Rekomenduojami pranešimai

kiek tau metu? penki?

vien jau kad perejai visa zaidima,irodo kad zaidimas nera blogas ar prastas ar š****.irodo kad jis yra geras ir butent tai irodo pats faktas kad tu ji perejai.

sudinu zaidimu nieks neperejineja ir neraso apie juos komentaruose,sudini zaidima buna nykus ir nesusilaukia jokios reakcijos,nes jis ant tiek š**** kad net nevertas jokios diskusijos ar laiko gaisaties.

aisku,zaidimu industrijoje yra  prastu zaidimu,bet sitas nera vienas is ju.

as tai sakau zmogui yra š****** zaidimas jeigu jis prasedo prie zaidimo 30min ir jo visiskai nesudomino ir neitrauke,tada tu istrynei ta zaidima,isirasei po metu,pazaidei 1h ir jeigu vistiek neuzkabino butent tau tas zaidimas ir yra š****,bet tai nereiskia kad pats zaidimas yra š****,tiesiog tau jis neprilipo.

No sh*t...

Perėjau visą Watch Doge , po savaitės prisimenu tik koks š*dinas šitas žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jis tam painus ir padarytas kad reiktu bizki galva pasukt, o ne kiaurai viska begt ir prabegt neatsimenant po keliu dienu net koks story line buvo :)

ūūū kolega, gta 5 perėjau daug mėnesių atgal, bet svarbiausisu story momentus atsimenu ir naktį pakeltas- ypač kai reikėjo pasirinkti. Aišku, gal ne gta 5 tu čia taikei dėl story minusų :D nes pagal story gta 5 man puiki, ir gameplay aišku. Jokia kita gta dalis taip neįstrigo, nu gal vice city biškį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek tau metu? penki?

vien jau kad perejai visa zaidima,irodo kad zaidimas nera blogas ar prastas ar š****.irodo kad jis yra geras ir butent tai irodo pats faktas kad tu ji perejai.

sudinu zaidimu nieks neperejineja ir neraso apie juos komentaruose,sudini zaidima buna nykus ir nesusilaukia jokios reakcijos,nes jis ant tiek š**** kad net nevertas jokios diskusijos ar laiko gaisaties.

as tai sakau zmogui yra š****** zaidimas jeigu jis prasedo prie zaidimo 30min ir jo visiskai nesudomino ir neitrauke,tada tu istrynei ta zaidima,isirasei po metu,pazaidei 1h ir jeigu vistiek neuzkabino butent tau tas zaidimas ir yra š****,bet tai nereiskia kad pats zaidimas yra š****,tiesiog tau jis neprilipo.

na man asmeniskai WD story patiko, itraukianti :) bet del to, kad fizikos su masinom nera beveik, ir taip miestas niukus.... gal is manes gautu kokiu 6 is 10 balu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ūūū kolega, gta 5 perėjau daug mėnesių atgal, bet svarbiausisu story momentus atsimenu ir naktį pakeltas- ypač kai reikėjo pasirinkti. Aišku, gal ne gta 5 tu čia taikei dėl story minusų :D nes pagal story gta 5 man puiki, ir gameplay aišku. Jokia kita gta dalis taip neįstrigo, nu gal vice city biškį :)

Gal ne taip supratai, nesakiau kad gta5 blogas :) tiesiog mane sis labiau sudomino tuo kad jis issiskiria is gta serijos, tie visokie hakinimai ir siaip story line toks painus ir neleidziantis iskart nuspet pabaigos, tiesiog turbut manes gta5 neuzkabino ant ps3 arba per mazai ji zaidziau kad uzkabintu, ant ps4 butinai pabandysiu ir gta5 gal tas 1st person itrauks labiau I story :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek tau metu? penki?

Aha, nieks š žaidimų nelošia ir t.t., bet kažkodėl pamenu "Goat Simulator" pardavimų topuose sėdėjusį steam platformoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ne taip supratai, nesakiau kad gta5 blogas :) tiesiog mane sis labiau sudomino tuo kad jis issiskiria is gta serijos, tie visokie hakinimai ir siaip story line toks painus ir neleidziantis iskart nuspet pabaigos, tiesiog turbut manes gta5 neuzkabino ant ps3 arba per mazai ji zaidziau kad uzkabintu, ant ps4 butinai pabandysiu ir gta5 gal tas 1st person itrauks labiau I story :)

taip ir maniau kad ne gta 5 ten story minusu taikei :) šiaip daugelis giria WD story, nemažai žaidimų yra kur nei grafiškai nei gameplay nlb įdomus, bet sužaidžiu dėl įdomios story, elementaru :D paskutinis toks man buvo stick it to the man, pliuso žaidimukas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu paklaust apie City Hotspots

Bandau apvaziuot visa 100 hotspot'u. Ir ties 99 sustojau. Emiau googlint bet i mano problema neatsake. Beda ta, kad progression wheel rodo, kad aplankyta 99 hotspots, bet ant hotspot app raso kad visas 100. Apziurejau visas tas problemines vietas, tai visur jau uztaginta. Ka daryt, kad trofeju gaut?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.