asasd

UPS'as

Rekomenduojami pranešimai

Turiu UPS'a nuo dingimo elektros (ta turetumet zinot :megusta:) bet jis yra senas ir man taip atrodo per silpnas mano kompui nes pas mane kompas gan galingas tik nezinau kiek V pas mane yra maitinimo blokas. Tai zodziu reikia man naujo pagal ka man reikia ziureti tuos UPS'us?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu UPS'a nuo dingimo elektros (ta turetumet zinot :D) bet jis yra senas ir man taip atrodo per silpnas mano kompui nes pas mane kompas gan galingas tik nezinau kiek V pas mane yra maitinimo blokas. Tai zodziu reikia man naujo pagal ka man reikia ziureti tuos UPS'us?

reikai pagal tai kiek W islaikyt tas upsas turi, tai teks suzinot kiek maitinimo blokas W turi ir dar galingumas (VA). Kaip apsakiciuot VA:

http://www.tomshardware.co.uk/forum/252935-10-help-ratings

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kazka priburiau:

Lg Flatron E2360 30W (net neisivaizduoju ar cia tiesa)

ChiefTec APS-850C- 850W.

Tik nezinau ar reikia Subwooferi, Printeri ir procesoriu reikia priskaiciuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neskaiciuot ju. O 30W tai cia nzn kad ir 300 per mazai. Ir nafik tau psu tokio didelio ka tu ten su 2 gpu ir 5 ir 2 hdd su odd sedi ?

Ne į temą

As pats su 850w psu sedziu ir teks dar didesni krautis jai suplanuosiu GTX 560 ti 448cores 2way sli pasijungt :megusta: O jam su GTX 560ti paprasta kuri rija ~40w maziau siaip reiktu PSU ~700W, bet ziurint i ateiti tai protingai padare, gales dar 1 isidet GTX 560ti plokste ir nesukt kiausiniu ar uzteks ar neuzteks PSU :)

Nu kazka priburiau:

Lg Flatron E2360 30W (net neisivaizduoju ar cia tiesa)

ChiefTec APS-850C- 850W.

Tik nezinau ar reikia Subwooferi, Printeri ir procesoriu reikia priskaiciuoti.

Taip tavo flatronas rija normaliu reizmu 30W, nu gali damest 10-15W, kai skaiciuosi prie upso, suba siaip gali ir priskaiciuot (jai ji jungsi i ups'a) ir gausi ~1000W ups'a (ziurint su salyga pilnai uzkrautos sistemos, t.y. jai dar paplanuosi, kad ir antra vaizdo plokste kada veliau isidesi) :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus nerimaujat taip as nesuprantu del to UPS'o seno?

Pas mane lietuvoi geru 10 metu stovi, ant jo stovi kompas su 750w PSU, su 2GPU, i7 ir t.t., + du ekranai ant jo, + HTPC kompas, berods 500w PSU ar kazkas panasaus, 5 hardai po 2TB sudeti ir telikas ant jo 1080p pajungtas yra, problemu jokiu dar nebuvo su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus nerimaujat taip as nesuprantu del to UPS'o seno?

Pas mane lietuvoi geru 10 metu stovi, ant jo stovi kompas su 750w PSU, su 2GPU, i7 ir t.t., + du ekranai ant jo, + HTPC kompas, berods 500w PSU ar kazkas panasaus, 5 hardai po 2TB sudeti ir telikas ant jo 1080p pajungtas yra, problemu jokiu dar nebuvo su juo.

kai dingsta elektra issijungia viskas is kart ar dar padirba sekunde dvi? :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pasiulytumet koki Upsa geresni iki 1000W nes kiek maciau intike visi buna mazi 260W-550W. O tie 1000W gan brangus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pasiulytumet koki Upsa geresni iki 1000W nes kiek maciau intike visi buna mazi 260W-550W. O tie 1000W gan brangus.

Kiek yra brangu ir kiek yra nebrangu tau? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai dingsta elektra issijungia viskas is kart ar dar padirba sekunde dvi? :thumbsup4:

O koks pliusas is tu dvieju sekundziu? Vistiek kompo nespesi shutdowninti. :genius:

O del to, tai nebepadirba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O koks pliusas is tu dvieju sekundziu? Vistiek kompo nespesi shutdowninti. :)

O del to, tai nebepadirba.

Nu tai jis ir turejo omeni, kad per tas 1-2sekundes nespesi isjungt kompo ir issaugot visko, kai tiek ant to ups'o uzkroves. O siaip pajungus PC ant ups'o 5min pats tas, kad islaikytu elektra ir pc dirbtu. Per ta laika viska gali issisaugot ir saugiai pc isjungt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ohhhhh fuuuuu*k. Aš galvojau visą laiką, kad tie UPS'ai yra tiesiog paprastas 'prailgintojas', bet jis turi papildomų funkcijų kaip ten žaibas trenkia ir tau tą srovę sustabdo tas UPS'as ir neduoda kompam etc. žalos... :) O tie UPS'ai visai kitas dalykas... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.