Goo

PS3 Kontrolerio Gedimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , forumiečiai , taigi nutiko man tokia bėda , Isijungiu vieną dieną konsolę spaudžiu PS mygtuka įjungt konsolei ir wtf ? nekonektina prie konsoles mano kontrolerio , pajungiau laida veikia puikiai , palaukiau kol pilnai įsikrovė ištraukiau usb ir vistiek nieko , nekonetina per wireless , Bandziau reset mygtuką spaust , nieko , bandziau resetint visa konsole (laikant power mygtuka kol supypsi 3 kartus) vistiek nieko , Mechaninio gedimo čia nematau , nei vienas is pirktu skolintu neveikė taip pat ( teko grąžint pirktus :) ) . Taigi kame šaknys ? beje kai nekonektina blyksi lemputės tik kokias 3-4 sekundes ir nustojau , o seniau mirksėdavo minute jei tik norėdavai , pulto neardžiau , niekas nepažeista , nemėtytas (nei Kart nekrito ) yloda taip pat tvarkyt moku tad tikrai nesugadinau , gal kas ką patart galėtų ? Ieškojau googlei yra daug su ta pacia problema bet vis nerandu sau tinkačios nes mano pultas nemirksi minute o tik 3-4 sekundes dėl to keista, ant kitu pultu taspats , baterija pilnai ikrauta naudoju , nes dabar tena ant usb lošt kas yra nepatogu atsižvelgiant į tai jog laido ilgis pusę metro ( laidas originalus beje) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal mane ps3 bluetooth čipas sugedo, kiek žinau jį galima pakeisti, tai toks mano pasiūlymas ir būtų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane ps3 bluetooth čipas sugedo, kiek žinau jį galima pakeisti, tai toks mano pasiūlymas ir būtų :)

Hmmm... na o kurioje , vietoje jis randasi gal turi foto ar pan , gal aš tvarkydamas yloda kažkokio laiko neprijungiau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ps3 lauztas?

Laužtas / nelaužtas tai neturi manau įtakos , nors nepaminėjau , kmaew 3.55 , bandžiau ir perrašyt .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kai masina buna dauzta, manai irgi neturi itakos. Nieko keisto, lauztas daiktas ilgai nelaikys. Atsimink.

tevai nusisneki, gal nepakenktu pasideomet kaip lietuvoje siuo metu lauziama ps3 konsole......

tikrai panasu kad busi pamirses pajungt BT laida arba jis sugedes kur randasi nepasakysiu bet pagal modeli fat ar slim bandyk googlei ieskot

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikras kompiuterasto atsakymas - pagooglink :) irangos derintojas :) :) zodziu, daug zinai, bet atsakymas tik vienas - pagooglink :)

tevai nusisneki, gal nepakenktu pasideomet kaip lietuvoje siuo metu lauziama ps3 konsole......

tikrai panasu kad busi pamirses pajungt BT laida arba jis sugedes kur randasi nepasakysiu bet pagal modeli fat ar slim bandyk googlei ieskot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikras kompiuterasto atsakymas - pagooglink :) irangos derintojas :no: :no: zodziu, daug zinai, bet atsakymas tik vienas - pagooglink :)

Ne į temą

Asilas tu.

Bluetooth chipas, pagal mane, yra toje dėžutėje (ne bd romas). Gali būti, kad tiesiog tokio ilgo laido iš tos dėžutės nepajungei į ps3, todėl ir neveikia bluetooth ;)

Edit: nusišnekėjau, ta dėžutė yra maitblokis :no: Bluetooth chipas yra šalia jos ir jis turi ilgą laidą kuris prie kito chipo jungiasi ir tas chipas yra antena, tai gal jo ir neprijungei ;)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Asilas tu.

Bluetooth chipas, pagal mane, yra toje dėžutėje (ne bd romas). Gali būti, kad tiesiog tokio ilgo laido iš tos dėžutės nepajungei į ps3, todėl ir neveikia bluetooth :no:

Edit: nusišnekėjau, ta dėžutė yra maitblokis :no: Bluetooth chipas yra šalia jos ir jis turi ilgą laidą kuris prie kito chipo jungiasi ir tas chipas yra antena, tai gal jo ir neprijungei :no:

Va kaiptik kai parasei apie bt chipa iskart ta laida tikrinau wiskas puikiai,o antena turi sawo maitinima ?(ta plata prie kurios jungiasi laidas.mazaja plata galwoj turiu) gal taipogi nepajungta? Beje kaip zinot kuria dali keist ? Ir dar yprastai kai neijungtas ps i maitinima spaudziant ps mygtuka 4lempikes blyksi ilgai,o pas mane kaip minejau 3-4 sekundes.gal zinai kame saknys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va kaiptik kai parasei apie bt chipa iskart ta laida tikrinau wiskas puikiai,o antena turi sawo maitinima ?(ta plata prie kurios jungiasi laidas.mazaja plata galwoj turiu) gal taipogi nepajungta? Beje kaip zinot kuria dali keist ? Ir dar yprastai kai neijungtas ps i maitinima spaudziant ps mygtuka 4lempikes blyksi ilgai,o pas mane kaip minejau 3-4 sekundes.gal zinai kame saknys?

Į tą chipą (didįjį) turi du laidai jungtis, vienas tas ilgas ir plonas, kitas ribbon laidas (plokščias ir platus). Jeigu juos du pajungus vistiek neveikia tai vadinasi pati plokštė yra pažeista ir ją reikia pakeisti :happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Į tą chipą (didįjį) turi du laidai jungtis, vienas tas ilgas ir plonas, kitas ribbon laidas (plokščias ir platus). Jeigu juos du pajungus vistiek neveikia tai vadinasi pati plokštė yra pažeista ir ją reikia pakeisti :)

Tai va išsprendžiau aš bėdą , paprasčiausiai buvo ribbon laidas iš BT platos išeinantis buvo išsitraukes iš motininės plokštės vos įkišau ir surinkau akimirksniu pradėjo veikt , ačiū už pagalbą , galite rakinti temą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.