igniukas01

Ar jungtusi xbox slim i tokia jungti?

Rekomenduojami pranešimai

Mano draugas kai nusipirko X'a žaidė ant Tauro televizoriaus kineskopinio išgaubto (jam apie 20 metų televizoriui jai nedaugiau). Ir kai pamačiau kai jis žaidė Battlefield bad company 2 , man jo gaila pasidarė... Televizorius tesiog neišneša tokios kokybės vaizdo kokia perduoda xboxas, neimanoma net savo taškų įskaityt.. ka kalbėt apie žaidimus, kitaip tariant tas pats kas Maximos maiša ant galvos užsidėtum ir žaistum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pats seniau zaidziau su senu tv kuris turejo tik scart jungti tai kai zaisdavau vos iskaitydavau ka raso ekrane na kraupu buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

linksma tema, ypac 1 postas :D o temos autoriui,tai gali ir su kineskopiniu savo tv lost xbox, visai neblogai atrodo,tikrai nuo ps2 kokybe skirias :D tik tam tikri zaidimai gali but sunkiai zaidziami del "neastraus" vaizdo, PVZ. turejau burnout paradise, nfs hot pursuit zaidimus, tai meniu ir zemelapiai sunkiai matydavos,nes sriftas mazas, per lcd led tv viskas liux

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziauriausia ant kineskopo kai reikia ka nors iskaityti...Sakai kaip skiriasi kokybe tarp vga ir rca? isijunk kompe koki zaidima nu pvz. koki crysis,nusistatyk rezoliucija ant 640x480 visus parametrus nusitatyk ant low ir gausi panasu vaizda kaip per rca (gal biski per drastiskai cia susakiau,bet netoli teisybes man regis :D )...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu 2 val ant kineskopinio fule zaidem... ishejom raudonom akim lyg kas butu zvyro i akis priberes...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau nusipirk bent monitoriu koki su 16:9 santykiu juk nebrangus.. Su 480p labai sunku zaist kai nematai smulkiu detaliu.. Pvz kai pirma kart pazaidziau assasina su hdmi po 480p tai tik tada supratau ka ten mapas rodo:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.