Rekomenduojami pranešimai

Trumpiau tariant, tv ekrane matysime vaizda, o su plansete turesime galimybe zaisti. Tai patvirtino Ubisoft'as.

Gan smagus dalykas. Jeigu butu NEprivaloma zaisti, o tik matyti, pvz., zemelapi planseteje, butu kazkas panasaus i NDS, nereiktu jungineti zemelapio.

Nuotrauka

Although tablet control has already been confirmed for Ubisoft’s newest title, Watch Dogs we have not seen much in the form of gameplay with a tablet as the controller, but the photo above shows a bit more of what it might be like to play with this method, the image shows the player controlling the character on-screen with a tablet.

The app on the tablet will basically allow you to control a bigger map allowing you to better monitor your surroundings whilst playing the game, alongside that the app will also allow you to monitor what your friends are doing during their playthrough’s with some multiplayer elements added to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nebent jei ta antra ekrana pasistatyt salia ekrano nes i rankas tikrai imsim tai su kuo valdysim pati zaidima ,o ne mapo ekrana :)

as zinau tik kad kai isijauti i zaidima tai buna taip: pultelis rankose ir ekranas pries akis ,daugiau nieko nematom ir negirdim aplink.tai kokie dar ten mapu dairymaisi gali but.bet aisku tai veiktu pvz losiant su Wii U pulteliu.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebent jei ta antra ekrana pasistatyt salia ekrano nes i rankas tikrai imsim tai su kuo valdysim pati zaidima ,o ne mapo ekrana :)

as zinau tik kad kai isijauti i zaidima tai buna taip: pultelis rankose ir ekranas pries akis ,daugiau nieko nematom ir negirdim aplink.tai kokie dar ten mapu dairymaisi gali but.bet aisku tai veiktu pvz losiant su Wii U pulteliu.

Nuotrauka

Taip Taip. Kas be ko, kad butu plansete prie tv ekrano. Nezinau ar sitas zaidimas isnaudotu tai, bet man pati ideja, nors ir neturiu plansetes, patiko, kad zaidimas sujungiamas butent su siuo prietaisu. Pvz., vietoj mazo, kamputyje esancio zemelapio, butu pilnas ir aiskus. Kad ir keliones marsrutas. Pvz., kur tu eini ar vaziuoji, ten matosi rodykle, o kai vazuioji link konkrecios vietos, zemelapis slinktu kartu, kad tuo tarpu nereiktu bedzioti pirstu. Man visai patiktu. Kartais ir kitus zaidimus isvaduotu nuo start ar select mygtuku, kad apziureti zemelapi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau tai gali buti nebent papildoma galimybe, nes ne visi turi tablet'a, o jei ir turi, gal visai nenori jo naudoti zaidziant, nezinau, man nelabai patinka, nors gal ir praktiskai panaudojama zaidime, bet vistiek, laikyt tablet'a ijungta vien del map'o...hmm...No.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, juk dar yra ka isspausti is situ konsoliu. O be to, juk cia tie screen'ai su labai geru pc daryti tikriausiai, ant konsoliu kaip visada bus grafika prastesne negu tokiuose screen'uose.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Watch Dogs, atrodo puikiai tačiau ar bus jis ant PC? va kur klausimas.

Šis žaidimas E3 2012 parodos staigmena bei visų laukiamiausias kaip ir mano, bet jei PC vartotojai jo neišvys tai taip jau bus, jog teks stverti x'ą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Platformos: Xbox 360, PlayStation 3 and PC

Nuotrauka

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvadratu magija ant siu dienu konsoliu.... , o geriausiu atveju, begant per sio zaidimo miesta - nelagins.

Redagavo exitto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvadratu magija ant siu dienu konsoliu.... , ogeriausiu atveju, begant per sio zaidimo miesta - nelagins.

Ziurint su kuo zaisi Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurint su kuo zaisi Nuotrauka

Ne į temą

Na "konsole" lyg ir parasiau...
Redagavo exitto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dabar pasakyk man kaip pavyzdi bent viena zaidima kuri lagina zaidziant ant konsoles.Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dabar pasakyk man kaip pavyzdi bent viena zaidima kuri lagina zaidziant ant konsoles.Nuotrauka

ne manes klausi, bet gta4 palagina man kartais, retkarciais James Bond Reloaded

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

....jau atsake. (taip taip zaista is hdd)
Redagavo exitto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man Skyrim truputi palagindavo, kai "save" virš 10MB buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.