Rekomenduojami pranešimai

Kaista, bet ne tiek daug. 80 C dar nėra labai daug, bet jei lipa vieš 85 C, tai reikia kažką žiūrėti jau.

80 laipsnių celsijaus - nėra gerai , nes rizikuoji savo procesoriumi ir motinine plokšte  - pasiekus ribą , motininė sureaguos ir PC staigiai išsijungs arba persikraus , daug kartų taip daryt negerai , nes taip bedarant galima suvaryt motininę. Jeigu jau perkat Ivy Bridge arba Haswell CPU , tai tuo pačiu dar jums vertėtų paimt ir gerą aušinimą , nes su stock'iniu cooler'iu taip kaista , kad nors berk druskos ir kepk šašlykus.

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą ant kokio sunkumo losiat? :D pasirodo aš ant easy lošiu man ir tai per sunku kartais :S

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ką tų darai kad tau per sunku būna? Kuriose vietose? Vadinas ne.taip losi. Nes aa ant sunkiausio nemarau ką veikt labai.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikro tai nuo mentu pabegti ant bet kokio sunkumo nelengva,o visa kita jei zaidi stealth tai nera sunku,kamerom apziuri,susizymi visus ir paskui su duslintuvu iszudai.aisku jei eini guns blazing tai yra ka veikt nes personazas-ne rembo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir jei žaidi ne stealth. Coverini ir susaudai visus. Problemų tik kyla daugiau su tais sarvuotais, tipo bosaį tokie kartais būna tai va jie galį paknist kartais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nevisada išeina stealth ;D o šiaip kaip būna kad reikia ką nors takedown tai pasikviečia pastiprinima o tada sunku būna nes nušauna dažnai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kameru deka ir pats matai juk visuose kampuose visko kas gali sprogt ir pan. plius pacius tuos kurie puola hackini trukdai jiem ir pan. plius naudoji focus suletinima kad daryt headshotus easy.. na tik visa tai nelabai veikia ant tu armoru, bet tam reikia kelt skilus sprogmenu..kai gali pasicraftint sprogmenis tai uztenka viena ju numesti po kojom armorui ir susprogdint. siaip kiekviena kova ta yra galvojimas, mastymas kas kaip geriau palauki tinkamo momento , paziuri kas kokiu keliu vaiksto ir pan ..

tai ne tas zaidimas kuri pasemiai belekaip ir zaidi. jeigu jau ant easy sunku ... :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va kai būna ta pastiprinimą pasikviečia, tai pirma karta bėgau nuo jų ir netyčia buvau arti savo namo, įbėgau į savo kambarį priešai net neėjo į vidų, keletą minučių palaukiau ir jie dingo, bet aišku jie nurimo ir palengva jie ėjo jie kas kur savo keliais, tai aš iš nugaros viena paskui kita dusinau :D bet aišku galėjau ir nieko nedaryti, tiesiog varyti savo keliais 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma surandi tuos kurie gali pakviest pastiprinima ir juos nuhackini ir niekas nieko nekviecia. vis del to esi hackeris. as aplamai jei iskviecia kazka netycia tai restartinu misija bet taip buvo retai. nes nelosiu misiju shooterio principu . labai gera stealth puse zaidimo tai kodel ja nepasinaudot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pirma karta tada nežinojau, bet čia buvo ne story misija, o buvo pati pradžia žaidimo , norėjau sustabdyti kriminalą o tas paėmė ir pastiprinimą įsikvietė bėgdamas nuo manęs, bet buvo ir įdomų, aišku aš ji pagavau daviau malku, bet teka greit tepti slides man, šaudė gaudė mane, bet gyvas likau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tokie idomus as todel antra karta losdamas jau tu misiju pradzioj ir nelosiu..labiausia knisa mentu pastiprinimai va ten tai uogele

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps4 versija bent jau turi tikrai ispudingu efektu siame zaidime, vienas is ju dumai is po padangu... :gusta:  dat smoke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam neuztenka pc grafikos, yra modai, kurie pasak moderiu sugrazina ta prarasta vizualine puse is pirmo E3 treilerio su daug bloomo ir dumu ,ruko .. ir dar daug visko pagerinto.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114

galima sweet fx isidet tiesiog. irgi pagerina.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.