ghah

Perkame iš eBay

Rekomenduojami pranešimai

Taigi kaip tik raso,kad seller prefered prie kreditiniu ir paypal :D reiskia gali moket kreditine,paypalu,cekiu arba pervedimu.

Labai aciu, perku xbox :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

cia biski offtopinu bet nepykit padekit i viena toki klausimeli atsakyti jaigu as perku is JAV x360 tai man reiktu itampos keitiklio girdejau kad jie labai grozdiski jai galit numeskit koki linka kaip atrodo :D

Pakeisti NTSC i PAL bei atvirkshciai galima, tik eikia chipa statyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas siek tiek gali paaiskinti kaip numeri ivesti akd jis nebutu laikomas klaidingu?

Pvz esu is Lietuvos, Klaipedos ir mano numeris XXXXXX

tai vedu 370 (salies kodas), 46 (Klaipedos kodas) ir telefona? 37046XXXXXX ??? deja nepriima, gal kas taipoogi padetu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti, ar ymanoma eBay'juje rasti chipuota PS2 console ir ar jei taip, ar nebutu blogai, kad chipas detas kitoj shalyje ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man atrodo chipuota vargu ar rasi bet jai rasi kur detas chipas netures esmes nes chipas padaro PS2 region-free

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man atrodo chipuota vargu ar rasi bet jai rasi kur detas chipas netures esmes nes chipas padaro PS2 region-free

na jei klausimas> imanoma ar ne? tai taip imanoma...

beje ar verta? <stai kur klausimas :ph34r:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai iš Ebay apsimoka. Reikia but gerai apsiskaičiusiam, turet programas specialias... But pasiruošusiam BID'int, arba Buy now daryt... Bet geriausia, kad butu koks ebay.lt, ebay.lv,ebay.pl, kad nebutu iš toli siust. Nes dažniausia randi koki BUY NOW 100dolerių USA, ir i lietuva nesiunčia ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai iš Ebay apsimoka. Reikia but gerai apsiskaičiusiam, turet programas specialias... But pasiruošusiam BID'int, arba Buy now daryt... Bet geriausia, kad butu koks ebay.lt, ebay.lv,ebay.pl, kad nebutu iš toli siust. Nes dažniausia randi koki BUY NOW 100dolerių USA, ir i lietuva nesiunčia ;D

tos programos jau nebeveikia...

na o siaip galima nugriebti pigiai, tik reikia ilgai kovoti :wacko::o

Redagavo HeliX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Programos veikia. Turiu viena Ebay officialia programa. Su kuria prijungia automatiškai, visus pažymetus parodo,secon chanc'us ir taip toliau. Bet ebay tai sunkus darbas visi tie State Biding ar kaip ten vadinas kai gimines ar draugai bidina, specialiai, kad pasikeltu kaina, ar net pats ebay'us automatiškai kaina pakelia ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Programos veikia. Turiu viena Ebay officialia programa. Su kuria prijungia automatiškai, visus pažymetus parodo,secon chanc'us ir taip toliau. Bet ebay tai sunkus darbas visi tie State Biding ar kaip ten vadinas kai gimines ar draugai bidina, specialiai, kad pasikeltu kaina, ar net pats ebay'us automatiškai kaina pakelia ;D

kas cia tau sunkaus idek biski laiko ir wiskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , labai užsinorėjau x360 tačiau lietuvoj kainos gan dideles , o pasižiūrėjau per ebay visai nebrangiai galima gaut .Norėčiau jūsų paklaust ką man reikėtų žinot perkant iš ten kokie yra pliusai ir minusai . Norėčiau pirkt naują ir tą naujesnį kad mažesnė tikimybė dėl rrod . Dar vienas klausimas kiek kainuotų dar man nučipinti ?

Dėkui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pliusai tokie pat kaip perkant ir cia, minusai tai kad turesi ieskot NTSC zaidimu, itampos keitiklio arba kito mait bloko, o cipuot neapsimoka, geriau flashinti bet jei pasitaikys liteon tj bus apie ~200-300 nes reikes keisti dvdroma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man svarbu kad nusipirkt ir nusiflashint kaip tu sakai nu kad eitų piratiniai žaidimai

ai pamiršau pasakyt kad čia pirkčiau iš anglijos ebay tai ten PAL tai viskas gerai jo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip galima pirkti tik bendroj sumoj vargu ar labai pigiau iseis nes visgi parsiutinimas, itampos keitiklis dar fleshinimas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.