Aivarulis

HTC Touchscreen problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Jau pusantrų metų kai turiu HTC desire Z. Viskas su juo buvo gerai, tik nepereseniausiai pastebėjau tokia problemą:

Vietomis, ypač ekrano apačioje dingstą jautrumas, spaudi ir nieko, nereguoja į lietimą. Nori pakelti įeinantį skambutį ir negali, nes nepasipaudžia.. Pajunginėjus power migtuką vėl viskas normaliai veikia bet tik po kiek laiko.. Būna rašant žinutę negali paspaust "send". Telefono Power migtuką paspaudus į budėjimo režimą ir vėl atspaudūs vėl viskas pasispaudžia bet nevisada...

Niekaip neperprantu kame problema.. Gal kas esate susidurę su tokiu keistu reiškiniu ?

Ačiū iš anksto už suteikta info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as esu susidures, man buvo panasiai : is pradziu kartais nesureaguodavo i palietima , po to dazniau, po to gavosi 50/50 .. puse telefono isnaudoti negalejau, kol atejo ta diena , kai visai nebereagavo :no: ir teko keisti toucha :no: manau ir pas tave tas pats , plius 1.5 metus jau naudoji, tai susidevi :no:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu susidures, man buvo panasiai : is pradziu kartais nesureaguodavo i palietima , po to dazniau, po to gavosi 50/50 .. puse telefono isnaudoti negalejau, kol atejo ta diena , kai visai nebereagavo :) ir teko keisti toucha :) manau ir pas tave tas pats , plius 1.5 metus jau naudoji, tai susidevi :happy:

Kaip manai kiek kainuotu touch pacio ekrano keitimas ? ar verta apsiimti tuo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

detale atsakinga uz jautruma

Nemanau, kad sito uzteks, greiciausiai kaip ir minejei reikes viso digitizer'io.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu jau puse metu htc desire s ir man tapati problema,kartais vienoj vietoj veikia ekranas,o kartais ne.net nesuprantu del ko jis neveikia kartais,nei viena syk telefonas nebuvo ant zemes nukrites.kazin sutvarkytu jeigu dar garantinis yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, aš nunešiau į Garantinį. Savaite kenčiau, bet atsisakė net sensoriniai migtukai tai, nusikeikiau garsiai ir nunešiau... Durniausia kad užtrunkta telefono taisymas 2 savaites, nes HTC siunčia į Latviją. Bet nieko, gerai kad davė pakaitini telefoną, nors tiek gerai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.