Augustasr

Xbox360 slim žaidimų įrašymas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi planuoju pirkti šią konsolę : Atrištas Xbox360 Slim 250gb ir bijau kad nusipirkęs net nemokėsiu įsirašyti žaidimų ir negalėsiu žaisti. Prašau jei galit man paaiškinti detaliai ką reikia daryti, nuo žaidimo parsisiuntimo iki žaidimo Xboxe. Žinau kad yra visokių žaidimų rūšių ten XGD3 ar kokie ten... Kai paskaičiau kitas temas man kraupu pasidarė nes čia visiškai žalias. Nenoriu kad man sutrugdytų nusipirkt xboxą tai kad nemoku žaidimų įsirašyt... Be to ar apsimoka dar pirkti Reset glich hach atrišimą?

Redagavo Augustasr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tu nori kad tau atskirai dabar gidus darytume kaip irasyti? Gi pats rashei kad perskaitei daug temu. Ten visa info ir yra.

O trumpai viskas vyksta taip: Nusiperki Xbox360, jeigu flesintas, tada nusiperki liteon iHAS B revizijos dvdwriteri, atsisiunti zaidima i pc, perleidi per abgx programa ir rasai per imgburn softa su iHAS burneriu.

Jei perki RGH konsole, tada atsisiunti zaidima, persikeli i vidini ar ishorini HDD ir zaidi per xboxa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu nori kad tau atskirai dabar gidus darytume kaip irasyti? Gi pats rashei kad perskaitei daug temu. Ten visa info ir yra.

O trumpai viskas vyksta taip: Nusiperki Xbox360, jeigu flesintas, tada nusiperki liteon iHAS B revizijos dvdwriteri, atsisiunti zaidima i pc, perleidi per abgx programa ir rasai per imgburn softa su iHAS burneriu.

Jei perki RGH konsole, tada atsisiunti zaidima, persikeli i vidini ar ishorini HDD ir zaidi per xboxa.

tada nusiperki liteon iHAS B revizijos dvdwriteri - kas cia toks yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DVD irasymo irenginys, kuris dedasi i PC ir jungiasi per SATA jungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kitaip sakant be jo neirasysi visu nauju zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi planuoju pirkti šią konsolę : Atrištas Xbox360 Slim 250gb ir bijau kad nusipirkęs net nemokėsiu įsirašyti žaidimų ir negalėsiu žaisti. Prašau jei galit man paaiškinti detaliai ką reikia daryti, nuo žaidimo parsisiuntimo iki žaidimo Xboxe. Žinau kad yra visokių žaidimų rūšių ten XGD3 ar kokie ten... Kai paskaičiau kitas temas man kraupu pasidarė nes čia visiškai žalias. Nenoriu kad man sutrugdytų nusipirkt xboxą tai kad nemoku žaidimų įsirašyt... Be to ar apsimoka dar pirkti Reset glich hach atrišimą?

Klausi ar verta daryti Reset Glitch Hack? Jei nori zaisti xbox live flash'ini ir zaidi online, jei tau zaidimas xbox live'e nereikalingas aisku daryt Reset Glitch Hack :) Redagavo Addicted

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba daraisi ir RGH Dual Nand ir Fleshini dvdroma. Tada ir zaisti is HDD gali, ir online su originaliais ar piratiniais dvd diskais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.