KKusuap

Brukšneliai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

tad man prieš 3 dienas iškilo tokia problema. Visas ekranas pilnas kaip ir brukšnelių ir jie neleidžia įjungti pilnai kompiuterio, tik per Safe Modą. Man šita problema jau buvo ir seniau, tačiau po kiek laiko jie dingdavo patys, tačiau dabar ne. Bandžiau pravalyti ir vaizdo plokštę, tačiau niekuo nepadėjo. :)

Gal kas nors esate susidurę su šia problema iš žinote kokį fix'ą arba tiksliai kokia detalė sugedusi? (Aš manau kad tai vaizdo plokštė).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

tad man prieš 3 dienas iškilo tokia problema. Visas ekranas pilnas kaip ir brukšnelių ir jie neleidžia įjungti pilnai kompiuterio, tik per Safe Modą. Man šita problema jau buvo ir seniau, tačiau po kiek laiko jie dingdavo patys, tačiau dabar ne. Bandžiau pravalyti ir vaizdo plokštę, tačiau niekuo nepadėjo. :)

Gal kas nors esate susidurę su šia problema iš žinote kokį fix'ą arba tiksliai kokia detalė sugedusi? (Aš manau kad tai vaizdo plokštė).

problema vaizdo ploksteje, jei laptopas keisk motina, arba sildyk gpu, jei stacionaras keisk videske arba sildyk gpu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema vaizdo ploksteje, jei laptopas keisk motina, arba sildyk gpu, jei stacionaras keisk videske arba sildyk gpu

O kaip reikia sildyti gpu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip reikia sildyti gpu?

naudok karsto oro fena (ne ta kur mergaiciukes polaukus dziovina) arba kisk i orkaite

youtubej pilna gidu, ieskok kaip pataisyt ps3 ylod cia tapati problema...

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai galim pirma ir kitaip paziuret.

gpu tai cia tai tikrai, bet

ar kompas isijungia dar (na siuo momentu)

ar vaizdo plokste turi ausintuva ?

jei taip gali but kad nesisuka, cia del perkaitimo viskas.

jei neturi gali bandyt po heatsink'u pakeist termo pasta :whistling:

gal, GAL pades. bet ne garantas. siulyciau nauja isigyt. o jei laptopas jau kolega virsuje viska paaiskino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, galimas daiktas vga baigia amželį.. kitas variantas, slotas, pamėgink dėl visa ko motininės chipseto draiverį naujausią įrašyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Jeigu stacionaras ir turi 8*** serijos geforce tai tada sakyk sudiev savo gpu ir ieskokis naujos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.