scalman

Shadow Of The Colossus

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

‘Chronicle’ Helmer Josh Trank Takes On ‘Shadow Of The Colossus’ For Sony Pictures

Josh Trank has signed with Sony Pictures to develop to direct Shadow Of The Colossus, a big scale live action adaptation of the bestselling Sony videogame. The film is being produced by Kevin Misher. The studio is interviewing writers to work with Trank, who after directing the $13 million sleeper hit Chronicle has become the go to guy for big popcorn pictures. Trank takes on a Fumito Ueda-created game that has a strong narrative arc, along with the obligatory creature quotient to get the visual effects crowd excited.

The protagonist is a young man who thinks his lover has died. Desperate to bring her back, he heads into a forbidden land, and summons a demon who can wake the dead. The price for bringing back his girl: slay 16 colossi that dominate this mystical place. These are skyscraper-sized giants that rise from the ground, fly through the air and come from the water. As the young man works through his quest on horseback, he begins to wonder if he is on a noble pursuit to bring back his lover, or perhaps has made a deal with the devil and is being used. Trank has been a fan of the game since it launched in 2005, and sought out the job.

deadline.com

kas mate Chronicles , sutiks kad na padirbeta nelbogai ir ispildymas geras..bet va kaip toki filma sukurt..su tokio dydzio Colosais ..tai idomu..bet butu epic :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Wow, pažaidžiau gal tik iki pirmo boso, bet... wow. Iš esmės turėtų būti vieno aktoriaus filmas (arklys nesiskaito). Nu gal ten mergą dar galima įskaičiuoti. Tikrai įdomu pamatyti kas iš to išeis. Galbūt bus kaip ir su WOW, Mass effect ir kt. filmais. Ir tikiuosi, kad nebus kaip su Far Cry ar Mario filmais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WoW - Geras. Zaidimas buvo puikus, filmas irgi turetu buti ne prastas. Bent jau to noretusi.

Del tu colossu dydzio, turetu jie buti tikrai didoki. Nes tai buvo vienas is zaidimo varikliuku. Ieskant ju ir matant kokie jie auksti. Na, manau sita dalyka ispildys. Nepamenu filmo pavadinimo, bet yra toks vienas, neziurejau as jo, bet kai kazkokia tyreju grupele isvyksta i kelione gaudyti milzino. Manau ir cia kazkas panasaus tures but padaryta.

Man biski su ENG nelabai, kada turetu pradeti kurti? Bent jau rezisieriaus kedute i filmavimo aikstele inesti? :innocent:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra toks filmas "Troll Hunter", kurio aš nemačiau, bet jo cover labai primena SotC:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra toks filmas "Troll Hunter", kurio aš nemačiau, bet jo cover labai primena SotC:

Nuotrauka

Va Va.. Butent apie si ir kalbejau. :innocent: Kaip ir tu taip ir as jo nemaciau, bet man sitas koveris ir primine Colossu. Jeigu kazka panasaus, ar net dar geriau padarys ir siame filme, bus pats tas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo kažkada kalbos apie filmą, bet visus atgrasė jo ilgumas - jug žaidime yra 16 Colossu ir kad juos visus parodyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba galetu daryt TV seriala 16-18 seriju. Nebutu labai viskas sugrusta. Arba filme tektu parodyt tik kelis pagrindinius colossus, o likusius trumpai permest ir viskas, visiem laiko tikrai neuzteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jomajo gi filmas neturi būti tip-top kaip žaidimas, gali būti ir mažiau Colossų, tikiuosi padarys epic filmą, nes 90 procentų filmų pagal žaidimus, taip visiškas briedas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras! Vat tik nesuprantu kaip jie padarys filma is jo. 16 kolosu ir 2 personazai? Man tai atrodo, kad pirmoje filmo puseje rodys veikejo priesystore , o antroje puseje jau kovos. Bet kolosu bus gal tik trys. Nu bent as taip isivaizduoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras! Vat tik nesuprantu kaip jie padarys filma is jo. 16 kolosu ir 2 personazai? Man tai atrodo, kad pirmoje filmo puseje rodys veikejo priesystore , o antroje puseje jau kovos. Bet kolosu bus gal tik trys. Nu bent as taip isivaizduoju.

Pradžioje - priešistorė

Viduryje - Colossai

Pabaigoje - ICO!

Filmo trukmė kažkur apie 8 valandas išeitų ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.