scalman

PSP atrisimas, naujausios CFW

Rekomenduojami pranešimai

isirasiau laikina 6.60 pro b10, kadangi pas mane 8b reiketu pilnai atsiristi, su b10 isimete trys aplankai, atrisimas, kita po pilno isjungimo reikia paleisti, o tas trecias cia ir bus pilnas atrisimas?

o pandora reikalinga tam kad tas psp keliaus i uk 7m sunenui, tai visko gali buti, galbut ir prireiks unbric, todel as psp noriu pilnai jam paruost, tai jei prireiktu jo mamai pasakyciau ka ir kaip daryti, seniau turejau psp tai turejau isirases pandora mc su 5.50 ofw ir cfw, bet db nepamenu nei kur failu ieskoti...

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kad nelabai ten uzbrickinsi jei jie nedarys patys atrisimu. greiciau va istrina tuos paleidimo failus is psp ir tada negali pasileist cfw kazkaip tokios bedos daznesnes.pandora batarke dar kazkur metosi stalciuj o mc tai ir neturiu.

pats fate dbr turiu 6.60 lme pilnas atrisimas.be prob.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi iškart prie reikalo, ištraukiau iš stalčiau senajį psp 1001 versija. Sugalvojau palosti koki žaidimėli, bet pastebejau, kad naujesni žaidimai ypač dažnai belošiant pastringa, taigi klausimas kokia cfw galima man atsinaujinti ir ar tai butu sudetinga pasidaryti pačiam? 

Šiuo metu stovi 5.50 Prome - 4 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi iškart prie reikalo, ištraukiau iš stalčiau senajį psp 1001 versija. Sugalvojau palosti koki žaidimėli, bet pastebejau, kad naujesni žaidimai ypač dažnai belošiant pastringa, taigi klausimas kokia cfw galima man atsinaujinti ir ar tai butu sudetinga pasidaryti pačiam? 

Šiuo metu stovi 5.50 Prome - 4 versija.

http://www.playmanija.lt/forumas/t43601/psp-atrisimas/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi atsinaujinau i 6.60 pro b9. Viskas kaip ir ok viskas veikia. Tik vis gran turismo freezina. Visi zaidimai puikiai veikia, o jis freezina ir visad pradejus lenktyniauti. Isbandziau tris skirtingus relyzus kokius tik radau visuose ta pati beda. Kur galetu buti suo pakastas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sw dar karta noreciau paklaust koks butu geriausias cfw ant psp pas mane yra kazkoks 6.61 ir kazkokie ten dar neatsimenu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.