scalman

Splinter Cell: Blacklist

Rekomenduojami pranešimai

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-gq-dC9RJw

specai gana mazi..kas yra gerai

Ubisoft has shared the official minimum and recommended PC requirements for Splinter Cell: Blacklist. You can find them below.

Minimum:

OS:Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8

Processor:2.13 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better

Memory:2 GB RAM

Graphics:512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher

DirectX®:9

Hard Drive:25 GB HD space

Sound: DirectX 10–compliant DirectX 9.0c–compliant

Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Recommended:

Processor:2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 or 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940 or better

Memory:4 GB RAM

DirectX®:11

Hard Drive:25 GB HD space

Sound: (5.1 surround sound recommended)

Other Requirements:Broadband Internet connection

Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

minimum irgi neraso gpu modeliu. manau nesunku isivaizduot kokios reiks. pagal cpu ir ram tai nereiks labai galingos.

kitur nete raso recommended 5770 amd arba GTX 260. tai tikrai labai zemi reikalavimai. 200 lt cpu ir 200 lt gpu pilnai uzteks atrodo siam geimui.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma misija ismeginau.na eilinis sc zaidimas matosi.prilipimai prie coveriu ir neduztancios lemputes parode kiek nedaug laisves duos esamas enginas.o jau buvau priprates prie visiskos laisves ir lempuciu gesinimo is metro.o cia tave kaip vedzioja uz rankos.bet sulosim del story.ir lauksim n mgs 5 kur bus pilna laisve pagaliau.na bent jau tiek jos kiek noretusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma misija, kur treining tipo ?

Kiek aš šaudžiau į lemputes visos dužo, aišku treining misijoje nešaudžiau praėjau tyliai, laisves normaliai duota ant SC:B

ir užtenka , butu nesamonė tokiam žaidimui duoti pilna laisve kaip koki AC, ačiū nereikia man, jei tau reikia tai pasiskusk prokurorui gal padės tau

MGS žaidimas su kiekviena išleista dalimi visada duoda naujo, o SC visada buvo prie savo šaknų, nū aišku ne taip kaip buvo pirmos trys dalis, bet pagrindas išliko.

Žaidžiant SC:B ant sunkiausio režimo, pasijunta kad žaistum senas SC dalis, nes visi tavo tie palengvinimai dingsta, Sonaras neveikia tau, negali matyti priešu per siena , neveikia Execute, kad nušautum trys priešus iš karto

Ir kai nėra šiu dalyku, yra labai sunku žaisti, o aš mėgstu nieko nežudyti , bandau visada tyliai praeiti, pagrindinis mano ginklas yra Crossbow, kuri man davė pirkdamas SC:B Freedom Edition, kuris šaudo elektra šoku arba miego dujomis, ir kartais duodu per galva jiems , bet nežudau aš ju

Ir tai galiu pasakyti, kad čia iš PLM yra labai mažai fanu Splinter Cell

Nes užtenka pasižiūrėti į šia tema ir viskas aišku, komentuoti tiesiog net nereikia

Nes dauguma tik ir žino tokius žaidimus kaip COD, BF, GTA, NFS, AC ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nustebino ginklu,kostiumu,gagdet'u pirkimas,tobulinimas, bei secondary misijos. Tik gaila kad negali visu ju iveikti zaisdamas SP. Dabar losiu ant normal difficulty, bet tikrai isbandysiu sunkiausia. Kaip narkata sake, tai primena pirmas SC dalis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra fanų ir gan senų. Thief, Hidden & dangerous (būten H&D pirma dalis paliko didžiausią įspūdį) ir paskui atsirado SC. Pirmos dalys praeitos skersai išilgai. Paskutinės dalys nebetraukia, gal dėl to, kad viskas jau matyta "supopsėjo". O galbūt per tiek metų tiesiog persisotinau. Panašu į paskutinį variantą, nes pirmas Hitman kaip ir visiems lengvą šoką sukėlė, žaista būdavo iki paryčių, tačiau atsisiuntus paskutinę versiją šiomis dienomis, nebesugebėjau praeiti nė trijų misijų. Nebeįdomu. Nors pats žaidimas be priekaištų.

O naujos kartos žmogeliukai "gimė" su naujesniais žaidimais, tai natūralu, kad nesupras kai kurių žaidimų, turinčių savas senas istorijas :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskart pasemiau perfekcionista ir nesuklydau. kad nieko cia sunkaus isvis. i virtuve uzsuki , vienas per langa ziuri kitas ant fotelio sedi, trecias dar trinasi kazkur ratais, ketvirtas kitam kampe.atsitempi vienas.lieki coveri, ateina antras pazet, paziuri, antra paguldai ant pirmo, jie ten susijungia matyt paguldyti :melvin: , ateina trecias pazet ,sako zek jis turbut be samones, prieina arciau , pamatai kad jau tavo ilgos rankos ji pasieks spaudi knopke ir ji paguldai i ta pacia veta vel. ketvirtas viso to net negirdejo uz keliu metru sau ziuri tv. :troll: nuejai ji nugesinai. uz viskas gauni geriausius ivertinimus ir kruva bapkiu nes esi kietas stealth losejas tikriausia. tai kur nebusi su tokiu AI :gusta:

coveriai veikia tik ant tu vietu kur sugalvojo kurejai. ziuri kampas , bet negali ant jo coverintis nes matyt nelemta jam buvo tapt coveriu.

seseliai. juose tave pamato jei judi ir pamato jei i tave ziuri. tai kam jie isvis reikalingi?

vaiksciojimas atsitupus. kur analoginis vaiksciojimu greitis priklausomai nuo analogo pastumimo. nera. iskart ijungia selinimo begima,pvz noretum dar leciau sliauzt kad nesukelt triuksmo bet negali.

ant suns uzsoki is oro gauni superini stealth apdovanojima :happy:

cia tokie dalykai jei vyksta perfekcioniste. gaila kad nieko sunkiau nesugalvojo kurejai :yea:

ir taip lemputes tikrai duzta. apsirikau del pirmos misijos ten kur ju tiesiog nebuvo.

ir realiai kad ir sunkiausiam rezime jei tave pamato tai beveik visada yra sansas dar prie to pastebetojo prisokt ir ji nugesint ir alarmas dings.

bet atrodo gan graziai viskas. neblogos gesinimo animacijos.

bet rimtai jus loset nors vienas nauja metro? kur yra misijos grynai su priesais kur gali visus nugesint tyliai ir tamsoj. va kur stealth.

ai gerai kad gali priesu kunus metyt. pvz ismeti per langa arba numest nuo namo i koki uzkampi kur ju niekas neras :dad: tai del to linksma gana.

tikrai nereikia jokiu gadgetu nei zemelapiu nei kitu pribambasu galima visus patvarkyt gan paprastai. nebent tolimesnes misijos ines ir saudymosi tai gal bus ivairiau kazko.

p.s. butent supopsejo. suholivudejo ar dar kazkaip susivare ten zaidimas. tikra tamsos selinimo atgaiva man buvo su metro geimuku. pries tai deus ex buvo losiamas tik del to irgi.

fanu cia yra . tie kurie tyli irgi fanai kazkieno tik del to kad jie tylus nieks nezino kieno.as fanas vis dar likau stalkerio,MGS siaip ir SC buvo idomus pirmi zaidimai. bet laikai pasikeite ir siom dienom jau is kai kuriu zaidimu galima gaut daug daugiau nei tik pasicoverint ir pasaudyt.

o del laisves tai nebutinai turejau omeni open worlda , masyvu mapa. visiskai ne. ta pati gatvele , su tom paciom keliom masinom ir keliais uzlipimais ant sienu. ok. viskas tinka. tik AI jei elgtusi protingiau ir tu galetum pvz laisciau judet ir na kad ir ilyst i kokia deze ar na dar koki sudaryt dau coveri o ne prilipinet prie ju. nes jeigu pats judesi laisvai tarp coveriu tave pastebes dabar o jei naudosies greitu perlekimu tarp ju tai liksi nematomas. tas pats ir kazkur sleptis spasuk A ir niekas nematys. bet nespausk A o buk tam paciam auksti ir busi pastebetas. logikos mazai tik na reikia naudotis A ir X ir B knopkem ir lost visa zaidima tokiu budu tai pereisi viskas perfect.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kad dabar nėra ką rinktis iš tokiu žaidimu kaip stealth

Beliko tik man asmeniškai SC ir MGS serija (plius jie yra trečio asmens žaidimai kurie man ir patinka)

deus ex nelabai užkabino - gal tiesiog per mažai žaidžiau jo, gal kada nors sužaisiu pilnai ji, plius nepatiko man kad ysai yra FPS stiliau o ne trečio asmens, žinau kad ant Deus ex kai Cover padarai būna tada trečio asmens, bet man neprilipo

stalker - nemano stilius - vis dėlto čia jau FPS bet aišku galima ir sužaisti stealth

Hitman:A - Patiko man, bet ne taip kaip SC / MGS

Ir kiekvienas pagal save sprendžia žaidimus, man asmeniškai netrukdo tokie dalykai, kurie atsirado ant SC:B

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.