scalman

E3 2012 ..

Rekomenduojami pranešimai

Na kokios nuotaikos po Sony E3?

Labai jau mažai Vitai parodė, AC3:L ir viskas galimas sakyt neskaitant COD:BOD logo ir PS1 supporto anonso. O šiaip kas liečia PS3 tai manau tikrai normaliai parodė, PS3 turėtojai neturėjo nusivilt. Bent jau pačią konferenciją buvo įdomu žiūrėt neskaitant tos nesąmonės su Wonderbook.

EDIT: Ir dar Kevin Butler nebuvo :'(

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kokios nuotaikos po Sony E3?

Labai jau mažai Vitai parodė, AC3:L ir viskas galimas sakyt neskaitant COD:BOD logo ir PS1 supporto anonso. O šiaip kas liečia PS3 tai manau tikrai normaliai parodė, PS3 turėtojai neturėjo nusivilt. Bent jau pačią konferenciją buvo įdomu žiūrėt neskaitant tos nesąmonės su Wonderbook.

EDIT: Ir dar Kevin Butler nebuvo :'(

Kaip cia ivertinus... Show tikrai buvo neblogas. Manau ne tiek pats renginys vykes kiek patis zaidimai gelbejo renginy. Assassin creed - pribloske tikroviskumu. Nezinau kur as buvau, bet grafika, populiariu zaidimu tikrai zavi. Nera net zodziu apibudinti. God of War - irgi atsigavo. Daug veiksmo, daug karo siame zaidime nusimato. Manau pirstus teks ilsinti. Geriausia, kaip desertas, teh Last of us. Zaidimas tikrai nerealus. Sudeta daugybe kitu zaidimu.. Judesiu. Priedanga, kovos, realumo zaidime tiesiog uz kiekvieno kampo. Kazko netiketo tai nelabai pristate. Ko nesupratau, ar Beyond: Two Souls Heavy rain tesinys ar kazkas naujo? Nes nezaidziau pirmos dalies tad.. Aisku minusai, per daug dialogu, nereikalingos knygos pristatymas ir nepasirodes Hitmanas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiau katik žiūrėt ubisoft konferencijos įrašą ir galiu pasakyt ,kad labai patiko , su microsoft konf. net neverta lyginti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MS baige konferencija su Black Ops 2 , Sony - su Last of Us , o Nintendo su fejerverkais :) . Tikejausi zymiai daugiau , bet nieko isskirtinio is zaidimu ir neparode, taip buvo naujasis Mario ir Pikmin 3, bet nebuvo kazko kas tikrai nustebintu . Reikia tikrai pagirti Nintendo uz inovativuma, bet manes visai neveza social gaming su WiiU pad'u ,beje jis man per idelis atrodo kaip kontroleris , man labiau tiktu WiiU Pro . Liudnokas buvo E3 , geriausi momentai buvo Last of Us , Beyond: Two Souls ir AC3 , blogiausi - WiiU Fit ir Book of Spells.

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kaip jum, bet Nintendo E3 konferencija gan stipri man pasirodė, tikrai matosi pakankamai supporto turi iš third-party (nors dauguma portai, bet yra ir multiplatforminių ir keli ekskliuzyvai), ir šįkart normaliai ir first-party parodė, nors man tik keli jų žaidimai rimti pasirodė. Ir šiaip Wii U man žymiai stipriau ir išbaigčiau atrodo negu 3DS. Žiūrėsim koks galutinis launch line-up'as bus ir kaip pats launchas seksis. Kas gaila tai kad nepaskelbė nei kainos, nei išleidimo datos tikslios.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perziurejau penkias konferencijas (MS, EA, Ubisoft, Nintendo ir SONY), tik Nintendo kiek prasukau. Ka, nuostabu Resident Evil 6 tai tik dar labiau laukiu :D, is saudykliu labiausiai man patiko tai Medal of Honor: Warfighter, toliau labai idomus atrode Watch Dogs.. O perziurejes SONY konferencija, tai isvis vau! Beyond, God of War: Ascension, o pabaigoj The Last of Us.. nuostabu, dar trys stiprios priezastys prisidejo prie gundymo isigyti PS3 (o ir taip sarasas nemazas "must play" jau isleistu ekskliuzyvu ).

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.