Brolis

Nba 2k13

Rekomenduojami pranešimai

pabandziau demo, patiko naujas driblingo controlas man daug geriau negu buvo seniau, ir gerai kad online padare, bet galejo bet vienas pilnas rungtynes padaryt :innocent:. o man rodos kas turi golda ar plius ant ps3 tai dabar gavo , o kas ne po poros dienu turetu gauti demo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandziau demo, patiko naujas driblingo controlas man daug geriau negu buvo seniau, ir gerai kad online padare, bet galejo bet vienas pilnas rungtynes padaryt :innocent:. o man rodos kas turi golda ar plius ant ps3 tai dabar gavo , o kas ne po poros dienu turetu gauti demo.

Kokių dar įspudžių paliko žaidimas - nėra jokių cheesu ? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat iš BCG parsisiunčiau šį demo. Sunku ką nors pasakyti apie žaidimą kai tik demo išbandai, bet ryškiausias žingsnis į priekį matosi, kuris yra gameplay, pagaliau normali gynyba padaryta, gynėjai nebeslidinėja į šonus kaip kokie "moonwalkeriai", su wade arba westbrook galima laisvai aukštesnius žaidėjus apsivaryti. Layup'ai taip pat pagerinti, 11 ir 12 metų žaidimuose visada buvo problemų su metimais po krepšiu, o dabar jau kaip realiose nba varžybose pjauni sau po kašiu su kokiu Lebronu ir nieks tavęs negali sustabdyti. Na ir pastebėjau, kad mažiau blokų padaro priešininkai ir žaidėjų greitis suderintas, centrai nebebėga vienodu greičių kaip PG :)

AK ir pamiršau tikrai geriausią dalyką, pagaliau pačiam galima bounce pasą padaryti!!!

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nebuvau tikras ar pirkti žaidimą ar ne, bet išbandęs demo apsisprendžiau, kad pirksiu. Žiauriai geras 2K produktas. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokių dar įspudžių paliko žaidimas - nėra jokių cheesu ? :rolleyes:

ne viskas labai patiko laukiu pilnos versijos spalio 5 :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar kartą žaidimų temose rašysite apie tai, kad žaidimas jau torentuose gausit dvigubai ilgiau atostogų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas kaip ir liuks, bet turiu toki klausima. ar turite kas nors kokiu norrs bugu? man nerodo kai buna zaideju keitimas kas keiciasi,turiu ziuret kas ibego i aisktele ar klausyt ka komentatoriau sako. pirma graju kai bandziau pati rode viena karta,po to dingau ir ne karto daugiau nerodo. gal sakau turi itakos kad firmware pas mane antra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas kaip ir liuks, bet turiu toki klausima. ar turite kas nors kokiu norrs bugu? man nerodo kai buna zaideju keitimas kas keiciasi,turiu ziuret kas ibego i aisktele ar klausyt ka komentatoriau sako. pirma graju kai bandziau pati rode viena karta,po to dingau ir ne karto daugiau nerodo. gal sakau turi itakos kad firmware pas mane antra

Pas mane ir tik retkarciais rodo, gal taip turi but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ir tik retkarciais rodo, gal taip turi but

as aplamai tik viena karta maciau per kokia 15 rungtyniu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.