Nickasa

Xbox 360 pultelio problema

Rekomenduojami pranešimai

Iskilo tokia problema. Siaip pultelis veikia normaliai ir baterijos naujos, taciau kai pradedu zaisti NBA 2k11 daznai issijungineja (kas 2min), o kai atsistoju prie baudu metimu linijos jis issijungineja iskart kai tik ji ijungiu vel (vos tik ijungiu jis iskart issijungia)... Gal kas bovo susidures su tokia problema?

http://www.youtube.com/watch?v=A3G63Th2-SQ&feature=youtu.be

Redagavo Nickasa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naudok paprastas baterijas ir bedu nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada keisk bateriju firma. Kiek teko tokiu matyt ir skaityt 95% visada buvo kaltos baterijos, ypac visokios pigios lowendines varguoliu linijos baterijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkada budavo taip, kai bateriju dezute atsokdavo. Pamegink is krastu truputi izioliacijos uzklijuot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su baterijom kaip ir sakai viskas norm, bet sr bandei kitas idet, vien pabandymui? niekad nezinai iki kol nepabandysi:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai keisti zmones, pradzioje prasho patarimo, o paskui bando savo teorijas irodineti. Padaryk kaip patariau, isidek energizer ar duracell, jei tada neveiks, problemos ieskosim toliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR teisingai sako, kaltos baterijos, pats apturėjau tokią problemą ir man padėdavo vibracijos išjungimas, mano manymu, pultelis atsijungia dėl to, kad pulteliui vibruojant baterijos tiesiog nepajėgia atlaikyti tokio krūvio ir tiesiog atsijungia, o kartais netgi man būdavo taip, kad ir vibracijai išjungus pultelis vistiek atsijunginėdavo, nes pagal mano teoriją vibracijos signalai vistiek yra siunčiami į pultelį ir tų signalų taip pat baterijos gali neatlaikyti. Žodžiu, naudok duracel baterijas, turėtų laikyti kokį mėnesį be problemų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geros baterijos (akumuliatoriai) viska sutvarkys...Jokie Riwa/Optima normaliai neveikia,ant akumuliatoriu kosmines talpos surasytos kurios realiai per puse mazesnes jei ne dar daugiau,o kainos kaip uz gera paskaiciuotos.Nusipirk kokius Sanyo Eneloop akumuliatorius (4vnt apie 50lt) ir pamatysi kas yra Japan kokybe ir laikymas :)

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai sutiku su FUZA ,nes pats naudoju pakraunamas Eneloop batarkes jau kažkur 3 metus ,o vieno pakrovimo užtenka visam mėnesiui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai sutiku su FUZA ,nes pats naudoju pakraunamas Eneloop batarkes jau kažkur 3 metus ,o vieno pakrovimo užtenka visam mėnesiui.

kazkaip nelabai tikiu kad pakraunamos baterijos temptu tris metus ir visada laikytu po menesi po krovimo, cia kazka tu hiperbolizuoji. nebent tu zaidi i menesi tik 2 valandas. seip pakraunamos baterijos nera amzinos, kuo daugiau krausi - tuo greiciau trumpes ju gyvenimas. galiausiai pakrovus laikys itin trumpai ir ateis laikas jas keisti :D

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats naudoju Varta power accu 2500mah pakraunamas, laiko taip pat menesi, aisku cia gal del to, kad nedaug zaidziu. O laikyt, tai ir turi laikyt jos normaliai, perkant ant dezutes buvo parasyta 1000 ikrovimo/iskrovimo ciklu.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net ir patys geriausi akumai nelaiko net 4dienu man..:-D siaip patarciau geriau play n charge nusipirkt... Laiko apie 2 dienas bent jau man o issikrovus prijungi laida ir toliau zaidi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net ir patys geriausi akumai nelaiko net 4dienu man..:-D siaip patarciau geriau play n charge nusipirkt... Laiko apie 2 dienas bent jau man o issikrovus prijungi laida ir toliau zaidi..

Gal ištisai loši?Man paprastos GP kraunamos baterijos apie 2 savaites laiko (po pora valandų per dieną lošiant)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.