Dasaco

Disk may fail soon

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Pries puse metu isigijau laptopa Lenovo v570c. Jaime jau buvo irasyta OS Home Basic. Vakar jis pradejo labai smarkiai lagint, uzstrigdavo vos po keliu minuciu po ijungimo. Taigi nusprendziau uzinstaliuoti Windows 7 Ultimate 64-bit (tai nebuvo vienintele priezastis, ju buvo daugiau, as norejau tureti visiskai svaru kompiuteri ir i ji nebekimsti daugiau siuksliu, taip par norejau pakeisti kalba, o ant tos OS to nebuvo imanoma padaryti)

Taigi isirasiau diska, paleidau, ir instaliacija prasidejo. Pasirinkau kalba, paspaudziau Custom install, nes norejau kad visiskai istrintu viska kas ten buvo. Ir priejau prie tos dalies kur reikia pasirinkti partition. Pasirinkau partition ant kurios norejau uzinstaliuoti (apie 650 GB) ir pamaciau errora:

"Windows cannot be installed to Disk 0 Partition 2" - paspaudziau ant pranesimo ir mete lentele kur raso:

"Windows cannot be installed to this disk. The disk may fail soon. If other hard disks are not avaible, install windows to other location."

Taciau vakar i si pranesima neisidemejau, uzinstaliavau windowsus be jokiu erroru, tada uzinstaliavau driverius ir sedejau patenkintas, bet ziuriu is desines erroro ikonele, paspaudziau ant jos, ir ten raso kad Port 0 may fall soon. Ir nusprendziau vel perinstaliuoti windows'us, atformatavau diska ir vistiek intaliacijoje kur reikia pasirinkti partition meta ta pati errora.

Gal kas nors zino kaip tai pataisyti, ar tesiog nepaisyti to ir vel instaliuoti windows'us?

Dekui uz atsakymus :close:

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei neklystu hardas mirsta s.m.a.r.t'as pranesa, kad ragas. panasiai ir man buvo. nu gali tik ieskot dos softo kad hard drive clusterius fixintu :close: ir tiketi geriausio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu hardas mirsta s.m.a.r.t'as pranesa, kad ragas. panasiai ir man buvo. nu gali tik ieskot dos softo kad hard drive clusterius fixintu :close: ir tiketi geriausio.

Bet keista, kad man leidzia instaliuoti nors ir raso kad ne :close:. Bet juk vakar tas hardas normaliai veike, ir siandien su naujais windowsais irgi viskas gerai buvo, tik errora mete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet keista, kad man leidzia instaliuoti nors ir raso kad ne :close:. Bet juk vakar tas hardas normaliai veike, ir siandien su naujais windowsais irgi viskas gerai buvo, tik errora mete

parsisiusk hiren boot cd ir praskanuo hdd del blogu sektoriu, ir kaip sake tikekis geraiusiom, jei nk neras tada keisk hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per puse metu sudrozt HDD ..

Nuotrauka

dek install win diska. daryk full format..istrint particijas. sukurk kokias 2 particijas per nauja pakeites ju talpa.ir tegu formatuoja pilnai ir instaliuoja .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per puse metu sudrozt HDD ..

Nuotrauka

dek install win diska. daryk full format..istrint particijas. sukurk kokias 2 particijas per nauja pakeites ju talpa.ir tegu formatuoja pilnai ir instaliuoja .

:close:, nuraminai. Pas mane daug tu patricion, ten yra ir system reserved ir panasiu, jas irgi trint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:close:, nuraminai. Pas mane daug tu patricion, ten yra ir system reserved ir panasiu, jas irgi trint?

ts gali palikt ..o gali ir ne.ten gali but ir patys org windowsai dar ideti. siaip sytem reserved pats kompas susikurs jei reiks.jei ten tik tiek. na jei nori sutvarkyt pilnai tai trink viska ir susikurk kelias particijas per nauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laisvai jei hd koks WD scorpio blu, jiem visiem adatos uzkrusha veidrodi. tas pats ir pas mane buvo cia gali but ta pati problema. skaito, raso veliau mirsta mirsta mirsta ir visiskai nustimpa neribota kieki valandu fixina vos veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane yra Western Digital (WD) Scorpio Blue , likes is ps3 ir kuo puikiausei veikia jam jau 2 metai yra, pagrindas naudojau ji ant ps3 dabar pasidariau is jo USB kaupikli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.