Rekomenduojami pranešimai

lengvai galetu ideti isleidimo diena? tai ko neideda? siaip sau laukia puse metu? :D komedija kazkokia. ir taip aisku kad tie DLC buna kurimo stadijoje. tau cia ne 1-2h DLC, kurie ir taip aisku kad buvo ispirkti. Witcherio atveju cia buvo visiskai kitokios patirtys, vienas buvo 20h(isejo po 5 menesiu), kitas dar ilgesnis(po metu), su savo regionu, bei aplamai perdaryta zaidimo skill'u sistema.  kai kuriu atmintis tai kaip auksiniu zuveliu, 3 sekundes ir vel viskas is naujo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neideda nes zaidimo kaina butu didesne. Kitas dalykas, kam deti kai gali gaves pinigus uz zaidima, ir del minetos kainos, DLC isskaidyti i daug daliu uz kurias zmonems nebus gaila moketi trupiniu? :) Vieni kurejai tokiom nesamonem uzsiema, kiti to nedaro. O kol bus tokiu, panasiu i tave, kurie ir toliau pirks DLC juos toliau ir leis ir prie to pacio zaidimai bus kastruojami.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai puse metu laukia ar metus nes? sneki belenka galiu pasakyt, svarbu pasneket ir paburnot.  nieks nesigincyja, kad kurejai taip daro, bet tai is kart is matos. kada CD taip dare? 16 DLC buvo isleisti nemokamai, kiti du ale DLC ,nors jie vadinasi Expansion pack isleisti mokamai, viena po 5 men, kitas po virs metu. jeigu tik uzsimanei paburbet, tai ne toje temoje ta darai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevertink pagal kita zaidima kaip jie dabar darys. Situacija gali buti visai kitokia ir pirmas DLC pasirodys gal po 2 menesiu. Jeigu laikysis tokios pat strategijos uz dyka ir kazkada mokami tai as tik dziaugsiuosi. Nors laikai keiciasi ir man atrodo, kad taip nebus. Paziuresim zodziu. Nera ko gincytis kai niekas dar nepasirode.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pats idejai Cyberpunk 2077’s DLC will be revealed before release, with ‘no less’ than Witcher 3, CD Projekt suggests
tai pats neskaitai ka idedi? :D  ar angliskai nesupranti? :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimu kaina islieka tapati, bet kurimo kastai auga... Tai normalu,kad per kazkuri gala nori pinigus atsiimt. Zaidimu apimtis dideja, pasauliai pleciasi, praleidziame vis daugiau valandu zaisdami zaidima, kol istyrinejame kiekviena kampeli... Ar verta taip kaltinti kurejus, kad jie ,,vagia'' is musu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir devai keisti tada kad tai paskelbia ... juk nesukels tikrai geru komentaru apie tai. tai kam sakyt tylek. Po puses metu paskelbi va sukurem nauja DLC . visi : valio!!!! . o dabar : mes nukirpom cia biski nuo zaidimo ir padarem is to DLC kuriuos jus turesit pirkt . WHUT  ??!!!! CANCELED !!!!

man tai vistiek jokio pykcio nesukelia isvis tai. nu padare, kaip ir visi daro. vistiek reiks kazka zaisti. kad butu pasirinkimas tarp ju zaidimo ir dar kokiu 5 kitu panasiu zaidimu , tada jo galima butu rinktis, o dabar nera. tai neturim ir is ko rinktis , o rinktis nezaist tai cia ne variantas. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex Neskaitau visko ka idedu. Kartais uztenka tik antraste perskaityti, kad sukelti intriga. :D

Angliskai tai tik yes ir no zinau.. Na, is bedos gal dar pora zodziu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai tiek konsole, tiek pultelis atrodo sudinai, nu gerai konsole dar dar galima pakest, bet pultelis tai n*. cia profu darbas? noob su Dualsense sugebejo 100 kartu geresni dizaina padaryt. NOOB'ai!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va kaip realiai atrodys šitas edition 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

devai geriau rodytu kaip atrodys real gameplay ant konsoliu nes neaisku ant ko cia ji pirkt reikes. gal konsoles realiai labai jau nusizemins kad patemptu, reikia visa tai pamatyt realiai. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stremingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažiau. Todėl aš labai smarkiai pasirenku kam man skirti tą laisvalaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reikia praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos