau ausines su mikrofonu, per Accessory Settings>Audio Device Settings nusistačiau Input Device ir veikia. Tai jei kas ieško LABAI pigaus būdo pašnekėti per PS3 ir turite paprastas ausines su mikrofonu, manau, verta paaukoti 3$.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.