Norbe

Playstation paleidus žaidimą rašo "Please insert Playstation or playstation2 disk"

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, nusipirkau neperseniausiai Playstation2 FAT, parsinešiau namo, susijungiau viską, susidėjau laidus, įjungiau žaidimą, paleidau V-rally 3 ant žaidimo dėžtės šono parašyta FAT. Taigi, įjungęs paspaudžiau Browser, tada parašo "Please insert Playstation or Playstation2 disk" ką daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, nusipirkau neperseniausiai Playstation2 PAT, parsinešiau namo, susijungiau viską, susidėjau laidus, įjungiau žaidimą, paleidau V-rally 3 ant žaidimo dėžtės šono parašyta PAT. Taigi, įjungęs paspaudžiau Browser, tada parašo "Please insert Playstation or Playstation2 disk" ką daryti?

Kiek supratau is tavo pasakymo tai nepasileidzia zaidimai. Tu piratini zaidima nori paleist? Konsole cipuota?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia taip padaryti su disku įkištu?

EDIT: Pabandžiau DVD filmą įdėti, veikia, rodo viską gerai. Žaidimą įkišau, padariau kaip liepė, vėl tapatį metą. Ant dinsko dėžutės parašyta kad galima naudoti ant Playstation arba PAT. O pas mane ant Playstation parašyta "PAT" Tai ką man dabar daryti?

Redagavo Norbe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spėju žaidimas piratinis, na ir kas, kad jis su paveiksliukais ir t.t.t. pats diskas ne originalus, dar geriau būtų jei nufotografuotum dėžutę žaidimo

Redagavo BadBoyyy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Regis tikrai piratinis diskas, aiskiau butu galima pasakyti pamacius dezute is sono, jei ji ten plona tai 100% zaidimas piratinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip plonas, tai reiškias kaltas žaidimas? O tai dabar iškur žinot kada piratinis žaidimas, kada ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokios konsoles playstation 2 pat nera kiek zinau yra fat arba regionas ntcs arba Pal tai ka tu cia sneki nesuprantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pas mane fat ir regionas PAT. Tai man tie PAT žaidimai tik tiks, taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel tu neskiri T raides nuo L ? :DD. PAL, Phatas pas tave. skirt diskus galima ar orgas ar ne pasizejus ant dezutes ar yra lipdukas, ir pats diskas buna melsvas ne toks juokingas atspausdinimas prieki (nors buna ir orgo coverio atspaudimas) bet i pati diska paziurejus matos aplink zieda playstation 2 Nuotrauka ant pacio disko holograminiai playstation logo matos persisviecia, matos playstation 2 aplink zieda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, tikrai, pas mane ant disko kitos pusės nėra tų aplink žiedą užrašų, ačiū labai, kad nepatingėjot ir padėjot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

PAT nei reigionu nei konsoliu nera

konsoles arba slim arba fat

regionai pal arba ntsc

jei pas tave konsole nechipuota ir jos regionas pal tai veiks tik pal, jei konsoles regionas ntsc, tai veiks tik ntsc zaidimai (originalus)

jei konsole chipuota tai nesvarbu koks zaidimo regijonas

jei konsole chipuota ir idejus diska jo neskaito ar praso idet ps ar ps2 diska, vadinas kazkas negerai su chipu lazeriu arba zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už paiškinimą, kadangi buvau žalias visiškai, neturėjęs gyvenime PS2 tai daug dalyku nežinojau, ačiū Jums hebra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.