Melynakis

Kineskopinis TV

Rekomenduojami pranešimai

mano nuostata tokia,kad konsole yra jungiama prie TV,tai jokiu jungimu prie monitoriu PC nepripazystu

pasenus nuostata jau,ankstesnes konsoles buvo jungiamos prie TV taip,taciau dabar kai zaidimai eina HD tai geriausias variantas yra didesnis placiaekranis monikas,jei jau imt nauja,o jei ne,tai jungt prie esamo moniko,na tikrai skirtumas vertas to kad pamatyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasenus nuostata jau,ankstesnes konsoles buvo jungiamos prie TV taip,taciau dabar kai zaidimai eina HD tai geriausias variantas yra didesnis placiaekranis monikas,jei jau imt nauja,o jei ne,tai jungt prie esamo moniko,na tikrai skirtumas vertas to kad pamatyt

sutinku su no0ne.

yra keletas dalyku, i kuriuos vertetu atkreipti demesi:

1) pajungimo budas - HDMI - kuo toliau tuo labiau plis kaip patogus universalus pajungimo budas - garsas ir vazdas viename, jungtis maza. Televizorius turi, PC monitorius - ne (bent man neteko). Aisku galima gincytis - yra DVI/HDMI konverteriai, garsa galima jungti atskirai ir t.t.

2) monitoriu rezuliucija dazniausiai neatitinka televizoriaus rezoliucijos, kuriai skaiciuojama konsoles. Buvo bandymu "sukryzminti" televizoriu su PC monitoriu - taip atsirado HD ready 720p televizoriai turintys daugiau nei 720 eiluciu (1366x768 ir pan).

3) monitoriu rezoliucija dides ir smarkiai lenks TV rezoliucija. Jau dabar galima rasti tokiu ypac tarp Mac'u. Tuo tarpu pats monitorius arba neturi upscalinimo arba turi labai prasta.

4) Wide PC monitoriai buna 16:10, o ne 16:9.

5) na ir spalvu atkurimui, kontrastui yra taikomi skirtingi standartai...

Cia tik mano nuomone. Yra zmoniu, kurie mano, kad viska reikia ziureti per PC ekrana - tv, sat, zaisti, klausyti muzikos per creativo koloneles. Kiekvienas sprendzia kas jam geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra monitoriai su hdmi ;]

ir as manau, kad turetu buti. Siaip butu smagu taip atsakant pateikti pavyzdziu. Butu idomui pasiskaityti apie to monitoriu vidu bei palyginti kainas panasiu modeliu neturinciu HDMI. HDMI yra ne tik fizine jungtis, bet ir kruva licenciju, kurias tenka pirkti gamintojui, bei papildomu moduliu, kuriuos butina idiegti. Pvz. man labai idomu kaip sprendziamas nelegalaus HDTV filmo perziuros blokavimas kompiuteryje, prie kurio pajungtas toks monitorius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mus lietuvoj cia tai viskas susiveda i kaina,ir 22' monitorius imam del to kad jie pigus ir dydzio pakanka,cia turiu omeny imam ir pc ,ir konsolem,nes HD ready telikai palyginus daug brangesni,o vien del konsoles imt tikrai neapsimoka,nes paprasta televizija jie rodo tragiskai,o jei dar LCD monikas su visom ymanomom jungtim tame tarpe ir su tulpem ,tai isvis jega nes gali ir savo ps2 pasijungti,tai yra gerai kai savo zaidimam turi atskira kampa ,atskira stala,ir jei gali viska susijungt i viena monika,tai yra tiesiog puiku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.