scalman

Splinter Cell: Blacklist

Rekomenduojami pranešimai

nes jeigu pats judesi laisvai tarp coveriu tave pastebes dabar o jei naudosies greitu perlekimu tarp ju tai liksi nematomas. tas pats ir kazkur sleptis spasuk A ir niekas nematys. bet nespausk A o buk tam paciam auksti ir busi pastebetas. logikos mazai tik na reikia naudotis A ir X ir B knopkem ir lost visa zaidima tokiu budu tai pereisi viskas perfect.

Pilnai sutinku. Labiausiai užknisa, kai žaidimuose, pvz. Mass Effect, coverinimosi ir bėgimo yra tas pats mygtukas. Bėgi ir coverinisi kai nereikia. Geriausia cover sistema mano manymų naujausiame Tomb Raidery ir Last of Us, kai automatiškai ir natūraliai slapstiesi, nėra to prilipimo, tik geros animacijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labas,gal galit pasakyt,kaip uzmusti pask misijoj bosa,kur peili is jo istraukiu ir raso spausti melyna knopke "mash",spaudziu ir nieko nepadarau jam kazkodel.pas mane xbox360

Redagavo baudinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu uz nuoroda,as ja jau pats buvau susirades,bet nieko ji man nepadejo.as klausiu ka daryt kai istraukus peili ir kai rodo kad spausti melyna knopke kad ta bosa permest,as spaudziu ja ir man vistiek neiseina ji uzmust.gal reikia kazkokia kombinacija daryt ar panasiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.