Brolis

Nba 2k13

Rekomenduojami pranešimai

Nieko daugiau per My Player nemėto į kosmines pozicijas? Mano žaidėjas biški virš 190cm, šiaip lošiu PG, kartais SG pastato, bet per ketvirtus kėlinius būna, kad pastato SF ar PF. Reikia ginti žymiai didesnius. Nors ir palaiko toje pozicijoje apie minutę, bet vis tiek erzina. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

D96 taip man būdavo ir per 2k12, bet dabar dar baisiau. Aš esu 6"0 (182cm kažkur) lošiu už PG sumečiau vieną match'ą 38pts ir dabar jau net į startinį stato i SG ir lošiu už PG kokias 4min per visą match'ą. Šeip tai labai nervina dar kai kiaurai rankas skrenda, kokia 15kartų buvo per 20 match'ų, vieną kartą net per dviejų rankas (žiūrėjau kartojimus daugumos) ir taip jų kartais neimanoma sureaguoti ginant, kai deda driblingo tai iškarto prasileidi. O šeip tai manau visais kitais aspektais patobulėjo - daugiau animacijų, geriau picknroll lošia, daug sunkiau fastbreak'ą padaryti ir t.t. Na kolkas jis mane kabina tai lošiu :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man yra buvo keli atvejai kad dingsta rezultato lentele :D du kartus jau taip buvo,ir pvz kai prazanga buna,atrodo is oro islenda i virsu kas prasizenge ir parodo,o rezo nera nei laiko ir pan:) tai spaudi pause ir ziuri koks rezas. tai va tas labiausiai uzknisa,ir kad keitimo nerodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man yra buvo keli atvejai kad dingsta rezultato lentele :D du kartus jau taip buvo,ir pvz kai prazanga buna,atrodo is oro islenda i virsu kas prasizenge ir parodo,o rezo nera nei laiko ir pan:) tai spaudi pause ir ziuri koks rezas. tai va tas labiausiai uzknisa,ir kad keitimo nerodo

Na man tokių problemų nebuvo - žaidimas nuostabus 9 iš 10 !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar buvo dar tokių prikolų, kad per replay rodo visai kitą metimą iš neaišku kokio match'o. Šeip tai aš tikrai neduočiau 9 kokius 7 nebent, nes nėra tiek naujovių kaip 2k12.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar buvo dar tokių prikolų, kad per replay rodo visai kitą metimą iš neaišku kokio match'o. Šeip tai aš tikrai neduočiau 9 kokius 7 nebent, nes nėra tiek naujovių kaip 2k12.

Sneki vejus.Kaip tik daugiau naujoviu negu nba 2k12 <_<

Bet cia tava nuomone:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidime naujovių yra ir gan nemažai. Tiesiog nevisai kokybiškai, sakykim, viską jie padarė. Reikia sulaukt kažkokio update'o, kuris ištaisytų kai kurias klaidas ir bus labai gerai vykęs žaidimas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidime naujovių yra ir gan nemažai. Tiesiog nevisai kokybiškai, sakykim, viską jie padarė. Reikia sulaukt kažkokio update'o, kuris ištaisytų kai kurias klaidas ir bus labai gerai vykęs žaidimas. :)

Roonie2K ant savo twitterio sienos sakė kad buvo daug nelauktų bugu, kaip neveikiantis my playeris - replay klaidos ir sakė updeitas išeis kitą savaitę, laukiu, ne sualukiu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vienam po pirmu my player rungtyniu paspaudis quit freeze buna?

Ne, čia visiems taip yra, išeis atnaujinimas kitą savaitę kuris viską sutvarkys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vienam po pirmu my player rungtyniu paspaudis quit freeze buna?

kiek skaičiau tai ši problema tik 4gb xbox slimams yra, tai po patcho turėtu veikt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane senas arcade xboxas ir gryba pjauna, kuriau nauja zaideja, atrodo, kad jau po pirmu rungtyniu viskas ok, praejo, isijungiu antras ir freeze.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pereiti į kitą komandą? Reikia kalbėtis su klubo savininku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pereiti į kitą komandą? Reikia kalbėtis su klubo savininku?

Atrodo kad taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.