Vygis7

PS2 laidai

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, vakar nusipirkau ps2 siandien bandau pajunkt ir kazkaip itartinai atrodo laikai, maniau, kad bus 3 laidu i tv bet pas mane yra vienas laidas kur kabeline kisasi ir prie jo kazkoks blokelis mazas su panasiu lizdu, nelabai suprantu kaip pajunkti.

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Toki laida gavai prie PS2?

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kist i antenos jungti ir paleist paieska kanalu ras tada. siulau nusipirkt composite arba component kabeli bo su situo tai gausi ne koki vaizda.

Nuotrauka

va tau palyginimui nes konsoles perduodamo signalo kokybe rf desinej ir kairej composite. skirias labai triuksmu ir trigdziais vaizde. aisku geriausia yra component ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kist i antenos jungti ir paleist paieska kanalu ras tada. siulau nusipirkt composite arba component kabeli bo su situo tai gausi ne koki vaizda.

Nuotrauka

va tau palyginimui nes konsoles perduodamo signalo kokybe rf desinej ir kairej composite. skirias labai triuksmu ir trigdziais vaizde. aisku geriausia yra component ps2

supratau, aciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vel beda turiu krc surandu ta dazni kur ps2 grajus yra, viskas ok, bet garso ner...

P.S. TV ir senokas gan, aisku ne silelis :why:) gali but del to?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vel beda turiu krc surandu ta dazni kur ps2 grajus yra, viskas ok, bet garso ner...

P.S. TV ir senokas gan, aisku ne silelis :)) gali but del to?

Visi laidai ijungti/sujungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pacio tv meniu pakuisk, paieskok garso nustatymu, kiek pamenu tai isijungi rankine kanalu paieska, krc kad ant norimo kanalo notima programa atsireguliuot, atsuki dazni iki reikiamo, ir paskui zemiau tam meniu buna sound kazkoki pasirinkimai, juos pakeitus turi ps2 prabilti.

Krc pats tuti sita susirasti, as pagal savo tv meniu rasau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasysiu i ta pacia tema, kad nekurt kitu, buvau pas toki zmogeli, kad atristu man ps2 per memory korta, jis pas sake kad storasis ps2 jau senas, nes lazeris silpnas ir tipo, kad jai atris vistiek nepaleis irasytu zaidimu.. ar kazka pan esat girdeja? ar man beapsimoka ta ps2 beturet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,jeigu lazeriui šakės tai tada sutinku,kad neverta investuoti,klausimas kiek kainuotų lazeriuko pakeitimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,jeigu lazeriui šakės tai tada sutinku,kad neverta investuoti,klausimas kiek kainuotų lazeriuko pakeitimas...

man jis sako pabandyk koki dvd filma idet, nu kur buna audio ir video folderiai, kaip orginalus, sako jai normaliai veiks tai ok, pabandziau viskas normaliai veike, ryt nesiu memory korta atrist. ziuresim kas bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.