Rekomenduojami pranešimai

narkata,bandziau googlint,nieko nerandu :) bet gal jus hakeriai padetumete :) noobui hakeriui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

juk parasiau pirmai  :god: jei yra kita kalba per meniu pasikeisi. jei jos nera tai nera. ka tu rasi google jei zaidimas neisejas dar kaip ir . :chan:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau isejas :D nera nieko pasirinkti,tik rusu.ismeciau 100lt nes zmogus kuris perparduoda uztikrino kad bus eng.teks vel per naujo pirkti :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš vienos pusės neišėjęs  dar buvo bet iš kitos pusės buvo, ir jau galima bandyti ieškoti google'i

bandžiau bėgti su kateriu nepabėgau, o tiesiog užsidegiau nes apšaudė gerai mano ta kateri, teko šokti į vandeni ir aišku miriau, sušaudė kaip koki šunį 
skilas buvo dar per mažas mano, arba buvo kateris silpnas, nors atrodė galingas buvo 

o su tablet tikrai manau net nereiks sustoti ir taikytis kad nugesintum malunsparni mentu, plius žemėlapis po akim yra ir iškart matai kur gali signalus pakeisti kur tiltas keliamas ir t.t. nes ant mini plan pačio žaidimo tau nerodo kur kas

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keletas review iš įvairių tinklalapių:

Eurogamer 7/10 - http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-27-watch-dogs-review

Ign 8,5/10 - http://www.ign.com/articles/2014/05/27/watch-dogs-review

Gamespot 8/10- http://www.gamespot.com/reviews/watch-dogs-review/1900-6415770/

Giantbomb 3/5 - http://www.giantbomb.com/reviews/watch-dogs-review/1900-644/

Na aš nesu tas, kuris įvertinimų visada klauso, bet kaip ir tikėjausi hype ir gtaV išleidimas pakenkė įvertinimams. 

Perskaičiau review visus ir pagrindinius minusus įvardina tokius:

- Pagrindinis veikėjas silpnokas iš istorijos pusės, kiti veikėjai stipriai parašyti;

- Nei pinigai, nei reputacija neturi didelio poveikio žaidimui, kaip kūrėjai žadėjo (ypač dėl pastarojo dalyko)

- Neturi žaidimas išskirtinumo iš kitų third person action žaidimų

Man tai visada pikta kažkiek žėti, kai koks indie žaidimas gauna 10 ar 9 su 4 val. gameplay, o watch dogs, kur matosi tikrai darbo daug įdėta gauna 7 arba 3/5. Visiškai netolygiai vertinama šiuo aspektu, na bet nieko baisaus. Labiau pasitikėsiu playmanais, kolkas kaip suprantu niekas labai nenusivylėt isigiję ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas priklauso ka tu megsti.man atrodo dauguma nusivyle nes mane kad cia bus mesmale ir dar hakinti galesi viska.galesi nesamones daryti kaip GTA 5 ir p* viskas bus.o cia sitam zaidime kiek patyriau turi viska daryti kuo tyliau,jeigu jau mentai uzsiveja tai tikraja to zodzio prasme uzsiveja,o ne kaip GTA 5 dvi gatves rata apsuki ir nuo mentu pabegi.cia jeigu pjausi bent kiek gryba tai ir valanda laiko begsi nuo mentu,ziauriai gerai padaryta,o zinan kiek casual zaideju yra tai nenustebciau kad puse is ju uzknis greitai o kita uzknis kad negales kaip rembo zaisti nes greit suvarpo su kulkom kaip reti :D tai gi vel zaidejams tai nepatinka ir gaunasi kad zaidimas š**** :D o kur dar memory uzstrigusi ties 2012 ir ta grafika.gaunasi kad kai kuriems sis zaidimas epic fail :D

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas priklauso ka tu megsti.man atrodo dauguma nusivyle nes mane kad cia bus mesmale ir dar hakinti galesi viska.galesi nesamones daryti kaip GTA 5 ir p* viskas bus.o cia sitam zaidime kiek patyriau turi viska daryti kuo tyliau,jeigu jau mentai uzsiveja tai tikraja to zodzio prasme uzsiveja,o ne kaip GTA 5 dvi gatves rata apsuki ir nuo mentu pabegi.cia jeigu pjausi bent kiek gryba tai ir valanda laiko begsi nuo mentu,ziauriai gerai padaryta,o zinan kiek casual zaideju yra tai nenustebciau kad puse is ju uzknis greitai o kita uzknis kad negales kaip rembo zaisti nes greit suvarpo su kulkom kaip reti :D tai gi vel zaidejams tai nepatinka ir gaunasi kad zaidimas š**** :D

Nu dėl Gta V tu tikrai esi neteisus :) Gta V policininkai ypač žiaurus ir tikrai būdavo ką veikt nuo jų pabėgti. Čia tiesiog paleidžia didesnį kiekį ant tavęs, nes turi hackinimą arsanale. 

Anyway, ko visiškai pamiršau paklausti - tai kaip soundtrack dainos ? Man open world žaidime tai viena svarbiausių dalių. Sakyčiau į top 4 tikrai patenka. Dar ir dabar Radio mirror park iš Gta V paklausau mašinoj pas save... Kiek skaičiau review - tai labai prastas soundtrack. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dainos žaidime tikrai neblogos yra aišku POP bet jos tikrai girdėtos yra ir labai populiarus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dėl Gta V tu tikrai esi neteisus :) Gta V policininkai ypač žiaurus ir tikrai būdavo ką veikt nuo jų pabėgti. Čia tiesiog paleidžia didesnį kiekį ant tavęs, nes turi hackinimą arsanale. 

Anyway, ko visiškai pamiršau paklausti - tai kaip soundtrack dainos ? Man open world žaidime tai viena svarbiausių dalių. Sakyčiau į top 4 tikrai patenka. Dar ir dabar Radio mirror park iš Gta V paklausau mašinoj pas save... Kiek skaičiau review - tai labai prastas soundtrack. 

supranti,as GTA 5 masinas buvau taip ivaldes,kad visas lenktynes laimedavau online,tai ten nuo mentu pabegt tai buvo baika,ypac kada dar garazu pilna aplinkui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti,as GTA 5 masinas buvau taip ivaldes,kad visas lenktynes laimedavau online,tai ten nuo mentu pabegt tai buvo baika,ypac kada dar garazu pilna aplinkui :D

Tai suprantu. Man lygiai tas pats. Gta IV aišku buvo tobulas vairavimas. Kai išimdavai posukį gerai slysdamas tai net pasijausdavau gerai. Jausdavosi svoris labai mašinų. 

Narkata - gali pavyzdžių įdėti ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas čia tokio juokingo ? 

Nesupratau aš tavęs , kas juokingo kur ta juoką ta matai  <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau aš tavęs , kas juokingo kur ta juoką ta matai  <_<

LMFAO - laughing my fucking ass off at LMBS...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LMFAO - laughing my fucking ass off at LMBS...

lmfao-album-cover-600x600-139028.jpg

kas kaip supranta  <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.