Melynakis

Kineskopinis TV

Rekomenduojami pranešimai

Nepirk kineskopinio apskritai, jai tik tokia suma gali skirt pirk dideli gera lcd monika

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki domiuosi ty vat turiu si tv kineskopinis http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...101006041744850

Ir noriu pklausti ar labai bus bloga grafika zaidziant ant sito tv?

neisgaus visko ka gali xbox.. berods ~70% ar maziau galesi pamatyti xbox grafikos ;)

Nepirk kineskopinio apskritai, jai tik tokia suma gali skirt pirk dideli gera lcd monika

jis jau ji turi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zn galiu junkt per monitoriu bet kur ten tuos laidus kist ta kur is X'o iseina i monitoriu pas mane nesikis nes tik 1 maitinomo laidas iseina o kitas vidui monitorio ir iskart i vaizduske eina tai junkt nuo x'o i vaizduske reikia ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zn galiu junkt per monitoriu bet kur ten tuos laidus kist ta kur is X'o iseina i monitoriu pas mane nesikis nes tik 1 maitinomo laidas iseina o kitas vidui monitorio ir iskart i vaizduske eina tai junkt nuo x'o i vaizduske reikia ar kaip?

Reikia nusipirkt VGA HD AV kabely ir su juo viska sujungi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pati yra 82 cm kineskopinis HD ready Samsungas ir viskas atrodo ir veikia puikiai. Nezinau kokia turi buti erelio akis kad pastebetum siokius tokius skirtumus ( jei tokiu isvis yra) <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pati yra 82 cm kineskopinis HD ready Samsungas ir viskas atrodo ir veikia puikiai. Nezinau kokia turi buti erelio akis kad pastebetum siokius tokius skirtumus ( jei tokiu isvis yra) <_<

Nu bet jei nero to HD ar labai jau ten bus tas didelis skyrtumas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai <_< nu as kaj pamaciau kajp pirma ant kineskopinio tv taj man normaliai atrode bet kaj pamaciau ant monitoriaus taj omg ;D lb skirias :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

katik nusipirkau xbox 360, tai man ir ant paprasto tv grafika neprasta <_<

Redagavo codename47

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano nuostata tokia,kad konsole yra jungiama prie TV,tai jokiu jungimu prie monitoriu PC nepripazystu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.