Zapas

Minecraft-Bėdos

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki,pradėjau losti aš Minecraft.Viskas buvo čiki ,bet staiga pradėjo laginti.Fps tik 20 ant tiny.Naudoju Optifine.Bet nepadeda nieko.Mano Pc 3GB ram. 2.30GHz 2CPU.Vidinė atmintis 500GB.Laptopas acer 5734z.Beveik viską išbandžiau...Laukiu jusų pagalbo!!!! Ačiu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki,pradėjau losti aš Minecraft.Viskas buvo čiki ,bet staiga pradėjo laginti.Fps tik 20 ant tiny.Naudoju Optifine.Bet nepadeda nieko.Mano Pc 3GB ram. 2.30GHz 2CPU.Vidinė atmintis 500GB.Laptopas acer 5734z.Beveik viską išbandžiau...Laukiu jusų pagalbo!!!! Ačiu!

Gal problemos su Java? Bandei kažką panašaus daryt?

http://www.youtube.com/watch?v=5ZMIF5pzAKg&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=EQ_I9jbvLgM&feature=related

Per mazai RAMu, nes Minecraftas lb daug ju "ryja"

Tikiuosi tu čia juokauji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per mazai RAMu, nes Minecraftas lb daug ju "ryja"

nemeluok .su 1gb ram gali lost ir nejaust vargo per daug ..

kokie win ? ir ar 32 ar 64 bit versija. gal kompas siaip akrautas papildomais shit ..is kitos puses lagina daugeliui ant lapu ..jei tik video buna intel integruota..tai jau amen :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokie win ? ir ar 32 ar 64 bit versija. gal kompas siaip akrautas papildomais shit ..is kitos puses lagina daugeliui ant lapu ..jei tik video buna intel integruota..tai jau amen :megusta:

Kaip patikrinti ar integruota??? Pas mane WIN 32.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane Intel HD 2000 integruota, ir galima sakyt problemų su Minecraft neturiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.