Deadalus

PS3 slimas -> HDMI ir monitoriaus bedos.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

Turiu siokia tokia beda. (Kitaip sakant marazma). Cia parsivilkau nuliova PS3 slima. Pajungiu per HDMI prie moniko. Signalo nerasta. Ok galvoju, nusinesiu prie TV. Viskas ore, vaizda rodo tiek per componetnini tiek per hdmi. Nu blyn susinervinau. Nusinesiu prie kito moniko Philips biski senesnes kartos nei mano darbinis. Pajungiu hdmi vaizda rodo. Parsinesu prei savojo philipso vaizdo ner. neranda siganlo. Nustatia kad imtu tik hdmi vaizda. vistiek raso signalo negauna. Ok jau visai nervai nelaiko. Pajungiu XBOX per hdmi, rodo. Pajungiu WD playrei per HDMI rodo. Nafig nesuprantu. PS3 ir monikas mano nesuderinamas ar kas. Nes senesnis philipsas ir net modelis is esmes toks pats. Mano 244E2, o ten 244E1 tai rodo. Ar cia jop***mat kazkoks marazmas ir reikia kokio HMDI 1.4 kabelio. Nes visi kiti 3 skirtingi kabelaii yra 1.3 ir ju nejima.

Gal kas nors buvot su panasia nesamone susidures. Nes jei ne tai isgimdziau mitni kad HDMI to dvi adapteri imti. ir garsa per komponenta pasiduoti i kolonkes :no:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.