Thesty

Smackdown! vs Raw 2008

Rekomenduojami pranešimai

Atradau tik viena buda kaip nuvesti.Reikia su R1+X ji link stalo pastumpti ir tada kai jis atsitrenkia i stala tada prieini ir paspaudi trikampi :D

Jo as irgi tik sita zinau ir gali ne trikampii o 0 ir i virsu tada uzdes paprastai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar kazkaip imanoma cena mano zaideja paeme uz galvos ir pre stalo apstate ir padare ta finisher'i

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai paspauidi R ir O tada paima uz galvos nuvesk prie stalo ir spausk O tada jis taip atsirems i stala ir jei turi finisheri surinkes spausk trikampi tada padarys ji ant stalo arba priesininkas guli ir tu surinkes finisheri priek prie stalo ir spausk trikampi tada padegsi stala o jei papaprastai uzdet ant stalo tai ten kai privedi spaudi O ir poto O ir i apacia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) :) :) Krc kaip paprastai darai finisheri su trikampiu tai kai buna atsiremes i stala daryk irgi taip pat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip issigydyti traumas?man yra luzus nosii ir stuburo slankstelis bet as niekaip nerandu kaip issigydyti... padekit plz! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reik man atrodo masazus darytis ar pan, ir po kurio laiko turetu praeit :) as su raudonom kojom puse sezono koviaus kol issiaiskinau :DDD beje man kaskox bugas yra kuris mane bbd kjp nervina kai nuo kampo soku ant gulincio priesininko jis gal 9 is 10 kartu issisuka, nors ir ant easy bunu padares... ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.